pokaslala som to

studentka_psychologie

No. Precitala som to cele (uf!). Toto je pripad ako z ucebnice. Najprv sme sa dozvedeli len to, ze Milanova zla kruta priatelka ho uz nechce. Polutovali ste ho, pohladkali mu ego. Fuj, fuj, take zle dievca, ze sa po 6 rokoch s tebou rozislo. A este kvoli druhemu! Slapka jedna! Keby sa do toho nezamontovala jeho ex, nedozvedeli by sme sa, kde je pravda. Este dalej by sme chudacika lutovali a vraveli mu, ze si ho nezasluzila a podobne. Lenze toto je klasicky typ NASILNIKA. Nedovolil jej chodit s kamaratmi, vycital jej kazdu minutu, ked bola s inou osobou ako s nim, je chorobne ziarlivy a ma sklony udriet cloveka. Zenu. Dievca dlhe mesiace hladalo v sebe silu opustit ho a naslo oporu v nejakom kamaratovi. Samozrejme, z Milanovych reci uz mame dojem, ze si nasla milenca. Pravdu si otaca ako mu vyhovuje - to robi skoro kazdy, lenze Milan svojim lziam a polopravdam sam veri. Tolko ich bude dookola omielat, ze si ich zakoreni do mozgu. Koniec-koncov rola trpitela mu vyhovuje. Vyziva sa v sebalutosti.Rad pouziva kvazisilne reci, cituje Bibliu, pricom sam je stelesnenim toho najhorsieho z najhorsich. Milan, mas velky problem. Si nasilnik a nevies to ovladat. Vies co by pravdepodobne nasledovalo, keby ti ZASE odpustila? Vzali by ste sa, mali povedzme dve deti. Ty by si chodil do prace, budoval karieru, ona by skysla na materskej. Par raz by chcela ist von s priatelkami/ byvalymi spoluziakmi /kymkolvek, co by si so svojou chorobnou neliecenou ziarlivostou nevedel zvladnut, zase by doslo k fyzickemu nasiliu (k psychickemu by dochadzalo denno-denne; psychicke nasilie je uz aj to, co tu vypisujes!!!)... Keby uz toho mala dost, nemohla by odist, pretoze by nemala ist kam. Nemala by peniaze na nove byvanie pre deti. A ty by si sa jej vyhrazal, ze ked odide, deti jej vezmes. Si presne ten typ. Opakujem- mas velky problem. Musis ist k psychologovi. Si nasilnik. Jednoducho, je to tak. Sam to zvladnut nevies.
Pre vacsinu ludi je nepochopitelne "kazda piata zena". Preco tie kozy neodidu od toho muza, ked ich mlati??? Tuna mate odpoved. Predstavte si, ze vas drahy muzicek, ktoreho ste roky milovali a aj teraz este pretrvavaju zbytky citov k nemu, vas sice zbije, ale potom vedie taketo sladke mile reci ako Milan. Nechate sa obmakcit. Radi uverite, ze sa zmenil (ktovie kolkokrat Milan vyhlasoval, ze sa zmenil). Hlavne , ked uz su vo vztahu aj deti. Z financnych dovodov to budete trpiet. Prip. moze byt ten muz dokonca dobry otec , vrsit sa iba na zene. A tak zena ostava, ved co by deti robili bez otca.
Cely Milanov pribeh ma vlastne happy end. Dievcina bola dost silna, aby odisla, ked spozorovala, ze jej dlhorocna znamost ma problem so sebaovladanim.
Sisi, viem, ze to myslis dobre, ale jemu nepomoze, ked ho budes chapat. On potrebuje nakopnut a pochopit, ze jeho ciny nie su a neboli v poriadku. Elenka to trosku prehnala, ale zrejme si uz zazila vztah s nasilnikom, a preto podvedome pochopila, ze presne o toto tu ide. Milan, nesudim ta. Ty si chory clovek, potrebujes liecbu, nie odsudenie. Sam si s tym neporadis.

sisisissi

Milan, každý jeden z nás je hriešny, každý jeden z nás už urobil chybu a každý jeden z nás je schopný to oľutovať a každý by mal dostať šancu- dostaneš ju aj ty, neviem či s tvojou ex, alebo príde nová, lepšia- teraz tomu neveríš a ani nechceš, ale bude to tak. Ja verím, že raz vyjde tvoje slnko, že raz opäť budeš šťastný

MilanM3M

A ano, musel som az tak padnut. Inak by to bola zmena len do casu. A viem, aky som bol, ze by som po case bol opet taky, ako predtym. Som rad, ze som takto padol, ze ma priatelka tak dlho ignoruje. Ale uz je koniec otravovania z mojej strany. Bud sa rozhodne ona, alebo nic.

MilanM3M

elenka27, prosim, nepis,ze kym niekoho nezabije. Neurazaj inych, ja Ta neurazam. Take daco v zivote nedokazem spravit. Ked porezem palec, tak uz je zle.. :)
Prave naopak, jedna osoba si chcela ublizit a ja som jej zachranil zivot.
Nepis take, prosim..
To, ze mi je smutno, neznamena, ze som debil. Ale asi som, ked placem pre dievca..

sisisissi

Milan, ja vie, že si zistil svoje chyby, že si ich odstánil. Ja ti verím. A takisto ako ťa ja môžem súdiť- veď každý človek robí chyby- dôležité je sa z nich poučiť. Teraz keď už sa tak stalo tak dúfaj a ver, ak si veriaci, choď sa pomodliť do kostola ak ateista tak sa obráť na svoje vnútro. Láska a viera ti pomôžu.

MilanM3M

Nakoniec poviem len jedno. Z toho, co tu niektori pisu, aj co som zazil a necakal v zivote, som si myslel a pochopil, aki su ludia. Tento moj nazor menia iba vyjadrenia sisi, ked po tom, co ona mi nieco napise, znova prestanem plakat a vidim, ze este existuje clovek, ktory ma nehodi zo skaly za chyby, ktory mi dava nadej.
Sisi, neviem preco az teraz :((, ale istotne je to lepsie, ako sa zosobasit a potom sa po 1-2 detoch rozviest. Takto uz viem, co mam a nemam robit v manzelstve, ako sa spravat. Viem to.

sisisissi

Milan, neplytvaj čas na ľudí, čo ti neprajú, radšaj rob to čo veríš, čo miluješ , v čo dúfaš. Ver tým, ktorých máš rád, tým ktorí ti chcú dobre.
Ja ti držím palce a nič z toho čo napísala elenka si ja nemyslím.