pokaslala som to

mademoiselle

envy a davaj si na seba pozor, ten kolotoc nemusi byt z tlaku, moze to byt z toho, ze si vycerpana, predsa, ked nic dokopy nejes, davaj si pozor, ja som uz takto odpadla:-( takze hlavne papaj, to je zaklad aby si to vsetko v pohode zvladla. Vies ako sa vravi: "v zdravom tele zdravy duch"

sisisissi

Budem sa za vás oboch modliť aj naďalej a takisto veriť, kludne mi kedykoľvek napíšte, ked sa budete potrebovať vyrozprávať som tu- len mi napíšte.
Teraz idem preč s priateľom ale potom sa ozvem, držím palce, a envy to bude asi od hladu aj ked to necitis a mas dostatok tekutin? Neze sa ti nieco stane, lahni si, oddychni a potom napís ak chces.

mademoiselle

envy nikto nie je bez chyby a ver, ze ked davas niekomu najavo city, tak to nie je chyba, ono je zle ked nedavas najavo, zle je ked davas najavo. tazko niekomu vyhoviet. Vravim, nepoznam vas vztah, tazko sa vyjadrovat. Ale ja som si tiez myslela, ze sa viac nedame dokopy. Moj drahy je strasne zasadovy a tvrdohlavy a on ked nieco povie, tak to aj urobi, jednoducho by som sa mohla aj na hlavu postavit. Neverila som a sme spolu, aj ked cele leto som sa fakt trapila, ked sme sa dali aj dokopy, bol strasne chladny a tak, myslela som, ze sa zblaznim. Je toho trochu viac. Ale sama ho najlepsie poznas. Vies neutapaj sa v ziali, co ho najviac bude stvat je to, ked sa budes tvarit akoby s anic nestalo, smej sa, zabavaj sa, bude ho to stvat a zranis tym jeho ego, ze si v pohode. A ak chces fakt vediet ci to ymslela uplne vazne, ze uz s tebou fakt nechce byt, tak ti poradim len jednu vec. Ziarlivost. Treba aby ta videl s nejakym chalanom na kave alebo podobne, poste ak ti na to hodi co i len jedinu poznamku, tak mu nie si ukradnuta. Akoze je to svinstvo,ale budes vediet, ci to ma este nejaku buducnost,alebo nie. Lebo podla mojho nazoru, bud ta nelubia hladal len chabu vyhovorku, aby sa s tebou mohol rozist a ked ta lubi, nechapem preco toto robi,ale obcas tazko pochopit toho druheho,ale v tom druhom pripade ak ta lubi, neverim, ze sa nevrati naspät. Jednoducho, clovek ktory miluje chce byt s tym druhym, aj po neviem akej hadke a po problemoch. Mozno si len potrebuje oddychnut, lebo aj take som v mojom okoli zazila. Ale poviem ti, aj ked sa date dokopy, tak ho budes brat inak, uz budes mysliet na zto, ze ti ublizil, aj ked budes stastna, ze ste spolu, ale uz to bude v tvojej mysli, takze ak ta obvinoval, ze si davala prilis najavo city, tak myslim, ze po tomto trochu schladnes. Leo ta zacne hnevat, ze co urobil. A myslim, ze ak niekto s niekym nechce byt, ma povedat anrovinu dovod, leboatkto je to strasne, ked ani dobre nevies o co ide. Ale ja len dufam, ze ti bude lespie, a dom rada, ze si si dala aj to kakao,a le skus aj nieco normalne si zahryznut. ZAciatky su najhorsie. drzim ti strasne palceky

MilanM3M

Diky sisi. Vies, ze moje modlitby a tajne priania smeruju iba k jednemu. Byt spolu a s tymi ocami a s tym srdcom, ktore je vryte do mojho..
Ten kolotoc - asi prudsia zmena tlaku.. Malo by to byt OK... Ale zadarmo je zadarmo :)

MilanM3M

Mas pravdu envy, velmi nam pomahaju. Nesetria dobrym slovom, pomahaju nam, my sebe navzajom aj my sme im pomohli a aj pomozeme kedykolvek. Dobrou radou netreba setrit.
Pripajam sa k podakovaniu. Taki ludia ako sisi a ostatni, to pisu a vedia o com pisu, lebo to zazili na vlastnej koži.. A pisat nemuseli. Takze Dakujeme.
Ten recept vyzera velmi lakavo :)Neviem, ci mame doma kokos a skoricu, ale ak hej, tak vecer idem na to. Aj ked cez velku noc je toho take mnozstvo..

envy1234

preco mi to napisalo 2x?

inak teraz citim jak sa mi deje nieco s tlakom... heh citim sa ako na kolotoci..ibaze je to zadarmo...:D

sisisissi

Milan, Envy možno vám to pomôže a možno nie- ale skúste- veľa pracujte , snažte sa byť veľa s kamarátmi, vyhýbajte sa všetkému čo by vám mohlo daného človeka pripomínať... zmena príde pomaly ale príde určite- budete opäť šťastní a spokojní a zaláskovaní

envy1234

ja mam tajny recept... horuce kakao posyp troskuou kokosu (ten milujem) a ak chces, aj skorice... mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

MilanM3M

Mas pravdu envy, velmi nam pomahaju. Nesetria dobrym slovom, pomahaju nam, my sebe navzajom aj my sme im pomohli a aj pomozeme kedykolvek. Dobrou radou netreba setrit.
Pripajam sa k podakovaniu. Taki ludia ako sisi a ostatni, to pisu a vedia o com pisu, lebo to zazili na vlastnej koži.. A pisat nemuseli. Takze Dakujeme.
Ten recept vyzera velmi lakavo :)Neviem, ci mame doma kokos a skoricu, ale ak hej, tak vecer idem na to. Aj ked cez velku noc je toho take mnozstvo..