pokaslala som to

mademoiselle

Envy neboj, fakt. JA viem, ze sa to lahko hovori, keby som bola pri tebe objala by som ta a pohladkala. NEmala by si byt teraz sama, lebo to je to najhorsie co moze byt, ked non-stop nad tym rozmyslas. Pokial ta lubi, tak to je dobre, ked sa s tebou nerozisiel koli inej alebo koli vaznej veci je velmi velka sanca, ze sa vrati. Ak si mu davala prilis najavo city, mozno sa citil velmi "zviazany" a potrebuje si len oddychnut- niektori chlapi su taki, ale uvidis, ze zisti ako velmi mu chybas. NAjlepsie by bolo keby s amu pripomenuli vsetky krasne chvile co ste spolu stravili, ak nema srdce z kamena, tak urcite sa vrati.

anew

Bude to dobre aj ked sa nevrati. Lebo nerob si prilis velke nadeje, moze prist rozcarovanie. Takze racej takto ze vsetko bude fajn

mademoiselle

envy neboj, ja som tiez bola presvedcena, ze sa nevrati a vratil sa. Nesmies byt utrapena, hlavu hore, nezozieraj sa. uvidis, ze to bude dobre, urcite, neboj. Vsetci ti drzime palceky

envy1234

nevie, este s ami neozvali..podla mna maju len same zle spravy, a boja sa mi to povedat... to ma dorazi..ked uz ani oni nebudu verit, ze vsetko dobre dopadne...:(

zmietam sa v strasnych protichodnych pocitoch.. nechcem skoncit v blazinci

sisisissi

Envy nepanikarči, on sa ti vrati, to co si pisala nie je dovod na rozchod. Ako dopadli jeho kamarati v presviedcani?
Neboj, opat bude dobre, teraz potreujes spinkat a oddychovat. Hlavne mysli pozitívne a ver si dievča. Lubi ta, sam ti to povedal, a to sa neda potlacit, to potrebuje len cas, aby si uvedomil, ze bez teba nemoze zit.

envy1234

citim to... vyzeral byt prilis presvedceny... chcem to, chcem najviac na svete, aby ma opat hladkal, aby mi zasa sepkal vsetky tie krasne slovicka, aby sme sa opat spolu smiali.. ale mam strasny strach..ze ja uz nemam sancu na jeho lasku...

envy1234

citim sa presne rovnako, ako spieva rihanna v pesnicke cry...

This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm in this condition
And I've got all the symptoms
Of a girl with a broken heart...

;-( on sa uz nevrati...;-(

sisisissi

ak laska príde k tebe tak ju skus vazne brat... hm- je na tom mnoho pravdy, milanko ty sa pouc a envy nezufaj- pre vás oboch to určite dopadne dobre

Lenka_

sledujem vasu diskusiu a drzim palce....zial, vsetci vieme, ze akokolvek sa niekedy mozme snazit, zivot aj tak hodi kockami, tak ako chce. Ak jedna laska nevydrzi, v dialke caka este krajsia...pekne sny a netrapte sa pre veci, ktore sa nedaju ovplyvnit..