pokaslala som to

ex-priatelka

sisi ,
nie podla mna sa nezmenil, podla mna sa len snazi sam seba presvedcit ze sa zmenil a presvedcit aj cele okolie, ale on s auz isiel x krat menit a nedokazal to , takze uz tomu neverim...a podla mna ak by sa zmenil a vratila by som sa k nemu, tak pri prvej hadke by som vsetko mala vyhadzane na oci..a drzal by ma teraz este viac v ,,zajati,, ako predtym, lebo vie ze je tu este niekto kto ma o mna zaujem...
proste clovek sa nedokaze za den ani za dva zmenit, ani za mesiac, clovek ak sa raz taky narodi tak sa podla mna nezmeni za cely zivot..milan tiez tvrdi na mna ze som sa zmenila, no ja som sa nezmenila, len sa mi otvorili oci, ja som stale rovnaka, rovnako sa nadalej spravam k ostatnim..no len k milanovi uz necitim to co predtym, lebo myslim si ze ziadna zena by koli chlapovi nemala plakat a ja som si preplakala 3 roky, mala som z toho teploty, som z toho vystresovana, a mam problemy aj so srdcom z toho..proste znicil ma...znicil ma psychicky, lebo ked ma netyral fyzicky tak ma tyral psychicky...stal emi daval pocitovat ze ja ne neho nemam, ze ja budem stale len neviem co...a to v pratnerstve nema byt...mala som tazke obdobie v rodine a on namiesto toho aby ma podrzal , povedal ze je unaveny a ze ide domov spat a ked sme isli z nemocnice tak on bol u kamarata...proste strasne ma sklamal...kamarati mu boli prednejsi...praca mu bola dolezitejsia..prepych mu bol dolezitejsi..stale muselo byt vsetko typ top...stale som sa musel ausmievat ho cmi bolo do placu..vies mam susedu ktora vecne caka opiteho manzela a stale si povie ze je zvedava ze aky cirkus zas ebude doma..a u mna to bolo podobne, kazdy den som ho cakal no s tym pocitom ze co zase bude zle, ze co zase zle som spravila, ze som sa mu nahlas nepozdravila, ze som sa na neho neusmiala, ze som nezahasila svetlo, ze som nedoniesla ovladac od telky, proste babral ma na vsetkom...je hrozne rozkazovacny typ..podla mna je ubohe povedat ocovi somar a mame povedat ci je sprosta..ja som si to nikdy v zivote nedovolila povedat rodicom, ja si ich vazim...u nich doma to vyzera tak ze milan rozkazuje a oni prikivuju , ze ano milanko mas pravdu...tak ja ani nahodou taky zivot nemienim zit ze budem cely zivot prikivovat ze ma pravdu..asi som sa prilis rozpisala , ale uz ma to stve ako sa neustale obhajuje, ze ako sa zmneil, lebo podla mna nikdy sa nezmeni...

sisisissi

Flasch, povedal si to záhadne, čo si tým myslel?
Neviem totiž, či som to pochopila správne, podľa teba sa tí dvaja ľúbia ešte navzájom?

flash

Láska je záhadná...Spoznáme človeka,prvý rok ho milujeme a nevieme si predstaviť život s nikým iným...Ďaľší rok vidíme skôr priateľa,človeka,ktorého potrebujeme k životu...A ak vzťah vydrží ešte jeden rok už je vo vzťahu zloba a nenávisť...Lenže láska má aj najväčšie kúzlo na svete.Keď sa ľudia rozchádzajú,zvyčajne pocítia takú istú lásku ako bola na začiatku...

sisisissi

EX si otom presvedčená, že sa Milan nezmenil?Netvrdím, že sa určite zmenil, ty ho poznáš lepšie než ja, ale neostal v tebe ani kúsoček citu lásky ku nemu? Je to podľa teba také naozaj nemožné aby sa zmenil?
Ja si myslím, že po tom, čo ti urobil si spravila dobre, že si ho nechala, ale ja verím, že sa zmenil a je lepším.

ex-priatelka

studentka_psychologie : dakujem presne si ho odhadla...presne pre tie dovody som ho nechala, lebo ked som si predstavila b uducnost s nim tak som ju videla takto ako si ju ty opisala.takze som cuvla dokial sa da...a presne mu o to islo budovat karieru, mat prepych, mat vsetko, a aby vsetko bolo tak ako povie on...
milan: laskave pochop ze ona ti nechcela zle ona ti napisala len to co som ti aj ja uz x-krat povedala...a vobec si sa nezmenil, lebo nadalej urazas ludi, nadalej si ten najmudrejsi...a pre pravdu sa kazdy hneva...
aj dnes som ti na icq napisala, ja ta mam rada, lebo predsa som bola s tebou 6 rokov, zabudnut a vymazat sa to neda, ale lubit po tom vsetkom ta uz nedokazem...bohuzial...a prajem ti aby si bol stastny, neprajem ti nic zle, len dufam ze sa fakt zmenis...a nielen ty si budes mysliet ze si sa zmenil...
IJ

sisisissi

Milan, ona to určite myslela dobre, v niečom mala aj pravdu, v niečom nie- neprečítala toto predtým poriadne, ibaže by ako študentka mala vedieť že problém je v oboch nielen v tebe. Ja ti verím, že si sa zmenil a držím palce

MilanM3M

Pre studentka_psychologie dodam, ze prepac mi moju reakciu. Nenapisal som ju v zlom, tak ako ani Ty svoju. Nehnevaj sa na mna.
Pozri, mne staci, ze viem, ze som to olutoval a ze mozem dufat. Nic viac...

