Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pokaslala som to

envy1234

akurat kakao som si spravila....:)

pravdupovediec, ani neviem, co je pravy dovod... a asi to uz nechcem viac riesit... proste stalo sa, neodstane sa... moj tatino mi povedal- cas vsetko vylieci alebo vyriesi, pockaj si.... asi ma pravdu...

MilanM3M

Ja sa dobrovolne hlasim k tym 99 percentam a prosim o odpustenie. A zaroven vidim svetielko uz hoc len v tom jednom percente, lebo ak tam bola laska, tak staci iskra a plamen lasky sa opet rozhori. Ak nas maju radi, no hnevaju sa a nemiluju, znamena, ze plamienok nezhasol, je tam, ale malicky. Treba zafukat do pahreby novy vzduch, mat snahu inac sa spravat. Snaha tam je, ale na opetovne rozfukanie plamienka Lásky treba dvoch. V tichosti, rozymaslani nad sebou samym, co mame zmenit a v nadeji na navrat srdca k srdcu cakajme. Obaja sme vyslali signal, svetielko s baterkou do tmy. Uvidime, ci aj ta osoba na druhej strane tmy nam casom zablika oproti. Kazdy, aj ten najmensi cas osamote, je ako klinec do rakvy, ale aj ako sila a moznost spoznat svoje osobne chyby a nedostatky a az sa stane zazrak a sa vratime k svojim do narucia, budeme vediet si cenit to, ze mozme byt spolu.

mademoiselle

Envy, je mi to naozaj luto, lebo viem uplne ako sa citis, je super, ze mas nejakych kamaratov, to ja ked som zavolala cez leto, ako sa so mnou rozisiel mojej da sa povedat jedinej kamoske, tak ta povedala, ze na mna nema cas, lebo s apri bazene opaluje. Bola som na to vsetko uplne sama a poviem ti, bolo to strasne. No len nechapem, ze kde si videla, ze pozera ine baby na nete a vlastne co ti povedal ako dovod rozchodu? Neviem mozno si pisala, ale nejak som to asi prehliadla. A davat najavo city, vies my zeny sme uz take, teda väcsina, ja tiez davam najavo dost city, aj ked v poslednej dobe uz sa snazim nie az tak velmi, ale podla mna je somarina, aby sa niekomu opocuvali slova lubim ta a podobne, lebo to sa podla mna opocuvat neda. Ja by som to mohla pocuvat aj 100x za den:-) ale chlapi su v tomto trochu ini. nepoznam tvoj vztah, nevidim do neho, tazko nieco na to vraviet. Ale hlavne papaj. Aby som sa dostala k tomu, za co sme sa my rozisli, no tak to je trochu na dlhsie a neviem ci je dobre to tu vypisovat. Ale viem, ze to bol najhorsi den co som zatial zazila.

sisisissi

Boze, ved nikto nie je bez chýb a nikto dokonalým nie je... trpíte a to dosť bezdôvodne- vaše lásky vas zarmucujú a pritom by mali tešiť. Obaja robia chyby a v tvojom prípade- podľa toho čo si mi písala tak to nie je dôvod na vážny rozchod- jeho to určite prejde. ver mi.

envy1234

sisi, zasa az take chudatka nie sme... neboli sme anjelikovia a teraz trpime bezdovodne.. na kazdom rozchode maju podiel obaja... jeden viac, jeden menej, niekedy je to 50 na 50, inokedy 1:99... ja si svoj podiel viny priznavam... ale nechapem, preco rovno rozchod, ved kazdy vztah ma krizy, ktore, ak sa chce, sa daju prekonat..

sisisissi

Och vy dve chúďatká- ostáva vám čakať a veriť a veriť a dúfať a opäť veriť- bude dobre, možno o deň, dva, mesiac, alebo o tri, ale naozaj bude.verte mi. teraz je to ťažké, vy aj vaši partneri potrebujú čas- doprajte im ho a aj sebe- premýšľajte, veľa pracujte asústredte sa na seba, svoje záľuby...

envy1234

dakujem, milan, aj ja Ti drzim palce, aby nas uz srdiecka neboleli...

vies, teraz az zistujem, kolko skvelych ludi je okolo mna, kolko mam kamaratov, co su ochotni cez obednu pauzu obetovat obed, ale stretnu sa so mnou, aby som sa im vyrozpravala, posielaju mi pesnicky, ktore vraj "zahanaju depku", ini ma volaju von.. a delia sa na dve skupiny... jedni vravia, ze si ma nezasluzil, a ze som prenho pridobre dievca, ze mam zabudnut... ini mi davaju nadej, ze on sa "uvedomi" a pride za mnou. ze sa este budeme lubit a podobne... je to sice krasne, ale ja zbytocne dufat nechcem... chcela by som, aby sa tak stalo, ale, bohuzial, na to ja som privelky pesimista (ci skor realista), aby som si vedela spocitat dva plus dva a vedela, ze uz nemam sancu na zivot s tym, ktoreho milujem...

MilanM3M

A envy, ja som praveze daval city malo najavo. Tiez dôvod.. A posledny mesiac som to zase prehnal a daval velmi. Kde je ta spravna miera? Ked clovek miluje, tak Ta berie taku, aka si. Ak nemiluje, najde si dovod, aky len chce..

MilanM3M

envy1234, je az neuveritelne, ake podobne veci zazivas, ako ja. Poviem Ti, ze tento vikend som po 6 rokoch poukladal vsetky nase spolocne veci do krabice. Velmi som pri tom plakal. Bolo tam velmi vela obalok, vstupeniek, blahozelani k vyrociam, nase darceky, jej prva vonavka (ked privoniam, prebehne mi mraz po chrbte, hned mi vyjdu slzy a spomeniem na prve bozky na ich ulicke, ked som ju odprevadzal domov)(aj teraz zase placem, a som v praci), akurat 2 plagaty sa mi tam nemestili zo steny, co som vytlacil v praci na velky format. Tie som zroloval a dal do tvrdeho obalu.
Mas pravdu envy, nic sami nevyriesime. Mozme len cakat a dufat, ze vsetky tie veci spolu s nasimi polovickami oprasime, zasmejeme sa z toho spolu, objimeme sa, vystiskame a bude dobre. Snad. Vsetko je to koli Láske. Kôli láske mamka vychovava svoje deti, kôli láske sa manžel snaží postarať o rodinu, kôli láske dvaja spolu chodia, no kôli vzájomnej láske sa aj poškriepia. A kôli Láske sa aj udobria.
Kde niet Lásky, niet odpustenia, niet návratu. Kde Láska bola, potom je aj vždy bude nezabudnuteľná a nenahraditeľná. Drzim palce envy.

envy1234

vraj bola chyba, ze som mu davala casto najavo city... ale ked ja som presvedcena, ze treba byt uprimny.. najma v citoch... to vazne, ked niekoho milujem, mu to nemam vraviet, aby sa "nezlakol"??