Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
viete co? napisem mu... ze aspon spravim bodku... a vypacim si tam fotku s bratrancom..no a coze ho nepozna... nech si domysla
sisi ja viem, ze jej to nepomoze, ale ak si bude uz nacistom ista, ze je koniec, tak jej pomoze, ak bude mylsiet na jeho nedostatky, na jeho zle stranky, vsetko zle co urobil. Lahsie sa jej tak bude zabudat. A na pekne spomnienky bude cas neskor, ked ju to uz nebude boliet. Ale hlavne je aby sa treaz zobrala, nech sa netrappi, aj ked sa bude. My jej mozme ponuknut len slova, aj ked by potrebovala pristomnost niekoho blizkeho a asi aj 24 hodinovy program, aby na neho nemyslela.
nie baby, viete co??? mozem ho milovat najviac na svete, moze to byt x-krat laska mojho zivota.... ale to, ze vymazal nase veci z netu, to, ze si kuka ine baby jedna radost.... toto je uz moc... myslim, ze je nacase vymazat ho zo srdiecka....
envy vies co ja si myslim? Ze je to obycajny debil, ked toto dokaze urobit, nezasluzi si ta a to je na tom najhorsie. MAs pravo vediet na com si, urcite ti to pomoze a ver mi, ze ak ti povie, ze ta nechce uz nikdy vidiet, tak to bude lepsie,ako takt sa trapit, budes vediet isto na com, si, aj ked to bude strasne bolestive, ale urobis za vasim vztahom bodku. Nebudes sa trapit ci s avrati,alebo nie. Ale co ja som mala v okoli moznost vidiet taketo veci, nieco na sposob tvojho pribehu, chalan po istej dobe sa zbadala pricupital naspät, ale väcsinou uz bolo neskoro.
envy bojovat znamena,ze ty jemu nedas zabudnut. Neviem ci ste z rovnakeho mesta,alebo co, ale hlavne ja prve co som urobila, zmenila som uces- divila by si sa ake divy to urobilo, asi to bola zmena k lepsiemu, lebo zacal volat. NO nechcem ti fakt zel poradit, lebo najhorsie je ze vas nepoznam, keby som vedela aky je, tak by s aradilo lepsie, takto je to strasne tazke. Ale hlavne nedaj mu zabudnut, hocijakym sposobom. AYDolezite je aby si ty vedela, ze ci este k tebe nieco citi, alebo nie. A vymazanie fotky z albumu nic neznamena, Ten moj ma na nete v profile, ze je slobodny a ma to tam, lebo vie, ze ma to zerie. To, ze vymazal fotky z tadial neznamena, ze ich vymazal aj s pc-cka svojho. MOzno ta nechce trapit, no neviem ako rozmysla. Hlavne sa ukludni. Uvidis, vsetko sa vyriesi.
nie baby, viete co??? mozem ho milovat najviac na svete, moze to byt x-krat laska mojho zivota.... ale to, ze vymazal nase veci z netu, to, ze si kuka ine baby jedna radost.... toto je uz moc... myslim, ze je nacase vymazat ho zo srdiecka....
asi by som sa ho mala spytat, ci ma uplne teraz maze zo svojho zivota