pokaslala som to

MilanM3M

envy, drzim Ti velmi palce.
envy, aj ja citim, ze chcem byt s nou. tiez chcem citit jej objatie, bozky atd.. Mas jasne, ze nejde sa s tym zmierit. Ja som tiez veril, ze je to navzdy a ze je to ta prava. Aj v to stale verim. Drz sa a cigarety zahod!

envy1234

ahojte... dnes bol velmi zvlastny den... sla som prvykrat v tomto semestri na jednu prednasku, lebo mala byt pisomka, a posadil ma dopredu, cize mam rovno FX .. tusim jedna dobra sprava dnes bola... ale nepamatam si...

keby som si mala vybrat, ci budem sama a v pohode, alebo to skusit s laskou a dostat "po paluli", ako som dostala.. asi si vyberiem lasku a budem v pohode..:) ono, ja chapem, ze bez sklamani a rozchodov to v zivote nejde, ale toto vyzeral byt naozaj krasny vztah... kamaratky, ktore sa to dnes nahodou dozvedeli(ocividne som vyzerala skvele, ked sa ma kazdy pytal, co sa mi stalo), absoltne nechapali.. ze zakazdym, ked nas videli spolu, vyzerali sme byt taki stastni, on sa zdal byt zamilovany a vobec to nevyzeralo, ze by ma bral len ako "docasnu zalezitost".. ale jedna kamoska mi dnes poradila, aby som prestala dufat, radsej to brala ako uzavretu kapitolu, cim skor sa prestanem tyrat nadejou, ze sa vrati, tym skor lepsie pre mna.. jeho kamarat s nim este nebol, no tiez mi poradil, aby som nanho zabudla a nasla si "lepsieho"... pridem sem a vy mi pisete, ze kopa parov sa dalo opat dokopy po pauzach... toto ale nie je pauza, toto je rozchod... a definitivny... nechcem si to pripustit, tak strasne to boli...ale snivat nemozem, uz nemam pat rokov..

boli sme spolu viac nez rok

citim sa ako schizofrenik.. na jednej strane netuzim po nicom inom, len po jeho teplke, dychu, hlase, dotyku a objati..po tom, aby mi opat vravel, aka som krasna a ako ma lubi.. ved to bolo len pred par dnami!!!!!! no na druhej strane... falosna nadej ma ubija najviac... chcem verit, ze sa vrati, ale neverim...
vsetci, jeho rodina, kamarati, moji kamarati, co ho poznaju, si myslia, ze je to z jeho strany nejaky skrat..ale nikto nevie preco.. mozno som tomu celemu na vine ja.. mozno som pricasto vravela"lubim ta", mozno som privelmi ziarlila, mozno chce kazdy vikend chodit sa opijat s kamaratmi a spoznavat nove baby, mozno uz v tom nejaka ina je... ja neviem... neviem ani, ci chcem poznat pravy dovod... len viem, ze ma toto vsetko zabija...

niektori si urcite myslia, ze som padavka..ved rozchadzaju sa ludia kazdy den.. po dvadsiatich rokoch, na krku s dvoma detmi a troma hypotekami..mozno mi vravi, ake mam stastie... ze si mam uzivat, ved mam len dvadsat... ale ja nie som typ baby, co kazdy vikend potrebuje vygrcat naspat litre vodky, vysexovat si dusu do dvadsatpatky, aby bola potom kludna a mohla sa raz usadit...
proste som to tak citila... ze toto je ta MOJA laska.. ta PRAVA..ta OZAJSTNA.. a pri troche stastia aj NAVZDY... ocividne blbo naplanovane....:(

envy1234

ahojte... dnes bol velmi zvlastny den... sla som prvykrat v tomto semestri na jednu prednasku, lebo mala byt pisomka, a posadil ma dopredu, cize mam rovno FX .. tusim jedna dobra sprava dnes bola... ale nepamatam si...

keby som si mala vybrat, ci budem sama a v pohode, alebo to skusit s laskou a dostat "po paluli", ako som dostala.. asi si vyberiem lasku a budem v pohode..:) ono, ja chapem, ze bez sklamani a rozchodov to v zivote nejde, ale toto vyzeral byt naozaj krasny vztah... kamaratky, ktore sa to dnes nahodou dozvedeli(ocividne som vyzerala skvele, ked sa ma kazdy pytal, co sa mi stalo), absoltne nechapali.. ze zakazdym, ked nas videli spolu, vyzerali sme byt taki stastni, on sa zdal byt zamilovany a vobec to nevyzeralo, ze by ma bral len ako "docasnu zalezitost".. ale jedna kamoska mi dnes poradila, aby som prestala dufat, radsej to brala ako uzavretu kapitolu, cim skor sa prestanem tyrat nadejou, ze sa vrati, tym skor lepsie pre mna.. jeho kamarat s nim este nebol, no tiez mi poradil, aby som nanho zabudla a nasla si "lepsieho"... pridem sem a vy mi pisete, ze kopa parov sa dalo opat dokopy po pauzach... toto ale nie je pauza, toto je rozchod... a definitivny... nechcem si to pripustit, tak strasne to boli...ale snivat nemozem, uz nemam pat rokov..

