Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pokaslala som to

envy1234

ved ja sa teraz nesnazim zacat fajcit..len som chcela vidiet tu cigaretu..aby som v tom nebola sama...

nemyslim si, ze to, co si myslim a o com som presvedcena nejako ovplyvni jeho rozhodnutie

sisisissi

Envy radia ti tu dobre. Zahod tie cigarety a chod sa radsej najest, ak si musíš vybyť energiu- chod si zasportovať. Urob nieco pre seba a pre svoje zdravie, musis sa mať rada- bez toho to neide.
Oni muzi niekedy vyzeraju odhodlane a nakoniec urobia co vobec necakame tak ver a mysli pozitivne, s cciernou myslou nic dobre nedosiahnes.

mademoiselle

envy moj vyzeral odhodlane tiez, obcas nas ludia o ktorych si myslime,ze vieme co urobia, uplne prekvapia. Vy ste spolu v kontakte vobec? Alebo ako?

envy1234

viem, ze su cigarety humus, vzdy som ich odsudzovala...ale citim sa rovnako ako zapalena cigareta... najprv ta zapaluju s baznou, vzrusenim, nadsenim.. prve sluky si vychutnavaju... potom ich omrzi a ked sa dostanu ku koncu, zahasia ta a zahodia... citim sa presne rovnako

mademoiselle

Envy strasne moc ma mrzi, ze sa trapis, uplne presne viem ako sa citis. Cigarety fakt zahod, je jedno koko stali, ale nezacinaj fajcit, ja som tiez niekedy fajcila,je to svinstvo, znicis si zdravie a podla mna kazdy fajciar ti potvrdi, ze prestat je velmi tazke, zahod ich pokial mozes. Je mi smutno z toho, ze clovek ktory takto miluje s amusi trapit. Nevycitaj si prosim nic, neurobila si chybu, ked niekomu vravis, ze ho milujes, to nie je chyba. Ziarlivost moze prekazat,ale myslim, ze kazdy jeden ziarli a kto povie ze nie, tak klame. Ak niekto miluje tak je normalne ze sa boji, aby o toho druheho neprisiel. Neobvinuj sa, to ti nepomoze, len ti bude este horsie. Viem, ze moje slova ti nepomozu zmiernit tu bolest, ktoru citis. Vies, ja tiez nemam ruzovy vztah,ale problemy su aj budu, ale niektori ludia to nezvladaju a potom to riesia utekom. NAjhorsie j, ze vlastne ani nepoznas normalny dovod vaseho rozchodu. Mozno by bolo potom vsetko ajsnejsie. Ale to, ci to chces vediet, alebo nie je na tvojom srdiecku, ty sama vies kolko toho unesies. JA som sa trapila takto, pred par tyzdnami, sice nie za priatela, ale za mojho hava. MAla som ho rok a pol a bola mojim vsetkym, mala som ju ako vlastne dieta a ona ma zboznovala. A necakane mi zomrela. Bolo to pre mna horsie ako nocna mora, toho som sa obavala najviac na svete ze sa to stane. Najhorsie na tom je, ze uz ju nikdy neuvidim, nikdy nepride, neprituli sa, nebude pri mne spinkat. JE to uz definitivne. Musela som sa s tym zmierit, aj ked uprmine, este stale mi je za nou strasne smutno, nie je pri mne len mesiac a ja mam pocit prazdnoty a viem, ze som stratila milovane stvorenie, ktore mi bolo najdrahsie na svete. JA uz to neovplyvnim nijako. Ale vy ste obaja zivi, takze este nic nemusi byt definitivne. Nebudem ti teraz davat falosne nadeje, ale vzdy je sanca, ze budete spolu, ze ho budes vidiet. Vies mozno by bolo lepsie, keby si vedela na 100%, ze uz nikdy ho neuvidis, ani nic. To yb ti nezostavalo nic ine ako sa s tym zmierit. Ale takto je to horsie, lebo v podstate si v neistote, nevies co bude, co mozes cakat a v kutiku duse dufas, ze sa date zase dokopy. Velmi by som ti chcela pomoct,ale slova na to nestacia. SU len dve veci, ktore ti pomozu. BUd tvoj priatel, alebo cas. Myslim ze nic medzi tym nebude. JA sa strasne modlim, aby si nasla svoje stastie a netrapila sa. Zelam ti to z celeho svojho srdca.

sisisissi

Envy, zahod tie cigarety, ved nimi sa mu len mozes zhnusit. ´Ved to je hnusne a smrdi to.
Och moja, teraz to mas tazke- neboj sa , v skole sa to da dokopy, jedno fx nic neznamena- vlastna skusenost.
A priatel? On sa ti ozve, neboj, je dobre, že máš toľko priateľov, ktorí ti radia, pomáhajú, hlavne nebud sama a daj tomu cas- tvoj tatik ti radi dobre, ver mu.
Milan, ty tiez velmi trpis vsak, neboj, bude to okik, vsetko bude dobre- ak nie s nou, pride ina uvidis a budes este stastnejsi ako kedy s nou, ver mi aj ked je to teraz pre teba take neskutocne.

envy1234

myslim, ze sa ten film volal.. evcny svit neposkvrnenej mysle... chcela by som si vymazat spomienky... mozno o nejaky cas budu krasne... ale teraz bolia ako svina... nic nema zmysel....hovorim si- do prcic(skaredsie, ale nehodi sa to sem), dievca, neopustaj sa!!! ...ale..nejde to

keby mi vybrali srdce tupou lyzickou, bolelo by to menej...