pokaslala som to

mademoiselle

envy mas nervy, to je normalne, ze ti je na vracanie. Ak masdoma tabletku na spanie, daj si jednu. Dnes vynimocne to potrebujes, takto je to najhorsie. Vyspis sa a zajtra sice nebude ovela lepsie, ale o kusocek hej. Envy neviem co ti napisat, pozera sam na seba, ze je citlivy, a co mas povedat ty. NO v kazdom pripade, ak s abude chciet vratit, tak mu to neulahci. Neviem ako ste s aspolu terza rozpravali, alebo ci len cez net,ale podla toho co si napisala je asi nejaky zmäteny, len neviem coo sposobilo ten jeho chaos. Len tak z nicoho. Vsteko to chce cas, tazko s ami nieco pise, lebo voem ze ti ziadne slova nepomozu, co z toho, ze ti napisem, ze mi je to luto, neohreje ta to pri srdiecku,ani ti to naladu nezlepsi. Mrzi ma ze ti nemozem inak pomoct. A o to viac, ze viem, ako s acitis, uplne do bodky

envy1234

ze ma nikdy nevymaze o svojo zivota, ze sme toho prezili vela pekneho, ale ze je teraz moc citlivy.. "prepac".. mysli si, ze mi bude lepsie, ked povie prepac?????????:(

jezis ja chcem umriet

mademoiselle

envy, mrzi ma to, nie si v sr...kach, si len nestatsna a nevidis teraz zmysel zivota v nicom. Ale bude lespie, ver mi. Je dobre, ze si urobila za tym vsetkym bodku, aspon takto symbolicky, ked nie uz vo svojom srdci,ale nevravim, ze ti bude lepsie. Bue to trvat dlho, ale ked to prejde, bude to stat za to. Dalsia vec, mozno casom budete spolu komunikovat,ale ver, ze lepsie je nevidiet a nepocut, preboli to rychlejsie (aj ked nie rychlo, ale rychlejsie urcite). KEby si ho mala kazdy den na ociach, bolo by to o to tazsie. A hlavne ked by bol k tebe odmerany, utrapila by si sa. JA si pamatam, teraz som si spomenula, ze ked som mojmu zavolala, ked sme boli rozideni, tak bol vzdy odmerany a ja som ymslela, ze zosaliem. Lepsie je urcite zo zaciatku nebyt v kontakte,ale neskor, nevidim dovod, preco yb ste byt nemohli. Aj ked osobne si myslim, ze casom s ana veci zacnes pozerat inak a zacnes byt na neho mozno aj nahnevana trosku. NO hlavne sa snaz nebyt sama a stale sa niecim zamestnat, lebo inak sa aj zblaznis. Rozchod je strasne tazky, vzdy. Ja ti drzim palceky aby si s anetrapila a bola cim skor stastna. Tu su ludia vzdy pre teba, ked ti bude najhorsie, tak vzdy ta tu niekto podrzi. Na to da mozes spolahnut.

envy1234

je koniec.. napisala som mu, ze mu za vsetko krasne dakujem, ze to bolo najkrajsie obdobie mojho zivota, ze som dufala, ze z nas raz budu kamarati, ale kedze ma maze zo svojho zivota, tak asi nie... a ze mu s novou slecnou zelam, aby im to vyslo.... tot vsjo... decka, sorry, ze som vas tak strasne otravovala, mrzi ma to... som v peknej kope s*aciek, tak skoro sa z toho nedostanem, lebo ako vravim, je to laska mojho zivota... je mi trapne, ze sme spolu byvali aj kazdy den a teraz ani nekomunikujeme, ak hej, tak len cez net....

mademoiselle

envy co mas na mysli, ze skoncit?

Milan, je mi to luto, ale viem pochopit aj tvoju rpiatelku, bohuzial mal si vela sanci, ktor si prepasol, raz to muselo prist, ze uz viac sancu nedostanes. Bohuzial zostava ti len zit dalej a zostat takyto leppsi, aj ked 6 rokov clovek nevymaze. Ale bohuzial neskoro si sa zmenil. Neskoro pre vas vvztah. Aj ked to bude dlho trvat kym budes schopny s apozriet na inu zenu, ale asi by si ju uz mal nechat ist a nechat ju skusi si najst svoje stastie a pokusit sa najst aj ty svoje stastie. DRzim ti palce

envy1234

Gloria Gaynor - I will survive

nieco sa vo mne zlomilo, som nestastna, dlho budem.... ale mozno je to lepsie skoncit

MilanM3M

Dnes som bol vecer kratko s ex, odniest jej album a vidiet ju, pozriet jej do oci. Zaver: envy, drzim Ti palce, nech to aspon Tebe vyjde. :(((
Moja snaha i zaujem nemal odozvu, moje prejavy lasky i moje cesty na ich ulicku po dnesku definitivne skoncili.
I ked tam stale v srdci je, vymazat sa to neda, ale kde nie je vola, tam nie je ani cesta.
envy, si na tom lepsie, ako ja. Teba aspon pobozkala. Ja som si k nej klakol a s nou to ani nepohlo. Chcel som ju objat pri dverach, odtiahla sa. Prajem jej, nech bude stastna...
Je teraz chora, nech sa uzdravi, dokonci bakalarku a zije zivot sama ci s inymi.

mademoiselle

envy no skus to, ak ho to co i len trkne a bude ho to stvat, tak to je dobre znamenie, aj ked to nemusi hned prejavit, ze kto to je a co to je. ALe ak to s nim nepohne, tak to uz nebude dobre. Ale budes vediet na com si. Jaj cica, keby bolo vsteko take jednoduche, netrap sa, uviids, vsetko bude dobre. Aj ked nie hned dnes, ale casom urcite a jedneho dna sem napises a budes stastna.

mademoiselle

jaj babenky, som normalne nahnevana, ako mozu byt niektori ludia taki. Akoze pochopim ak niekto niekoho prestane lubit, mne keby sa to stalo, tak sa normalne porozpravam a narovinu by soms a spytala, ci sa so mnou chce dotycny stykat alebo by ho to este viac bolelo, proste mal by na vyber, co chce. Aj ked mna by nemohol mat,ale vzdy by som tu bola pre neho. Ale nepochopim, preco sa ludia takto rozhodnu zo dna na den, ani nie su k tomu nijake naznaky, ani to riadne nevysvetlia a tvaria sa v podstate ze nic. NO neviem, hneva ma to. A aj to, ze ludia, ktori sii to ani nezaluzia, co ja kopec takych ludi poznam, tak ti s amaju ako prasata v zite. Ale clovek musi verit. Envy, ak sa uz nedate dokopy, ver, ze pride niekto lepsie. Ja som mala pri ybvalom peklo a aj tak som ho lubila, ale prisiel dalsi, ovela ovela lepsi a neverilasom tomu a poviem ti, nesiaha mu ani po päty. Myslim, ze moje 2 roky trapenia stali za to. CAs zahoji vsteky rany, aj ked jazva na srdci zsotane.