pokaslala som to

sisisissi

No vidíte, hura do kakauka a daj si aj piskotky su super- namoc ich do kakaoka- je to strasne mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaamik .
Skúste mysliet obaja takto pozitivne, na kakauko, vtipy na nete, kamaratov atd.
Vy to zvladnete ja som o tom presvedcena

MilanM3M

Nejde mi ta stranka, v praci su nepristupne.. Skusim doma vecer.
A dakujem. Az si myslim, ze niekto narocky pise podobny scenar ako moj.. Ale z Tvojich slov citit Lasku, smutok i ochotu poradit od srdca. Takze este raz diky. Sisi ma pravdu. Neobvinovat sa. Chybu sme spravili, olutovali, zmenili sa. A ci sme sa zmenili sami pre seba (aby sme si vazili toho druheho), alebo nam aj daju sancu to dokazat a budeme ich za to milovat do konca zivota, na to si musime pockat. Ale vyuzime ten cas a aspon mozme dalej hladat vo svojom vnutri nas samych seba. Ja toho dobreho, aky sa sam pametam zo zaciatku vztahu :)
Nemyslim toho zalubeneho, ten som stale, ale toho dobreho..
A Tebe takisto prajem navrat k laske.

envy1234

ja mam tajny recept... horuce kakao posyp troskuou kokosu (ten milujem) a ak chces, aj skorice... mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

envy1234

inak, chcela by som s avsetkym podakovat za pomoc.... namiesto toho, aby ste si na nete citali vtipy ci chatovali s kamaratmi, ste tu a pomahate inym, cudzim ludom... a im to velmi pomaha.. teda mne urcite... a za to vam dakujem..

MilanM3M

Mas pravdu. V prvom rade musime sami sebe doverovat, ze sme sa zmenili a az tak presviedcat inych. Ako ukazeme, co mame vnutri? v srdci? Jedine sancou. Ak nas laska zmenila, zmeni aj ich tvrdost a zmyslanie. Laska zmenila uz tolko tvrdasov a prijmela ich k tomu, ze vyronili slzu.
Omnia tempus habend.
(vsetko ma svoj cas)
P.S.: Ja mam zihlavovy caj. Boli ma hlava jak kona aj krcna chrbtica..
Ale mam rad aj kakao, to dobre vie aj priatelka :) A pijem to ku kadecomu. :)

envy1234

viete, co mne dnes pomaha???? refren tejto pesnicky:

www.youtube.com

i hate myself for loving you....

mozno prehnane, ale ja take nieco teraz potrebujem, nech sa z tych .... vyhrabem

sisisissi

Prestante sa obvinovat, ano mate svoj podiel viny, ano urobili ste chybu ale za rozpad vzathu su vzdy zodpovední dvaja.
Envy, tvoj ocko ti radi dobre- ver mu, urcite uz ma iste skusenosti. Držím palce.

envy1234

vies, na jednej strane neveria, ze sme sa zmenilil na strane druhej ak nedostane clovek sancu, ako to ma dokazat??? ja som uz najedena z toho kakauka :)

MilanM3M

Tak sa pokusim aj ja:
Aj keby som svojej dal vsetky kvety sveta k noham, nic by to nebolo oproti tomu, ze vydrzala 6 rokov so mnou..
Ale mas pravdu, pauza uci spoznat hlavne sam seba. A ja som spoznal, ze nie vsetky kvety sveta, ale skutky a spravanie sa navzajom je najpodstatnejsie. Slova ako chcem sa zmenit a tak, to je nic. Moct povedat, uz som sa zmenil a podlozit to skutkami aspon dalsich 100 rokov, toto je uspech. Viem to a som rad, ze som sa zmenil, ci uz sa vrati alebo nie.

envy1234

milan, ja som za ten cas spoznala tolko svojic chyb, ze sa cudujem, ako som mohla tolko rokov zit sama so sebou..:DDDDD

maly trapny pokus o odlahcenie situacie.....