Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
no pekny pribeh, ale ja si myslim ze nikto tu nema pravo obom vraviet ako by sa mal jeden na druheho kaslat a mat tolko rozumu aby sa nevracali k sebe, ani jeden z nas nepozna uplnu pravdu, vedia to len oni dvaja. Ja som mal vstah ktory sa skoncil nedavno a toho cloveka som spoznal az po tom rozchode, lebo vtedy vidite ako sa clovek zachova. Pocul som dost klamstiev na seba ale nechal som to tak, ten kto mi je naozaj priatelom, ten ma pozna a nemusim mu nic vysvetlovat a ani dokazovat a uz vobec ponizovat pred nimi EX, to by som jedine zhadzoval sam seba a ukazal ako som nevyrovnany a nezreli sa zachovat ako dospely clovek.
Najlepsie by bolo to tu uzavriet a stretnut sa osobne, je to vaz vstah tak si to musite sami vydiskutovat.
Dakujem to N ako navzdy mi neslo...MTR je mam ta rad/a aa dakujem sisi aj tebe..ehm teraz uz noc tajze bru noc :))
Neboj sa majky, nevtieram sa, lebo uz nekomunikujem... Ale vsetci mame pravo na nazor.
ex-priatelka drzim ti palce aby si mala aj nadalej tolko rozumu a k milanovi sa uz nikdy nevratila. aj ked nechapem ako si to s nim mohla vydrzat tolke roky ak by mne chlap tlacil do hlavy taketo reci tak by mi bolo z neho zle a urobila vsetko preto aby som ho uz v zivote nevidela a nepocula o nom. je mi zle z tych reci co tu milan popisal. je podla mna ubohe prosit milionkrat o odpustenie a vtierat sa niekomu. Ok mozno si sa zmenil to ja nemozem posudit lebo ta nepoznam (a ani nechcem spoznat) ale myslim si ze je lepsie veci povedat raz a stat si pevne za tym a dokazat to konanim a nie omielat to iste stale dookola. a milan skus sa spravat ako chlap a maj aj daku hrdost lebo nepoznam zensku ktora by chcela mat po svojom boku tak psychicky labilneho cloveka ako si ty.
Ahoj. Prajem vsetkym bru noc.
Dakujem sisi..
Je to na nej. Zatial nic. Ja som spravil, co som mohol. Neotravujem ju uz. Nech robi, ako uzna za vhodne a ako citi. Ja uz nepisem. Len dufam..