Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Envy moja, prepac, ale neviem či ti ja poradím správne. Ja som mu len napisal ze ho milujem a nech mi odpustí, on prisiel sám na druhý den, ten tvoj je ale viac zatatý. Ak si si istá že miluje, chod za nim, porozpravaj sa sním, povedz mu este raz prepac a potom ho nechaj, on sam pride. Urcite si dobre dievca, ja som tiez nesmierne ziarliva a neviem co s tým. Vela stastia
envy ja mam ten isty problem :( a nedokazem vydrzat neozvat sa..tak ma to strasne laka..ale zatial sa drzim :(
envy1234, mame presne rovnake pocity.
Mozme robit len 2 veci: Cakat a dufat... Na silu nespravime absolutne nic...
sisi, co mam robit, ako ho mam ziskat spat? MILUJEM HO, chcem byt s nim... bola som zla, ziarlila som, on mi daval stale sance.,..viem, ze ma stale lubi, a teraz je silny lebo ma vydrzi ignorovat, on je ten, ktory o vsetkom rozhoduje a ja ho nemam sancu obmakcit... strasne sa bojim, ze uz ma nebude chciet spat, ze som mu ublizila natolko, ze radsej bude sam ako so mnou.. mozno je to sebecke, ale ja ho potrebujem k zivotu.. stale len placem a myslim nanho, dnes sa mi dokonca snivalo, ze prisiel ku mne a dali sme sa opat dokopy... spravim vsetko, prestanem brat HAK/z nich som taka/ a pojdem aj psychologicke, nech mi pomoze s tym ziarlenim, len nech sa ku mne vrati... co mam robit?????????????
Milan, ak si sa naozaj zmenil tak už si pripravený ísť ďalej. Na svoju bývalú lásku nečakaj- nie je hlúpa po takom niečom sa už k tebe nikdy nevráti, zmier sa s tým. Teraz choď von s kamarátmi, teraz sa bav bez dievčaťa a potom keď si nejaké nájdeš už nikdy neurob to čo predtým. Držím palce.
Urcite som sa zmenil, to si pis a to mi mozes verit. Chybu, ktoru som spravil, velmi lutujem a nikdy ju uz nespravim. Bolo toho viac, samozrejme, obaja sme robili chyby, ale urcite ja viacej. Ale cely cas som ju miloval a nikdy nepomyslel na inu, alebo na rozchod, ani na nic ine. Potreboval som facku aby som sa spametal, ze priorita nie su kamarati, ale priatelka a cas straveny s nou je ten najlepsie vyuzity cas. Toto teraz uz viem. A ci je to uz neskoro, to vie len ona. Diky. Facka padla na oboch stranach, ale to nebolo len to, ale aj nepekne spravanie sa a rozpravanie. Toto tiez velmi lutujem a nemalo sa to stat. Nikdy to uz dievcatu nepoviem. Nezasluzi si to nikto. Kazdy nech sa svojej priatelke venuje naplno a nech jej vyznava lasku stale... Netreba polavit na preukazovani lasky, ani po case... Diky. Ahoj.
Milan, je pekné , že si vieš priznať zlyhanie, je pekné že si sa poučil, no po tom čo mi tvoja ex priateľka napísala- facky a tak, veľmi ma to šokovalo , nemyslím si teda, že sa k tebe vráti. Musíš ísť ďalej a najmä už nikdy nikdy nezopakovať chybu, skús si vážiť ženy.Bez toho to nepôjde. Sú niektoré veci neodpustiteľné, nevera a násielie patria do tej kategórie. Prepáč, naozaj si ma sklamal, no držím ti palce a verím, že si sa poučil.
Ja som zlyhal, to si priznavam a uvedomil si chybu...
Dakujem sisi.
PS: Problem bol obojstranny..