Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pokaslala som to

envy1234

nie, nie je mi to jedno... mas pravdu.. ale chcela by som verit tomu, ze mi je to jedno... doteraz sme zili spolocnymi zivotmi, aspon som si to myslela, ale teraz mame kazdy vlastny zivot, on sa takrozhodol, mne neostava nic ine len to akceptovat... jejda, aka som odrazu mudra... skoda len, ze to, co si myslim, nekoresponduje s tym, co citim..

sisisissi

Naozaj ti je to jedno? Alebo sa chces sama presvedcit?Ak by ti to bolo jedno, tak preco ho sledujes co robi? Moja, ty si len zranená daj tomu cas, vsetko dobre dopadne.

envy1234

nie, vies co, mne uz je to asi v podstate jedno....nic tym nevyriesim... uz by som chcela, aby ta bolest presla...

sisisissi

Envy, nepanikár- možno ťa len skúša či opäť budeš žiarliť ked si zistila ze na nete kuká na iné baby...
Daj mu cas

envy1234

jeho kamarat mi stale vravi, ze tomu nemoze uverit.... ze ved my sme vyzerali taki stastni spolu....

dnes som zobrala krabicu a naukladala vsetky veci,co som od neho mala, co mi ho pripominali... nevladzem sa na to pozerat... len neviem, co spravim s tym obrovskym plysovym macom, co mi dal k narodeninam.... v noci som sa zobudila na to, ze toho maca objimam....

sisisissi

A ako si to mohla vidieť? Moja ak tak skoro pozerá po iných babách tak to zasa zrejme až aká láska nebola- alebo je to len nedorozumenie, neboj bude dobre

sisisissi

Madam.. ma pravdu, bež sa napapkať aj keď nemáš chuť- veď kto by stál o vychudnutú anorektičku- on musí vidieť že si v pohode.
Bude to dobré, naozaj , len daj tomu čas.