Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Co znamena to MTN? :)
Pekne dlhý príbeh sa tu odvíja..
Z toho, čo som si prečítala, mám taký dojem, že chyba sa stala na oboch stranách.
Prečítala som si to celé a musím povedať, že mám podobnú skúsenosť. Dokonca aj dôvody boli u nás podobné. Bolo to po piatich rokoch. Môj priateľ začal podnikať. Firma, firemné akcie, dom, nie najlepšia svokra.. Jedného dňa som mu povedala, že mam iného (samozrejme, že som nemala, ale jeho som už mala plné zuby). Prišiel za mnou s kyticou, nie však do práce, ale ku mne domov. Poslala som ho preč (kyticu som si samozrejme nechala :) ). Zakaždým som pozerala na tú kyticu a videla jeho. Istý čas sme spolu vôbec nekomunikovali. No potom som to už nevydržala a šla som za ním. A poviem vám baby, neľutujem. Nevedela som, či ho vôbec dokážem znovu pobozkať, ale ono to prišlo samo. Odvtedy som veľmi šťastná, bývame spolu a je to najlepší chlap na svete. Veľmi sa zmenil. Dáva mi aj stále kvety v tento deň v roku a máme ďalšie výročie :). Človek sa dokáže zmeniť, ale niekedy tomu musíme trošku pomôcť.
ex-priateľka, nemôžem ti radiť, ale podľa mňa, v prvom rade, čo by si zaslúžil tvoj priateľ, je desať krát s varechou na zadok, ale aj tú šancu určite. Ja som svojmu dala možno tisícprvú šancu, ale neľutujem to a nemenila by som ho. Sme rok a pol zosobášení, máme polročné dieťatko a je to najlepší tatko.
Držím Ti palce. Martina. (26 r.)
To čo tu píšete vyznieva ako nejaká zlá telenovela- ľudia veď vy sa ľúbite tak choďte a porozprávajte sa osobne a nie takto cez net.
Milan, ty si sa snáď poučil z chýb a je z teba ten dobrý a šikovný Milan.
Expriateľka- netúžiš ani trošku byť opäť s tým prvým Milanom? Daj mu ešte šancu aspoň takú skúšobnú. prosím. Veď je jasné, že ešte ku nemu niečo cítiš a že to čo píšete je osparvedlnením za vaše konanie. Dajte si navzájom šancu a skúste prepáčiť.
Držím Vám palce
Rozmyslal som nad tym celu noc a zase som nespal. Nedokazem sa na Teba hnevat a nehnevam sa za to, co si napisala, lebo Ta milujem a zase mi velmi chybas.
Zenam prajem dnes vela vody. Ahoj.
prepac ak som ta urazila to som nemala na plane, ale chcela som aby vedeli celu podstatu problemu preco sme sa rozisli, a ano mrzi ma ze sme sa rozisli lebo keby si nerobil tie somariny a nebolo by to tvoje spravanie tak v ostatnych veciach si velmi sikovny a kazda zena by mala rada takeho muza...no nebudem ta tu predsa vychvalovat ked sme sa rozislli, no nechcem na teba nai kydat, nic som si nevymyslela , vsetko co sm povedala bola pravda a povedala osm to len preto aby vedeli pravu pricinu aj konkretne priklady lebo ty si im to tu pisla len tak vseobecne...
Pred kym sa vlastne obhajujes? Pred citatelmi internetu? Pred svojim svedomim?
Ja som nepisal o Tebe nic zle, ja som si klakol a klaknem aj teraz na kolena a poviem: toto a toto som spravil zle a si to uvedomujem, lutujem to a nikdy viac to nespravim.
Ty vies, ze Ta lubim, vies, vlastne vies vsetko, poznas ma do najmensich detailov aj ja Teba. Tam niet co riesit. Bud Nie alebo Ano.
Ak Ano, spravim Ta stastnou.
Ak Nie, bud stastna.
Ale ja uz neverim na Ano. Neverim, ze existuje osoba, u ktorej plati nieco NAVZDY!
Ked som od Teba pred mesiacom odchadzal domov, povedali sme si, ze nebudeme jeden na druheho pisat zle veci, je to nasa vec. Ja som za cely ten cas nepovedal o Tebe zleho slova, este aj tu som Ta obhajoval, nech Ta neurazaju! Je to tak? Je. A vsade som povedal, ze JA za to mozem, ze som spravil chybu a zle sa spraval k Tebe. A ze to lutujem. Ja som neporusil ani tento slub ani MTN. Uvedom si to, ak chces skutocne spoznat, ci som sa zmenil, alebo chces len ospravedlnit svoje rozhodnutie pred inymi. Ja nerozhodujem, ja mozem len cakat na Tvoj verdikt.
Vzdavam to. Nema to vyznam vyznavat lasku niekomu, kto o nu nema zaujem.
Zhodli ste sa, ze som sa nezmenil a cez internet to viete lepsie, ako ja, co to mam v sebe. Posudzovat inych, to teda hej, ale pozrime sa kazdy sam na seba a vidme bremeno vo svojom oku.
Ja som sa pozrel a bremeno zbadal. Snazil sa ho odhodit a vratit sa cisty.
Najvecsi dar pre ludi je Laska.
Ak nie je Laska, nie je nic. Ak si teda priatelka mysli, ze tam z jej strany Laska nie je, nepis mi uz nikdy nic, neozvi sa mi, ignoruj ma, vymaz ma, zabudni na mna, ak ma nemilujes.