pokaslala som to

mademoiselle

envy no, mne sa to iste stavalo, ze som sa tak nad ranom budila. Super, ze si spapala aspon neco, kazdy den zjedz viac a viac, az sa dostanes na normalny stravovaci rezim. Uvidis, bude dobre. A nezabudaj pozitivne mysli. Drzim palceky fakt velmi.

envy1234

zjedla som dnes banan a zemiakovu kasu :)
a vcera som zaspala ok, az na to, ze o stvrtej som sa zobudila a odvtedy som sa budila staaale az do nejakej osmej... potom som uz zaspala.. no baby, milan, majte sa dnes vecer pekne...nech to nejako prezijeme:)

mademoiselle

sisi no skor si myslim, ze zaspat, ked je vycerpana zaspi, len kriza pride asi tak o nejakej 3tej nad ranom ked sa zobudi a nebude moct spat, lebo zase bude na neho mysliet. (teda u mna to tak bolo).
Inak neda sa mi nevyjadrit k Milanovi, podla sposobu tvojho pisania a co pisala aj tvoja EX strasne sa podobas na mojho byvaleho, ale ty si poroti nemu lepsi, ale dost vela veci mate splocnych. S nim som bola 4 roky a sanci mal az az az jedneho dna ma to fakt prestalo bavit. Ak ta lubi, mas este sancu,ale sakra davaj pozor, aby si nebol nikdy viac taky aky si bol niekedy, lebo ak ti este da niekedy sancu, tak ak sa vratis dos tarych kolaji, velmi jej tym ublizis, pochop to aj z jej strany, nechce sa viac trapit. Ja som bola priatelom tyrana psychicky 2,5 roka zo 4. A poviem ti, neviem ako som s nim mohla vydrzat. Asi aj ta tvoja pri tebe velmi trpela, takze chce to len cas. Ci sa vrati,alebo nie, zalezi od toho ako velmi si ju utrapil a ublizil jej. moze ta milovat, co si myslim, ze ta miluje,ale obcas je strach z bolesti väcsi ako laska. TAkze myslim si aj tak, ze to je cele na tebe. Neviem ci sa stretavate alebo nie,a le ak ano, musi vidiet ze si sa zmenil a to nebude trvat len tyzden, dva, musi si byt ista, ze sa to nevrati do starych kolaji. No tazko. Drzim vam palce, kazdy robime chyby, pokial sa z nich poucime je dobre.

sisisissi

AHojte.
Milan, tvoja priatelka ta kedy prosila o tie foto na dvdcku? Ak teraz niekedy tak to je na dobrej ceste- nechce na teba zabudnut.
Držím palčeky.
Envy, madam... ma pravdu- musis nieco spapkat a pospi si,daj si teple mliecko s medikom ak nevies zaspat- tak sa ti to snad podari.
Aj tebe držím palce.

MilanM3M

envy, prave triedim nase fotky v pocitaci, lebo ich priatelka chcela napalit aj s novymi na CD. Premenuvavam adresare podla datumu. Je ich tam na dve DVD. Fotky aj otvaram, lebo musim vediet pomenovat adresare podla udalosti. Vies, aky je to pocit? A co mam robit? Nepozerat? Neda sa..
Na tych fotkach je moja historia za posledne roky, moja minulost, pritomnost i buducnost, moja laska..

mademoiselle

envy aj mne sa jedlo protivilo, nedokazala som zjest ani malicku tycinku, ani jednu hranolku, ale takto utyras seba, hlavu hore dievca, uvidis, ze bude dobre, a ked tomu budes verit, tak ver, ze bude dobre urcite, musis mysliet pozitivne, aj ked je to tazke, ale ver, ze bude ok. Len sa pekne stravuj, najhorsiu vec co mozes urobit je nejest. Clovek potrebuje papat, musis mat energiu a nechces hadam mat vredy na zaludku,alebo podobne ochorenia, ktore ti budu zneprijemnovat zivot. Papaj radsej male mnozstva,ale castejsie, uvidis, ze ked budes mat energiu, bude ti lepsie, budes mysleit pozitivnejsie a celkovo to bude dobre.