MilanM3M

studentka_psychologie - Dakujem za Tvoj nazor, aj za odborne rozobratie problemu. Teda, aspon sa tvari ako odborne.. Myslim, ze je skoda reagovat na to, ale neda mi. Mas tam velmi vela chyb.
- Nikdy som nehovoril, ze moja priatelka je ta zla, a ja ten dobry. POd zaciatku si priznavam chybu ja. Spytaj sa inych, co to citali a prezivali so mnou... Len ja viem, co citim a viem, ze uz od zaciatku som bol za nou v jej praci, aby som sa jej Ospravedlnil, nie jej vynadal!
- Nikdy som si o nej nedovolil povedat, ze je slapka! Toto si vyprosim a neurazaj ju laskave! To napisal niekto iny, ale keby si citala vsetko poriadne, tak to vies. Vidno, ze si to len preletela. Takto potom vyzeraju aj niektore odborne reakcie, ktore len preletia a hned reaguju....
Prosim Ta, neurazaj ju! Ona ani ja Ta neurazame!
- Nie len ja, ale najme ona checela, aby sme boli co najviac spolu. To ja som chcel byt s kamaratmi (co som si prave aj priznal ako chybu) a ona chcela dobre, aby sme boli viacej spolu. Ale Ty vies lepsie aj za nas, co medzi mnou a priatelkou bolo. Perfektne..
- Milenca si nenasla, boli sme si verni 6 rokov a je moja prva a jedina a ja jej prvy a jediny. Mozno Vy mate medzi sebou iny, volny vztah, ale my nie.
- Vies, aj co by bolo? Takeho psychologa nepoznam. Ja som chcel, ak by sme boli opet spolu, aby sme si viac doverovali, viac si prejavovali lasku, ale tolerovat si aj kamaratov a to vzajomne, no najme neuprednostnovat ich, ako som to robil ja. Zase pises nepravne..
- Deti by sme mali, ked by sme chceli obaja. Karieru nebudujem, pracu mam dobru. S hladanim inej som uz skoncil.
- Ja nechcem nikomu brat deti, ja chcem mat normalnu klasicku slusnu rodinu travit cas s manzelkou a detmi spolu. Nehnevaj sa, ale neviem, ci nepotebuje psychologa niekto iny. Toto je fakt drzost, vyjadrovat sa na adresu ineho, toto si ja nedovolim, aby som tu rozoberal tvoj zivot a tvoje preslapy, ktore si vo svojom zivote spravila. Ja som potreboval poradit sa, lebo mi bolo smutno a zle skutky som Olutoval.
- Aky som nasilnik, ked ja sedim doma a placem, ziadam len o odpustenie, ako mnoho inych. Nevnucujem sa, nevyvolavam, nepisem. Ak som spravil chybu, myslim, ze som dal dostatocne najavo, ze to chcem zmenit. Pochop to. Tak to citim.
- Ty tu pises o nejakom byti a neviem co. Nevies co bolo, a nic take ako pises nebolo. Boli sme spolu, boli dovolenky, boli sme hoc len doma na gauci u nich, ci u nas doma a bolo super. A ked bolo aj zamracene (ako v kazdom vztahu, ziaden nie je idealny, ako ani jeden clovek nie je dokonaly), tak sme sa poskriepili, ale aj udobrili. Ze niekedy bolo nieco viac, bolo to aj na oboch stranach, lutujem to zo svojej strany a nemalo to byt a v zivote uz nedokazem taku vec pravit. Precitaj si, co som spravil, ked mi povedala, ze daj mi facku, ze som pobozkala ineho. Ja som ju pobozkal, lebo uz nedokazem na zenu ani pokricat.
Len treba byt dosledny a citat poriadne.
- Nikto sa na nikom nechce vrsit, neviem, co za pojmy tu pises, ale ja mam ine predstavy o manzlestve a to o ziti vo vzajomnej laske. Spravil som chybu, ano, priznavam, ale lutujem to a nikdy viac nespravim.
- Inak obaja sme rovnaka povaha. Vo vztahu by mal jeden vediet ustupit. Je zle, ak ma niekto ustupovat cely zivot, to je jasne. My sme obaja rovnaki. Ale vedelo to fungovat aj krasne. Prve 3 roky boli nadherne. Tak nepis o nasilnikoch, je to nas spolocny problem. Mozno je chybou, resp. videli sme sa za 6 rokov skoro dennodenne. A to automaticky po urcitej dobe pride stadium, ze je to tazsie. Trebalo sa bud skor zobrat, netahat to tak dlho. Ale keby nie toto, tak si neuvedomim chybu. Ziadne nasilnosti neboli. Bolo zle a bolo dobre. Ako vsade. A moze byt dobre, ak chcu obaja.
- Ale ako sisi uz raz povedala, aby som sa nenechal vyviest z mieri niektorymi reakciami, tak aj ty mas u mna smolu.. Su tu rozni ludia, takze terba cakat aj taketo reakcie. Ale co uz. Ja sa nechcem obhajovat. Ale Ty pises za mna, co nie je pravda. Preto musim reagovat, ked niekto klame na moju adresu. Netreba si nechat takto skakat po hlave. A este sa vyjadruje niekto, kto ma nepozna ani ja jeho..
studentka_psychologie - vidno, ze musis este vela studovat psychologiu, lebo Ti to este nejde. A neuraz sa...
Ako mozes hodnotit niekoho, koho osobne nepoznas. To si ja, ani nikto, kto chce zodpovedne nieco prehlasit, nedovoli povedat..