pokaslala som to

lucky boy

no ludia ja si myslim ze keby to ma EX PRIATELKA tak na haku nepisala by sem, teraz to uz nieje o tom co kto povedal ale dokazovanie si niecoho... ja len tolko pekny vecer :D

sisisissi

Ex- priatelke milanovej- ja sa ti nedivim, že trestáš milana, más na to právo, správal sa ako sebec a ja osobne by som facku nikdy v zivote neodpustila, lenže na druhej strane ver, že ľudia sa menia a vedia svoje činy oľutovať a milan to už oľutoval aspoň 100x.
Prajem ti šťastie, verím, že sa rozhodneš správne a to, že si nechla milana nikdy neoľutuješ, tak si to zváž.
Držím palce

sisisissi

Envy, ty si najdes lepsieho, si uzasne mila a dobre tak sa netrap, ak ta takto nechal, tak si ta nezasluzi. Ver mi.Škoda len, že si oči noetvorila kým nebolo neskoro, škodaže to muselo prísť tak nasilu.
Milan , aj ty si dobrý chlapec a cítim, že tvoja ex ťa ľúbi, možno to už nedáte dokopy, aj keď mám silný pocit že áno- ale ja viem, že ty si sa už zo svojich chýb poučil, už si si svoje odpykal tak viem, že raz najdes lásku, ktorá ti to umožní jej ukázať aký si skvelý človek.
Obom Vám držím palce a prajem šťastie- envy aj milanovi

envy1234

milan, je naozaj lepsie zmierit sa s tym, ze je KONIEC. boli to jak svina, trpime, milujeme ich... ale treba to skoncit..

ja nechcem skoncit na psychiatrii.. ten moj ma uz vymazal zo svojho zivota, vsetky nase fotky dal z netu prec... boli ma to, citim sa, akoby ma niekto rozpolil a chce sa mi umriet... ale ja si zasluzim lasku..ak mi ju neda on, da mi ju raz, DUFAM, niekto iny.. a lepsi..

MilanM3M

Baby, ved ona ma lubi.......
Tak preco byt sama/sam? Preco sa zozierat v spomienkach? Preco neprist a nepovedat: Mam Ta rad. Prepac. A odpovedat: Ty vies, ze Ta milujem.
Byt znova spolu, spolocne dychat, spolocne splyvat, uhryznut ju za usko, posepkt jej, ako ju mam rad a ze vsetko zle lutujem a ze ju nadovsetko milujem... Odpust mi laska..

pre vas

Po kazdom vzlete pride pad
a uz sa nevie kto koho mal viacej rad.
Po klamstve pride priznanie
a bolí kazde sklamanie.
Su posledne bozky a posledne slzy
a je posledne "Fakt ma to mrzí".
Bolí to dlho aj ked nechceme
bolí kazde odlucenie.
Nechaj tu bolest vytiect slzami
to najhorsie je dufam za nami....
Laska je sip s ostrym hrotom
zahrava sa so zivotom.
Treba jej rozumiet a nerobit chyby
su veci co nas menia kym sme zivy.
Cez bolest blizsie k pravde sa blizim
100krat si hovorim uz sa neponizim.
No laska vzdy ta polozi nakolena
a bolest tá zrazu nic neznamena.
Uvidem casom co sa stane s klasom
kam dozreje ci sa z toho chleba najeme.....

envy1234

z pozicanych penazi na zaplatenie ekonomky zalozil na zure svoju kamosku... a zur mi zatajil..to bolo este ked sme boli spolu...mne nikdy nedal ani korunu na antikoncepciu-...je mi zo seba zle, ako som mohla byt taka slepa. sprosta