Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
nie, nie je mi to jedno... mas pravdu.. ale chcela by som verit tomu, ze mi je to jedno... doteraz sme zili spolocnymi zivotmi, aspon som si to myslela, ale teraz mame kazdy vlastny zivot, on sa takrozhodol, mne neostava nic ine len to akceptovat... jejda, aka som odrazu mudra... skoda len, ze to, co si myslim, nekoresponduje s tym, co citim..
nie, vies co, mne uz je to asi v podstate jedno....nic tym nevyriesim... uz by som chcela, aby ta bolest presla...
jeho kamarat mi stale vravi, ze tomu nemoze uverit.... ze ved my sme vyzerali taki stastni spolu....
dnes som zobrala krabicu a naukladala vsetky veci,co som od neho mala, co mi ho pripominali... nevladzem sa na to pozerat... len neviem, co spravim s tym obrovskym plysovym macom, co mi dal k narodeninam.... v noci som sa zobudila na to, ze toho maca objimam....
videla som...
nema to vyznam... uz si kuka ine baby na nete....