Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
hej, na nete.... trasiem sa .. boze ja som taka krava.....bojovat? to znamena co??????????,
envy, nezufaj, z akeho albumu vymazal fotky? Nejaky co ma na nete?
envy hlavne sa neutesuj tym, ze sa vrati, radsej to ber tak ako to je, aj ked ta moznost tu je samozrejme, a ja ti to prajem velmi, ale myslim to tak, ze radsej treba byt pripraveny na najhorsie, aj ke teraz to horsie uz nebude. A ak ho milujes tak bojuj, pozri, nemas cvo stratit.
je koniec... vymazal vsetky nase spolocne fotky z albumu.... este toto mi ako-tak davalo nadej.... :(((
neviem ci nepisem ako madar, lebo chcem toho povedat velmi vela, ale obcas sa mi asi prelinaju myslienky. No rozhodne ak mam povedat za seba, ja by som kontaktovala, ako toto nie je rada,ale to je to, co by som aj co som urobila. (aj ked uz by to nebolo takym stylom).
sisi v tomto sa strasne tazko radi, vies, ja som pri byvalom vzdy vyuzila ziarlivost a to vzdy zabralo. A co sa tyka terajsieho s ktorym som 2,5 roka, no ked sme sa cez leto rozisli, ja som nevydrzala ho nekontaktovat, ozvala som sa mu, aj ked som nechcela, tak som sa trapila, ze som myslela ze umriem,a le u mna bol problem, ze mna okolie nepodrzalo. JA som to nevravela ani rodicom, nic. Vedela to len kamoska a ta na mna kaslala, bola so mnou mozno raz a hlavu mala uplne niekde inde. Neviem ci je lepsie sa neozyvat a dat tomu cas, ale ja si myslim, ze ak ju naozaj lubi este a ma len bordel vo svojich citoch, ze by nemala na to kaslat. JE trapne ak sa ma ozyvat prva to je normal, ale nechcem poradit nieco zle. NA kazdeho plati nieco ine ale hlavne ja by som asi na istotu chcela zistit pravy dovod rozchodu. To je podla mna uplne to najdolezitejsie, ze preco to urobil. bez vyhovoriek a narovinu. Pretoze ak jej len vravi, ze ju lubi, akoze aby ju netrapil, tak je to od neho svinstvo, lebo takto ju trapi viac, ako keby ju poslal surovo do certa. No ak sa envy nechce trapit, podla mna toto je dolezite zistit, aj ked sa toho boji,ale myslim, ze dost by jej top pomohlo.
v tom, co si mam mysliet... ak budem verit, ze sa vrati a in sa nevrati, zasa to bude tak isto boliet... vies...napriklad je na nete, vidi, ze aj ja som. ale neozve sa