pokaslala som to

mademoiselle

Envy, len sa pekne napapaj, polovica uspechu je pozitivne myslenie, napisem ti viac, ale teraz momentalne nemam cas, takze o taku hodku ti napisem, fakt nezufaj, pokial ta lubi, tak je to ok, ale napisem neskor. Hlavne sa napapaj a netyraj sa hladom. Sup do chladnicky a daj si nieco teple na zaludok, urobi ti to dobre. Najlepsie nejaku polievocku. Sup sup cica.

envy1234

mademoiselle, dakujem.. ale on je pevne rozhodnuty, ze chce byt sam.. uz to budu skoro dva tyzdne a ja naozaj neverim, ze sa bude chciet vratit.. vy ste sa preco vztedy rozisli? ostaloi ste tie tri tyzdne v kontakte? ako sa vratil?

rano som sa postavila na vahu.. z mojej povodnej velkosti M budem mat takymto tempom SS :)

tinka26

Ahojte.
Súhlasím so sansarou, že netreba páliť mosty. No z vlastnej skúsenosti poviem, že nie je dobré
skúšať ďalšie a ďalšie vzťahy, aby človek zistil, ako fajn mu bolo s tým, koho ozaj miloval. Tým len ublíži tomu druhému, ale poznačí to aj jeho samého.
A ak tvrdia, že sa niekedy ozaj milovali, tak skutočne milovať dokáže
človek iba raz. Tak, ako je iba jedna mama, je iba jedna láska. Ostatné sú už len pokusy o náhradu, a dúfanie, že toto či tamto bude lepšie. Nebude. Ako už bolo spomenuté, v každom vťahu
sú nezabudnuteľné a nádherné situácie, ale aj pády. A na tom je láska taká úžasná, že si môžu zas a znova
dokazovať lásku, prejavovať city, odpúšťať i povedať odpusť mi.
A dodám, že ak sa vezmete a príde dieťatko, tak partner už vôbec
nebude robiť takéto hlúposti, lebo keď chlap zoberie do náruče dieťa,
tak je to pre neho veľmi silný pocit. Pocit lásky, strachu, zodpovednosti
voči dieťatku i voči žene. Ten pohľad na neho stojí za to, ako zmäkne :)
Milan, envy, vrátia sa! Pripájam sa a držím palce.

mademoiselle

Envy nechem ti davat falosne nadeje, ale my sme sa rozisli po 2 rooch a bola som a tom akako ty a tiez vrael, ze len laska nestaci. No a dali sme sa dokopy o 3 tyzdne, schudla som zatial strasne, nespala, mala som hnacky, a vracala stale. Ale sme spolu, aj ked prvy mesiac bol strasny. Uz je tomu skoro rok a ja dufam, ze uz sa to nepokasle. Neboj, bude dobre, hlavne papaj a spinkaj. Ja viem, je to tazke, ale sme tu pre teba. Tuto debatu sledujem od uplneho zsciatku. Drzim palceky

sansara

Ahoj Milan..

Doteraz som čítala Vaše riadky čo ste si s Ex tu takto verejne vymenili...aj reakcie ostatných.

Myslím, že len Vy dvaja najlepšie viete, aký vzťah ste mali, poznali ste klady/zápory Vášho vzťahu+Vás oboch, len Vy dvaja viete, čo Vám tento Váš vzťah dal a čo vzal a ako to v skutočnosti medzi Vami dvoma bolo naozaj..
Všetko potrebuje len čas.
Obaja máte na Vašom rozchode svoj podieľ viny. A v každom vzťahu sú lepšie aj horšie obdobia, šťastie aj krízy a nik z nás nieje dokonalý..ani Ty ani Tvoja Ex.

Myslím, že obaja potrebujete od seba odstup a čas, aby to "čerstvé+boľavé" z rozchodu prebolelo a po istom čase ostanú skôr spomienky na to pekné, čo Vás dvoch spájalo ako to horšie z minulých spomienok na Vás dvoch.
Možno Ex bude mať iné vzťahy, tak ako aj Ty. Možno sa budete pri týchto Vašich nových vzťahoch stretávať s tými istými chybami ktoré ste prekonávali teraz, možno nie.
Možno až pri budúcich-ďalších partneroch zistíte, že ste sa spolu nemali až tak zle, že tie chyby na druhom nebudete až tak intenzívne vnímať...lebo prídete na to, že aj iní tieto chyby majú a možno aj oveľa horšie.
Nepálte preto za sebou mosty...pretože možno až po čase zistíte, že to dobré ste už mali vo Vašom pôvodnom vzťahu a možno sa vrátite opäť k sebe. Možno nie.
..ale aspoň Vám aj tento vzťah dal niečo pozitívne a krásne, čo Váš život v istom zmysle obohatilo, poučilo, urobilo lepšími, atd atd..
Držím Vám obom palce

sisisissi

Milan, napísla si to o tej láske pekne veľmi pekne- máš srdiečko.
Joj ano , mne to vyslo, ja som stastna, no aj napriek tomu stale rozmyslam nad vasim osudom, stale myslim len nato aby ste boli taki stastni ako som ja.. Veľmi vás ľutujem a vasu bolest si ani neviem predstavit, preto dúfam, že čoskor pominie a vráti sa láaska

MilanM3M

sisi, si voda, co nas drzi nad vodou..
Vidis, Ty si zalozila tuto temu a teraz Ty pomahas inym. Cenim si to.
Ta prava voda, co ma drzi nad vodou, byva tak blizko a je tak daleko.
Mas pravdu sisi a envy neboj sa, laska sa vzdy vrati, lebo pociti, ze jej ten druhy chyba.
V kazdom vztahu je tisic dôvodov na sto rozchodov, ale lej JEDEN dôvod, ktory zapricinil, ze su spolu: Láska.

sisisissi

Milan, envy, nezožierajte sa otázkou prečo, nepomôže Vám- skúste sa pýtať ako ako to napraviť?
Treba čas, možno veľa času a uvidíte opäť to slniečko, opäť budete šťastný- tá pravá láska príde a bude navždy s vami. Držím vám palčeky a verím s avami, že sa vaši partneri čoskoro vrátia ku vám.

envy1234

no... vcera som zistila, ze jeden z jeho naj kamaratov bol strasne prekvapeny, ze sme sa rozisli, ved "vy ste boli taki stastni spolu"... do prcic, a co si mam potom mysliet? este aj jeho kamarati si mysleli , ze je so mnou stastny.. tak kde som spravila chybu???? :(((((

MilanM3M

A este dodam, envy1234, ze tiez som si povedal, ze uz nebudem dufat. Ale na druhy den zase na to myslim a dufam. Kazde rano znova a znova cakam. A vidim tam tiez len malilinkatu sancu. Na to mame pravo verit. Len kto nam povie, kolko treba cakat? Nikto. Vela bolo takych, co si povedali, necakaj ma uz nikdy, a aj cez to VSETKO su opet spolu a stastni. Ale boli aj taki, u ktorych jeden z partnerov sa uz nevratil, hoc ten druhy dennodenne hladel marne cez okno dufajuc...