Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
vecer idem s kamoskami von.. mozno sa aspon opijem... neviem.. pisal mi jeho kamarat, ze sa este o nieco pokusi.. ale hovorim, nemam pat rokov a neverim v zazraky.. inak ked som dnes sedela v autobuse a videla tie zamilovane pariky, ako sa drzia za ruky a bozkavaju, ze im je jedno, ci sa ini divaju....
jezis, vidis, aj na unisteri mam nasu spolocnu fotku... uplne som na unister zabudla... vsade som mala vo svojom profile nasu spolocnu fotku...
idem si kamaratovi po dvdcka... to mi zaberie tak hodinu a pol... a potom by som sa mala ucit... ostrihat by som sa nechcela, mam stredne dlhe vlasy a kratke uz nechcem- tie som mala raz v zivote a nesvedcali mi
envy, neviem, ako je to mozne, ale presne kopirujes moje pocity. Este aj casovo je to zosuladene, prezivame to zhruba v rovnakom obdobi...
Asi teraz zletel na zem nejaky neprajny anjel zradca, ktory tu chce zamiesat karty, lebo tu bolo prilis vela lasky.. Drzme sa tej lasky a nedajme si vziat to pekne, co v nas bolo. Lebo mozno to pekne raz nejaka osoba oceni. Kto to bude, nevieme, mozno nase prve lasky, mozno ine. Ale nedajme sa, vieme, ze sme chceli dobre, aj ked podla inych je uz neskoro, podla nas nie. Pravda a laska zvitazi. Nemysli na kaderniku, na valentina ani na plysaka. Mysli na pritelov, rodinu, pracu a na cas, ktory to lieci aj prave teraz a ktory pekny je pred Tebou, predomnou, aj pred vsetkymi vami. Sisi a mademoiselle tym uz presli a su stastne. Tiez sa trosku boja, ci to nevyhasne aj u nich. Kazdy ma trosku strach, lebo ziskat si lasku je take tazke, ale prijst o nu je jednoduche..
Ale vratit sa k nej opet je tiez mozne. Ale s tym musi prist ta druha strana, ked my sme uz najavo zaujem dali. A v poslednej dobe nie len raz, ale skoro dennodenne. Drzim palce.
vies, co je najhorsie? ze ja som kadernicke chcela ist... ale vtom som si uvedomila, ze som tam bola asi pred mesiacom, ked som si dala robit vlasy na valentina.... a potom som sa rozplakala ...
ja som sa tak snazila... a on mi vratil moje srdce dolamane na kusky...
no jo baby, aspon vy nech ste stastne :)