boli sme spolu viac nez rok

citim sa ako schizofrenik.. na jednej strane netuzim po nicom inom, len po jeho teplke, dychu, hlase, dotyku a objati..po tom, aby mi opat vravel, aka som krasna a ako ma lubi.. ved to bolo len pred par dnami!!!!!! no na druhej strane... falosna nadej ma ubija najviac... chcem verit, ze sa vrati, ale neverim...
vsetci, jeho rodina, kamarati, moji kamarati, co ho poznaju, si myslia, ze je to z jeho strany nejaky skrat..ale nikto nevie preco.. mozno som tomu celemu na vine ja.. mozno som pricasto vravela"lubim ta", mozno som privelmi ziarlila, mozno chce kazdy vikend chodit sa opijat s kamaratmi a spoznavat nove baby, mozno uz v tom nejaka ina je... ja neviem... neviem ani, ci chcem poznat pravy dovod... len viem, ze ma toto vsetko zabija...

niektori si urcite myslia, ze som padavka..ved rozchadzaju sa ludia kazdy den.. po dvadsiatich rokoch, na krku s dvoma detmi a troma hypotekami..mozno mi vravi, ake mam stastie... ze si mam uzivat, ved mam len dvadsat... ale ja nie som typ baby, co kazdy vikend potrebuje vygrcat naspat litre vodky, vysexovat si dusu do dvadsatpatky, aby bola potom kludna a mohla sa raz usadit...
proste som to tak citila... ze toto je ta MOJA laska.. ta PRAVA..ta OZAJSTNA.. a pri troche stastia aj NAVZDY... ocividne blbo naplanovane....:(

tinka26

Ahojte.
Minnie4, napísala si to veľmi dobre, že je dôležité a ťažké sa rozhodnúť, či ísť do toho rizika, že sa popálime, alebo ostať sama/sám. Je to ťažké, no nemyslím si, že je lepšie ostať sám, či v prípade problémov vo vzťahu hľadať lásku inde. Nikto, kto žije sám a zažil už opravdivú lásku, aj ked trvala len krátko, už nežije pokojný život, keď je sám, lebo v človeku je prirodzená túžba po láske a partnerstve. Ja by som im nedoporučovala hľadať lásku inde, ale naopak, tak ako aj tu radila väčšina, počkať na toho druhého partnera, dať mu čas a on/ona, ak miloval aspoň chvíľu celým srdcom, tak sa vrátia. A nie je to len posledná nádej, je to normálna vec, že po určitej dobe stretneme niekoho, s kým sa nám zdá, že by to fungovalo lepšie, častokrát sa aj na tak trochu zaľúbime. Aj viackrát. Ale kôli tomu sa neoplatí zanechať niekoho, koho sme milovali úplne, aj s jeho chybami. Podobných prípadov, kedy mal vzťah svoju pauzu a sa týmto zdokonalil, bolo veľa. Sama poznám takéto prípady, kde sa rozišli, lebo jedna strana napr. buď trucovala, alebo nebola s niečím konkrétnym vo vzťahu spokojná. A vždy sa dali opäť dokopy. A teraz fungujú nádherne. Každý pád nás posúva dopredu, bez toho by sme stali na jednom mieste. Sama s tým mám osobnú skúsenosť. Aj moja sesternica napríklad počas vzťahu, kde partner nerobil to, čo bolo treba, našla si kamaráta, dobrého kamaráta, ktorý jej dosť pomáhal. Zaľúbila sa a chcela svojho nechať, lebo sa cítila lepšie pri inom. Trošku mu aj pomútila hlavu, aj toho prvého zarmútila. Ten nový kamarát ju nechal. Bála sa vrátiť k dlhoročnému priateľovi, s otázkou, že čo bude.. Utešovala som vtedy ju aj jeho cez smsky. Teraz sú spolu a sú šťastní. Ich priateľstvo dostalo po tomto odlúčení nový rozmer. Ešte nie sú svoji tak ako my, ale čoskoro... :))
Každé odlúčenie má svoj význam. Po dlhšej dobe chodenia sa treba buď vziať, alebo inak prída pauza sama, no po nej ak sa dajú dokopy, zväčša, čo poznám, to funguje ešte oveľa lepšie ako predtým. Zakúsila som odlúčenie, ako aj sisi, mademoiselle, či iní, a som rada, že sa tak stalo, že nás to upevnilo. A som taktiež veľmi rada, že sme sa k sebe vrátili, že som nabrala odvahu. Z toho, čo píše Milan cítiť, že sa zmenil. Tiež mu držím palce a verím, že si šancu zaslúži. Daj svojej ex čas, ver mi, že sa vráti. Ale už musíš byť len dobrý. A Ty envy, Tvoj tatino mal pravdu, treba počkať a určite bude dobre.
Držím Vám palce aby ste boli obaja opäť so svojimi láskami.

