pokaslala som to

mademoiselle

envy, no sorry neviem preco mi to tu hadze niektore veci viac krat. To, ze ta objimal a bozkaval, ked sa na to pozries logicky, on ta fakt miluje a podla mna aj chce byt s tebou,ale v neivocm je zmäteny a potrebuje prist na to, ze mu chybas a podobne. Vies, keby na teba kaslal, ze nema ta uz rad,alebo by to bolo uplne ze konecne, tak by ta ani raz neobjal ani nic, proste by ta uplne odbyl, aby si mu dala pokoj.

sisisissi

mademoiselle - ty sa v tom vyznáš lepšia, čo povieš na to, žeby ho po nejakom čase kontaktovala, aby vedel že nezabudla?

mademoiselle

no ja som to nemyslela nic v zlom sisi, neboj, ja len ze myslim, ze uvazuje racionalne a vie, ze nema vyznam sa nad tym trapit, ale sme ludia a je to fakt velmi tazke, ked sa s tebou niekto rozide a hlavne, ak to necakas a ratala si s nim na cely zivot. Uf, ja by som o trapeni vo vztahu mohla napisat celu knihu, ale poviem ti, jedine co pomoze je cas, alebo iny clovek, ktory jej da lasku. JE to urcite tak. Viem to podla seba.

sisisissi

mal vazny vzat, ale nemal teba, kazdy vzath je iny , on ta miluje, je to jasne podla toho co pises, ze povedla, urobil a podobne. Neviem preco to robi, ale chlapy su uz raz taki, co s nimi

envy1234

sisi, rada by som... ale ja uz som sa tak strapnila... bol to jediny clovek, ktoreho som ziadala, aby sa ku mne vratil... nechcem sa strapnit tym, ze ho budem nahanat ako zdutu kozu.. pokial by sa so mnou chcel stretnut, moje cislo pozna, vie, kde byvam, aj to, kam chodim do skoly...

sisisissi

Ved to je super, ze ta objimal, pobozkal a podobne, on ta miluje- naozaj si myslim ze je zmateny a v tvojom pripade stoji zato pockat.
Mozno sa mu po tyzdni- dvoch ozvi, ze ako sa ma, ci sa nechce stretnut a tak, nech to vyzera lahko a nadvecou. Daj mu cas, no nenechaj nech zabudne- ale on nezabudne, lebo miluje. Ver mi, držím palčeky