pokaslala som to

envy1234

viete co, baby? mne sa tento nadpis nehodi.. ja som nic nepokaslala... ja sm ten vztah brala vazne. snazila som sa, aby bol stastny, spokojny, aby mu nic nechybalo.. kazde zelanie som mu splnila, snazila som sa ho prekvapovat... to, ze on je sebecky a mysli len na seba, ze mu je praca a kamarati prednesia.... holt... boli to..ale ja na vine nie som

sisisissi

Som rada, nechcela som ti to hovoriť, no na tej fotke hoci je krásna, nevyzerá ako správny chlap- neviem, niečo ma na ňom iritovalo.
Ak ty sa snažíš a ten druhý to neocentak niekede je chyba, nebudem ti teraz naňho kydať, ja ho nepoznám a určite je na ňom aj niečo dobré, veď ináč by si sa nezaľúbila. On ťa ranil a nepozeral pritom na tvoje city, tak skús na neho zabudnúť- nestojí ti zato.A to či to z ním bolo dobré alebo zlé ukáže až čas.

vitana

envy, nechcem sa do toho miesat, ale mozno ten jeho kamarat, ktory ti to povedal ma nejaky bocny zaujem :) nemrka na teba jednym ockom?

envy1234

s jednym jeho kamaratom som dnes volala... ze mam byt rada... ze sa cuduje, ze som to snim tak dlho vydrzala, lebo podla neho som s nim nebola stastna... lebo je to jeden egocentricky, do seba zahladeny a prehuleny debil... ze povedal, ze jeho narodky boli najhorsie v zivote (to prekvapko som pripravovala asi dva tyzdne).. vobec nemyslel na to, ze by mi tym mohol ublizit....asi sa mi otvaraju oci..

sisisissi

Vymaž a zabudneš.... nebude to len také ľahké, no určite sa ti to podarí. viem to. Skús sa pozerať pred seba, neobhliadaj sa. Je to ťažké, no potom už bude dobre. držím palce

sisisissi

Už som ťa tam našla- máte tam krásnu fotku... držím palce nech sa to rýchlo vyrieši, alebo zabudneš a nájde si ťa ozajstná láska

envy1234

sisi, nespustam sa.... rozum mi este nejaky ostal a nemienim si ho prepit, neboj :) potrebujem ho na statnice....

len potrebujem vybehnut von...a napisala som ti mail ohladom unisteru