Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Pracujem v jednej firme ako programator. Dari sa v pohode. Praca nebola nikdy problem, na tu som mal cas. No nie je to najdolezitejsia vec. Tou je rodina, manzelka, v buducnosti aj deti. Tomu chcem venovat svoj cas.
Praca je dolezita koli korunkam. Ale rodina koli fyzickej i psychickej pohode, koli radosti zo zivota..
Diky sisi, vyskusam.. Teraz som v praci, tu mame len automat na mineralku a kavu, kakao tam nie je.. ;)
Ked ja nechcem dokazovat lasku cez internet, ale ju osobne objat, pohladkat, pobozkat...
A neviem, co chce ona, ci mozno uz tu nechodi a vsetko ignoruje, alebo sa vykaslala a hlada si ineho, alebo je sama, ale na mna uz zabudla, alebo nezabudla a tiez tuzi po mojom objati a chce vediet, ci som sa ozaj zmenil, ci len, ako uz x krat predtym, len tak, na jeden-dva dni. Ja to prezivam uz mesiac a viem, ze je to zmena na cely zivot. Chcem deti, ju za manzelku, aby ma nemusela ona pytat o ruku a do nicoho nutit. Uz viem, ze to nie je pre mna strata sobody, ale zisk z Lásky..
Laska, vrat sa. Caka Ta tu ten, ktory Ti dal prvu ruzu, prvu pusu, prvy dotyk, prve rande, prve vyrocie, prve vianoce, prve .....
a ktory Ti chce obetovat aj svoje posledne .................. vsetko.
Znova dakujem, sisi.
Nie, za poslednych zopar dni sa neozvala. Vela pracuje. Ale aj tak..nic..
Mozem povedat, ze som rad, ze bola takato pauza, takyto 'trest', lebo mi to pomohlo spoznat svoje vlastnosti a pozriet sa do mojho osobneho 'zrkadla'.
Ale teraz tuzim byt s nou, vratit sa a verim, ze kazdy trest sa raz ukonci. Ja som si ho zasluzil, ale viem, ze niesom taky zly, aby som mal trpiet do konca zivota.. A bez 'nej' to je tak ako pre envy bez 'neho', cize onicom, beznadej... Dakujeme vsetkym za podporu i za doveru v to, ze sa k nam vratia. Lebo clovek, ktory miluje, by mal vediet odpustit kedykolvek, ak ma istotu, ze si to ten druhy uvedomil...
envy, kakao som neskusal, nemam ingrediencie, ci ako sa to vola.. :)
envy, drz sa. Ja som tiez nespal od 3.
mademoiselle, mas pravdu, ze si treba uz dat sakra pozor. Ja si uz pozor davat nemusim, ja to tak uz citim, ze take nespravim. Velmi mi chyba..
nespim, a ak aj na chvilku zaspim, sniva sa mi, ze sa nic nemeni.. ze je stale koniec a on sa nevrati..