Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
a co sa tyka vztahu- uz mal predtym vazny vztah, takze si nemyslim, ze v tomto nema jasno
no ja som to nemyslela nic v zlom sisi, neboj, ja len ze myslim, ze uvazuje racionalne a vie, ze nema vyznam sa nad tym trapit, ale sme ludia a je to fakt velmi tazke, ked sa s tebou niekto rozide a hlavne, ak to necakas a ratala si s nim na cely zivot. Uf, ja by som o trapeni vo vztahu mohla napisat celu knihu, ale poviem ti, jedine co pomoze je cas, alebo iny clovek, ktory jej da lasku. JE to urcite tak. Viem to podla seba.
ci mi za to stoji... no zatial ano...
od doby, co sa so mnou rozisiel, som mu len ja pisala ako prva... raz mi napisal smsku on sam od seba.. nic extra.. a aj stretnutie som iniciovala ja... ja neviem.. ale pobozkal ma, objimal ma, vravel mi, ze ma lubi... keby mi povedal, ze som sprosta krava a mam ho nechat na pokoji, bolo by to ine... ale takto neviem, co si mam mysliet... chcela by som mu pomoct zbavit sa toho chaosu, ale vypisovat ani vyvolavat mu nechcem, iba by som to zhorsila... ja skratka neviem nic..
ved ja sa teraz nesnazim zacat fajcit..len som chcela vidiet tu cigaretu..aby som v tom nebola sama...
nemyslim si, ze to, co si myslim a o com som presvedcena nejako ovplyvni jeho rozhodnutie
sisi no myslim si, ze srdcu nerozkaze. Rozum jej hovori co je realita,ale srdce je srdce a ci niekto stoji za trapenie, vies najviac sa clovek trapi za takych, ktori si to vobec nezasluzia. Aj ked to racionalne vie,ale citom sa rozkazat neda. KEby to bolo tak bolo by to ovela jednoduchsie
Ale niekedy pozitivne myslenie dokaze narobit vela. Nevravim, ze ked budes pozitivne mysliet ze pride a hodi sa ti okolo krku, ale snaz sa nevesat hlavu, tes sa z niecoho konnkretneho. Ono s ato lahko vravi, ja viem, ale mas kopu priatelov, co su ochotni ti podat pomocnu ruku, byt s tebou, to je super. nie si na to sama.
Envy, mozno to vyznie kruto , ale napadlo ma- stoji ti vztah, pre ktorý sa tolko trápis vobec zato? Ved si mila a sympaticka , tak preco, preco by si sa mala trápiť pre niečo, začo až tak úplne nemôžeš. Nechaj ho ísť, dopsieť, chudák asi nebol pripravený na vážny vzťah- toto sa totiž vo vážnych v vzťahoch nerobí on to raz oľutuje neboj. Zober si z toho to pekné a choď ďalej. držím palce, nech si šťastná, nech sa vráti, alebo nech ľahko a bezbolestne zabudneš ak budeš chcieť.
Envy mas pravdu, neovplyvni, no je to zle, ak nie ste spolu v kontakte, to sa ti vobec neozval? Ani jediny krat?
envy moj vyzeral odhodlane tiez, obcas nas ludia o ktorych si myslime,ze vieme co urobia, uplne prekvapia. Vy ste spolu v kontakte vobec? Alebo ako?