pokaslala som to

sisisissi

Aspoň, že v práci sa ti darí, ja ešte študujem- som tretiačka na VŠ :D
Možno, že teraz ked si si uvedomil, čo je v živote ozaj doležité tak to bude lepsie.
Pevne v to verím.
maj sa zatiaľ pekne a pekne pracuj.papa

MilanM3M

Pracujem v jednej firme ako programator. Dari sa v pohode. Praca nebola nikdy problem, na tu som mal cas. No nie je to najdolezitejsia vec. Tou je rodina, manzelka, v buducnosti aj deti. Tomu chcem venovat svoj cas.
Praca je dolezita koli korunkam. Ale rodina koli fyzickej i psychickej pohode, koli radosti zo zivota..

sisisissi

Milan, ja som to tak nemyslela ze vyznavat lasku cez net- ale to, ze mozno ked si precita, ako pekne pises, aky si mily a tak ze pochopi ako velmi si sa zmenil.
A kde pracujes? dari sa ti tam?

MilanM3M

Diky sisi, vyskusam.. Teraz som v praci, tu mame len automat na mineralku a kavu, kakao tam nie je.. ;)
Ked ja nechcem dokazovat lasku cez internet, ale ju osobne objat, pohladkat, pobozkat...
A neviem, co chce ona, ci mozno uz tu nechodi a vsetko ignoruje, alebo sa vykaslala a hlada si ineho, alebo je sama, ale na mna uz zabudla, alebo nezabudla a tiez tuzi po mojom objati a chce vediet, ci som sa ozaj zmenil, ci len, ako uz x krat predtym, len tak, na jeden-dva dni. Ja to prezivam uz mesiac a viem, ze je to zmena na cely zivot. Chcem deti, ju za manzelku, aby ma nemusela ona pytat o ruku a do nicoho nutit. Uz viem, ze to nie je pre mna strata sobody, ale zisk z Lásky..
Laska, vrat sa. Caka Ta tu ten, ktory Ti dal prvu ruzu, prvu pusu, prvy dotyk, prve rande, prve vyrocie, prve vianoce, prve .....
a ktory Ti chce obetovat aj svoje posledne .................. vsetko.

sisisissi

Milan,
No mozno opať raz zavita na tento portal a precita si to, mozno ti uz uveri ze si sa zmenil a ze ju milujes, pevne v to dufam
Ak nemas ingrediencie tak si daj len kakauko s piskotkami- aj to je mnamka.
držím palčeky milan a aj envy

MilanM3M

Znova dakujem, sisi.
Nie, za poslednych zopar dni sa neozvala. Vela pracuje. Ale aj tak..nic..
Mozem povedat, ze som rad, ze bola takato pauza, takyto 'trest', lebo mi to pomohlo spoznat svoje vlastnosti a pozriet sa do mojho osobneho 'zrkadla'.
Ale teraz tuzim byt s nou, vratit sa a verim, ze kazdy trest sa raz ukonci. Ja som si ho zasluzil, ale viem, ze niesom taky zly, aby som mal trpiet do konca zivota.. A bez 'nej' to je tak ako pre envy bez 'neho', cize onicom, beznadej... Dakujeme vsetkym za podporu i za doveru v to, ze sa k nam vratia. Lebo clovek, ktory miluje, by mal vediet odpustit kedykolvek, ak ma istotu, ze si to ten druhy uvedomil...
envy, kakao som neskusal, nemam ingrediencie, ci ako sa to vola.. :)

MilanM3M

envy, drz sa. Ja som tiez nespal od 3.
mademoiselle, mas pravdu, ze si treba uz dat sakra pozor. Ja si uz pozor davat nemusim, ja to tak uz citim, ze take nespravim. Velmi mi chyba..

sisisissi

Dobré ránko, envy- ty si sa opäť nevyspala? Moja , netráp sa- ved sme vsetci presvedcení, že to dobre dopadne, daj mu čas. Nezabudni na raňajky- výdatné . Držim palce, určite sa každú chvíľu ozve