Minnie4

Ahojte Milan a envy, tiez pozdravujem sisi, lebo viacmenej je to tu vsetko o Vasich pribehoch.Rozmyslala som co Vam napisat, mozno ako Vas povzbudit. Do vztahu sa vacsinou vzdy ide s tym rizikom, ze ak to nahodou nevijde, tak to bude velmi boliet. Teda existuju dve moznosti. Bud to risknut alebo zostat sam a zit si pokojny zivot. No momentalne by ma zaujimalo, ze keby ste sa mali rozhodnut, tak by ste si radsej vybrali situaciu, ze ste sami a zijete si vyrovnany spokojny zivot,ale neviete ako chuti laska alebo situaciu, ze ste s niekym nesmierne stastni nejaku dobu, lebo Vam ukazal co je to laska a aky je to pocit, no potom sa nieco zvrtne a ste nesmierne sklamani...Neviem, ci ste ma pochopili, ale dufam, ze ano. Envy rada by som vedela, ze ako dlho ste boli spolu? Aj ked neviem, ci je to az take podstatne,ale v kazdom pripade ma mrzi, ze sa k tebe priatel tak zachoval. V jednej sprave si pisala, ze aj keby sa teraz chcel vratit, nevies, ci by si ho prijala, lebo aj ty by si mala mat svoju hrdost. A to je prvy spravny krok, ako zvladnut tvoju nelahku situaciu. Vidim, ze si silna osobnost, ktora dostala tvrdu ranu od zivota, no ktora Ta zaroven posilni.Mozno zo zaciatku uz nebudes ludom doverovat tak ako predtym, ale aj ked je to otrepana fraza mozno este viac,ze je to take cerstve, no cas zahoji vsetky rany, len musis verit tomu, ze to najvacsie stastie na teba este len caka, lebo si mlada plna a zivota.
Milan, co sa teba tyka, tak Tvoj pribeh ma tiez velmi zaujal, mozno aj z toho dovodu, ze sa tam vyjadrovali obe strany, a tak sme mali moznost sa do vasho problemu viac vcitit. Vela ludi pisalo, ze ti drzi palce. Vies poznam vela pripadov, kedy sa dvaja ludia rozisli aj po 10 rokoch, po 6 po 4 atd. a vzdy mi to prislo velmi smutne a zaroven nepochopitelne. Vzdy som vyzvedala, ze co mohlo byt pricinou, ze sa tak dlhodoby vztah rozpadol.Kedze ja sama mam krasny vzat uz tri a pol roka, tak v podvedomi som sa bala, ze by sa mohlo nieco pokazit a chcela som tomu predist. Poviem to tak ako to je.Myslim, ze tvoja priatelka sa uz nevrati, lebo pri tom koho stretla alebo koho este len stretne, tak najde to, co jej u teba tak chybalo.A to pocit, ze ste rovnocenni partneri.Viem, ze by si dnes vela veci urobil inak, no bojim sa, ze je prilis neskoro:-( pa pa a drzte sa

sisisissi

Ahoj Milan,
Skada, ja som dufala, ze uz to ide ku lepsiemu a stale nic, joj- dufam, ze aspon envy sa dari lepsie.
Ja som pila to kakao podla envy - bolo fakt super, ale namiesto skorice som dala vanilku- skoricu sme doma nemali- bola to hotova mnamka :D
Joj ta tvoja priatelka ta riadne tresta, musel si byt naozaj velmi velmi zly, ale ona sa rozmysli neboj a vyjde slnko:D

MilanM3M

Ahoj. U mna zatial nic. Ani priatelka, ani kakao..
Vzdy, ked tu pridem a vidim, ze je tu novy odkaz od sisi, hned viem, ze nas to zohreje... Diky.
envy drz sa a daj vediet.
Ahojte..