Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Fajn, som vymetenec a neviem, co mam robit. Takto sa tu citilo uz viac ludi..
Ale OK, v tomto pripade sa vzdavam vsetkeho a nie, nebudem to riesit, ako si pisala, elenka27, budem to riesit po svojom. Ten, kto prosi o odpustenie, modli sa, ospravedlni sa, je v dnesnej dobe vymetenec. A kto si uziva, na kazdej diskoteke ma ineho, vie dobre klamat, ze o tom nikto nevie, podvadza priatela/priatelku, je silny, uspesny, krasny, ten je v dnesnej dobe obdivovany a ostatnych, ktori miluju uprimne od srdca a na cely zivot, zavriet na psychiatriu, atd...
Mylil som sa v roznych veciach. Clovek, ktory robi chybu, je dobry. A ktory si ju uvedomi a ospravedlni sa, ten je zly.
Poviem uprimne, ja si ani neviem predtsavit ten zial co ty, envy a daskaa musite prezivat- ja by som uz bola asi na psychiatrii. Velmi vas obdivujem ze ste takí silní. Držím vám všetkým palce nech si vás láska nájde, nech ste šťastní a nech uveríte že existuje láska, odpustenie, ...
Milan, vzchop sa - keď čítam čo píšeš mám zmiešané pocity- ľútosť a hnev. Prečo si si svoj omyl neuvedomil kým nebolo neskoro, musel si až takto padnúť? No zároveň ťa veľmi ľutujem, pretožže ja verím že sa človek dokáže zmeniť, milovať a poučiť sa z chýb. Prajem ti šťastie.
Neboj sa elenka, nenapisem.
To nevymyslis, to je zivot. A takyto vymetenec beha normalne po svete a kym niekoho nezabije alebo nezacne sa na verejnosti vyzliekat, tak ho na psychiatriu nikto nedostane. Ex-priatelka, nenechaj sa vydierat. Co nevidiet ti zacne vypisovat smsky, ako sa ide zabit, ked sa k nemu nevratis a pod. Bud mu este posledny raz pomoz a zavolaj psychiatriu alebo ignoruj a tes sa, ze si mala tolko rozumu opustit ho. Predstav si, ze by si si takehoto dementa zavesila na krk na cely zivot. O M G!
A ked mi povedala, ze uz sa nedokaze znova zalubit, tak tomu neveri ani nikto. Vsetci vieme, co je milovat niekoho a byt s nim 6 rokov. To sa neda zabudnut, aj v dobrom aj v zlom.
Matka ked ma male mimino a 6 rokov sa o neho stara, vytvoria si silny vztah a potom, ked nastupi ako 6 rocny do skoly, tak jej ho zoberu. Aky ma pocit v srdci a v dusi? Aky???
:((((((((((((((((
A miluje ho nadovsetko, aj ked vystrajal! Aj ked bol zly. Aj ked dobry. Ale ona vie, ze on raz dospeje a sa zmeni a bude ju mat rad cely zivot. Ja som dospel asi az teraz na tomto ponauceni. Doteraz som mal ine "starosti", detske (auto, kamarati,...). Teraz zmyslam inac a tuzim len po jednom, byt s Nou. A ked budem s nou, uz nechcem tie "veci", ale znova a znova byt s nou. A budem ju milovat cely zivot, hoc sa ku mne postavi chrbtom, hoc sa nevrati. A keby sa vratila, tak jej nemam co vycitat, mozem ju iba milovat, lebo len po tom tuzi moje vnutro....
Prajem Vam este pekne sviatky a vela vod(k)y. A dakujem za povzbudenie a sucitim aj s envy1234 a daskaaa, poznam ten pocit. Drzme si palce navzajom a urcite to pomoze. Sisi, diky, si uprimna a mila. Aj priatelka taka bola. No ja som ju zmenil. A ked ju moje zle spravanie zmenilo k zlemu, tak verim v silu, ze moje dobre spravanie ju opet zmeni k dobremu. Ale ja jej uz pisat nebudem. Ak bude chciet, nieco pociti, nieco sa v nej "stane", udeje, tak sa ozve...
Ak nie, nepoznam uz slovo laska, viera, nadej, vernost, odpustenie.
Uz nebudem vediet, co to znamena cmuk, milujem ta navzdy, chybas mi mojko...
A prave preto by som jej bol DO SMRTI vdacny a DO SMRTI by som jej uz neublizil ani zle nepovedal, keby mi odpustila a vratila sa, lebo pre nu je to tazsie odpustit ako bolo pre mna...
A prosim ju, nech mi vsetko prepaci.
Aj to, ze snou nedokazem byt IBA kamarat.
Ja nemam ziadne kamaratky, ja som mal iba JU! NIKDY v zivote, a to mam 27, som s inou NIC NIKDY nemal. Ani nechcem! Uz pocas mojej vysokej skoly so mnou chodila. A dovtedy som bohuzial alebo chvalabohu inu nemal..
Ani nechcem. Dve oci su dve oci a styri su styri. Moj mozog si vie pametat len dve...
:((((((((((((
Sisi, velmi som zhresil. Klacal som na kolenach a prosil o odpustenie. Aj som jej ublizil, ale aj zachranil zivot. A imloval som ju po celych 6 rokov a milujem este viac.
Ona ma ma zevraj rada, ale nechce mi uverit, ze som sa zmenil.. Ja som sa zmenil urcite. Cely mesiac som prereval, dennodenne placem, prosim o odpustenie. Chcem byt opet spolu a jej dokazem zivotom, ze uz jej nedokazem ublizit.
Ale ona ma uz zevraj nemiluje a ja som jej tak veril, ze ma bude milovat cely zivot, Navzdy! Ja som na inu nepomyslel, aj ked som nedokonaly a hriesny. Zmenil som to.
Ked uz ku mne nic neciti, nech ide svojou cestou. Ja som chcel jej len dokazat, ze som zmenil svoj postoj k nej i svoje spravanie. Nie pre chorobu, ale pre lasku k nej, ktora je v mojom pripade na cely zivot!
A silu som nenasiel. To je len zufalstvo... lebo ju stale MILUJEM! A budem do konca svojho zivota ! ! !