pokaslala som to

MilanM3M

Nie, ja budem dufat, ze sa vrati a ze to vyberiem opet vonku.
Dufat snad mozem, nie ??????
:((((((((((((((((((((((((((((((

sisisissi

Milan, som rada, že si našiel silu a dal veci do krabice, kiežby sa to však dalo aj s pamatou, nie? Zamknes a neotvoris... Urobil si prvy krok, som rada, ze sa ti to podarilo. Chod teraz s kamarati von a zacni nový život- čo vieš možno sa v ňom vaše cesty opäť prekrížia- ibaže ty už bude lepší muž a bude to navždy. Nezabudni veriť a dúfať.

MilanM3M

:(((((((( Bozeeee
Prave som poukladal do krabice nase spolocne veci, fotky, album, darceky, puzzle s fotkou, jej prvu vonavku,...
:(( Ten pocit sa asi ani vyslovit neda, ani popisat. Cely sa zase trasiem. Uz som myslel, ze dobre, ze zabudnem. Nechcem zabudnut.
Neozvem sa jej uz, ked chce mat daco lespie, nech si ide, ked uz ku mne neciti nic a som pre nu mtrvy, fyzicky i dusevne mrtvy, nech si robi co chce.
Idem sa modlit a budem dufat, ze raz, ci skor, tie veci opet vyberiem a dam na miesto, tak, kam patria.
Mozog nevie, ci ma spomienky za 6 rokov vymazat, alebo ich pametat. Ci sa laska vrati, ci sa na mna vykasle..
:(((((((((((( Nenavidim tu krabicu. Chcem ju mat pri sebe, objat ju..
Uz jej nezavolam, dokial sama nepride, ze chce nieco od toho, ktory ju m.....
ani to nedokazem napisat.

sisisissi

Ano karafiatka, je to nespravodlivy pristup, ale kazdy z nas ma obcas krizu- mozno si to len naozaj potrebuje urovnat v hlave.
Envy ho lubi a ak by bol az tak zly tak by ho predsa nelubila- nie?

karafiatka

podla mna je to nechutne vypocitavy pristup. nechce sa viazat? mozno je v tom dalsia baba, ak by to s nou nevyslo, nechava si ta v zalohe. ja mam takuto skusenost.

sisisissi

Neche sa viazať, ale chce byť s tebou? Moja ale veď zmätený je on, daj mu čas, vráti sa ti , musí si to len poukladať v hlave. Napíš mu, že tak o tri dni sa prídeš porozpráveť či budete pokračovať či nie, nech si to premyslí, že to nie je ultimátum, že ho miluješ, a nech ti povie koľko času potrebuješ, že ti na ňom záleží a dopraješ mu toľko, koľko bude treba- potom sa mu skús tie 3 dni neozývať a uvidíš , na štvrtý deň chod za ním ak sa neozve skôr.
Neviem , či to je dobrá rada- uváž si to, ak sa potrebuješ o hocičom porozprávať kľudne napíš. Z toho čo píšeš je jasné, že ťa miluje- neviem čo si spravila, ale daj mu čas.

envy1234

dnes mi povedal, ze sa nechce viazat, ale ze ma miluje.. ze chce aby sme raz boli spolu.. ale teraz chce byt sam.. ja neviem co mam robit... vie, ze ho milujem, ze spravim vsetko preto, aby som sa zmenila a on sa ku mne vratil.. ale sama viem, ze je zmateny.. no ja som este viac a ta neistota ma nici.. stale len placem, akoby moj zivot uz nemal zmysel...vravim si, ze "dievca, je koniec, spamataj sa a zi dalej" ale nieco mi stale nahovara, aby som este dufala... ide ma roztrhnut..:{

sisisissi

Envy, je to až neskutočné, ale rovnaké pocity som mala vtedy aj ja- vyjadrila si moje rozpoloženie lepšie než hocktoré citové zrkadlo. Dokonca som aj mala vtedy taký sen, že prišiel- dokonca sa on ospravedlnil a boli sme opäť spolu. Prajem ti teda veľa šťastia nech ti to vyjde ako mne. Naozaj ti to z celého srdca želám.

sisisissi

Milan, ja suhlasim s flashom. Ty uz nemozes urobit nic, ona moze odpustit- dufaj v to. Ty ak ju milujes daj jej volnost a pouc sa z chyb.