pokaslala som to

MilanM3M

envy1234, mas pravdu. Ani nevies, ako Ti rozumiem. Aj ja, po tom, co som sa dozvedel, ze chce koniec, som mal mat v praci skolenie pre ostatnych inzinierov, uz raz som ho robil, pripavene som mal vsetko, projektor, materialy, ale som to zrusil, lebo...
A dodnes som to skolenie nezrealizoval.
Aj som schudol, aj presne tie ostatne veci a pocity, co Ty pises, piesne v radiu v aute, ked idem do prace.. Je to zacarovany kruh, ako keby sme stratili zmysel. Ked som vedel, ze vecer mam kde ist, mam s kym byt. Tiez som si namyslal, ze jej chybaju tie veci, diskoteky, nove tvare, ze jej nahucali kamaratky, ze si mlada, vykasli sa na neho, mozes mat tisic lepsich. Ale uz viem, ze nema zmysel robit domnienky, lebo ak ta druha strana ma v srdci lasku, tak nam ju vrati. A ako pise sisi, chce to cas, a mozno im to dojde. Neda sa odmilovat. Da sa iba prehovarat sam seba a chciet zabudnut. Mozme len cakat. A kopec parov cakalo, chodili spolu, rozisli sa a dali do kopy a ziju stastny zivot. Trochu som cital po internete pribehy ludi teraz a je takych kopec. A tvrdia, keby vtedy a vtedy nebol ten pad, nebola taka a taka udalost, tak mozno sme uz rozvedeni. Ale takto teraz uz vieme, ze hoc pojdem kdekolvek, on/ona za mnou pojde, on/ona ma pocka, podrzi... No ak tam laska nie je, laska, ktora odpusta, tak sa netreba utrapit k smrti, ale sa s tym vyrovnat. Lahko sa to povie, ale tazko sa to preziva, vsak? Pozname to.
Nic to nevyriesi, len CAS. A cas v tom zmysle, ze sa vratit mozu alebo v tom zmysle, ze ked nemilovali, nech sa nevracaju.
Uz by som mal spat, idem do prace a vidis, neda sa, lebo stale premyslam Preco. (preco ma nechala, preco som sa tak spraval, ci sa vrati, ci ma este lubi, ci zabudla, to iste, co pises Ty.. presne to iste..)
Drzim Ti palce, envy1234.

envy1234

preco laska na zaciatku je taka uzasna a krasna... a ked pride koniec to tak strasne boli???

nechcem si stavat vzdusne zamky, ani si mazat med okolo ust..ale stalo sa niekedy niekomu, ze ste sa rozisli a po nejakej dobe opat dali dokopy? ak hej, po akej? nech viem, ci mam sancu este .. aspon malilinkatu...;-(

envy1234

sisi, ja uz tomu neverim... a ak by aj prisiel, neviem, ci budem mat este odvahu zabudnut na svoju hrdost a dat mu este sancu po niecom takom ako som na nu zabudla dnes... tlacit nanho nebudem, povedal, ze je koniec.. nezmozem nic.. podla mna chce chodit zurovat, spoznavat novych ludi a nove dievcata.... aj ked tomu nerozumiem, lebo povedal, ze toto uz ma za sebou a ze ho to uz nebavi... uz sa nikdy nechcem zalubit....

sisisissi

Envy, daj mu čas, on ťa ľúbi- veď sám ti to aj povedal, netlač naňho a on sa ti vráti- o mesiac možno skôr ale príde. Vydrž, hlavu hore.

envy1234

milan, dakujem. ja si nepustam pesnicky, len vsade v radiu hraju len same pomale pesnicky... a potom placem... trasiem sa od zimy, za poslednych desat dni som schudla tak, ze mi trcia bedrove kosti a opasok si zapnem o jednu dierku pevnejsie.. nechuti mi jest, nespim, a ked aj zaspim, sniva sa mi o nom, o par dni mam zacat ucit anglictinu zamestnancov v jednej firme, mam robit statnice, v skole sa mi zacinaju skusky... a ja sa na nic nesustredim... vsetci mi vravia chlacholive slova, ja viem, ze to myslia dobre, ale jedine, co mi vycari usmev je on.. keby dosiel, pobozkal ma a povedal, ze ma hce spat... myslim, ze to z jeho strany laska bola, este ma lubi, to viem.. ale vraj niekedy laska nestaci...mne vsak ano.. ta jeho

MilanM3M

envy1234, drz sa. Ak to bola laska vrati sa. Ak to z jeho strany laska nebola, nepride. Pocuvat lovesongy ci pozerat fotky je to najhorsie, co mozes robit. Aj ked si najde muz inu, ani po x rokoch nezabudne. A ak miluje, nehlada inu. Drzim Ti palce.