pokaslala som to

MilanM3M

envy, ja som to bral tiez navzdy, ze to nie je len SLOVO, ale SKUTOK, celozivotna zalezitost, celozivotne odpustanie i laskanie. Aj deti aj vsetko som chcel. U mna to nebolo docasny plan, ulet..
A tiez dufam, ze najdem taku, ktora ked mi povie nove, ine MTN, tak to bude NAS CELOZIVOTNY ZAVEZOK!
Lebo stare MTN je posliapane a sklamane. Je lahsie vziat do ruky nove MTN ako oprasit to stare, ale ci to nove bude lepsie a pravdivejsie ako to stare? Neviem. Ja by som aj cez tie vsetky narazky na moju osobu bral radsej to stare dobre! :((
Nemozem za to, ze som stale naivne zamilovany do osoby, ktora je uz zamilovana do seba a caka, kedy sa moze zamilovat do ineho, resp. necaka, ale mna uz 2x preskrtla ciernou fixou vo svojom srdci.. :(

MilanM3M

A anjel som nebol, bol som certisko.
Ale kazdy robime chyby a nik nie je dokonaly. Svoje si priznavam, lutujem, uvedomujem a nezopakujem. Nic viac tu uz sam spravit nemozem. Na lasku treba dvoch. Ja som v tomto sam..

MilanM3M

Ved ja som si chybu priznal. Ved som tu o tom aj vela popisal aj olutoval. Precitaj si to. :((
A opakujem, o Tebe tu nepisem nic zle.
Ja som sa snazil, ale nic z toho, ked nie je ochota. Snaha udobrit sa a byt spolu musi byt na obidvoch stranach...

envy1234

milan, ja si myslim, ze obaja by sme sa na to mali vykaslat... ked som zistila, ze mi zatajoval zury s kamoskami, ze mu su kamarati prednejsi nez ja... nema to zmysle..boli to, lebo som do toho vztahu vkladala vsetko.. vsetku svoju lasku, nadej, energiu... mozno som prenho bola len docasna zalezitost. mozno ma lubil naozaj, len sa nechce vzdat svojej slobody.. ak ma miluje a som najlepsia zena na svete a stojim za to, aby sme sa raz dali dokopy a boli psolu navzdy, ako mi napisal v jednej rozchodovej smske... tak ma exkluzivne posunul niekomu inemu.. lebo ked sa chlapec uvedomi, o co prisiel, ja uz budem niekde inde... dufam, ze s niekym, kto ma bude uprimne lubit.. chcela by som najst raz cloveka, ktory ma bude povazovat za dolezitu, za najdolezitejsiu osobu v jeho zivote, nebude ma z neho vyclenovat.... ze budem prenho prvorada, ze az po mne bude v jeho rebricku hodnot praca a kamarati.... ktory ma bude uprimne lubit a nikdy mi nebude chciet ublizit... ktory bude mysliet najprv na inych, az potom na seba.... chcela by som raz najst cloveka, s ktorym sa budem doplnat...

kto nebude vymyslat s hovadinami typu " neviem, co chcem" a "musim si usporiadat veci v hlave"..

teraz ma to bude este boliet, nevravim, ze nie... ale pokusim sa uz kvoli minulosti nevyronit ani slzu...

zacnem to brat sportovo.....
Lietala som v najvyšších oblakoch
šťastia..bola som najšťastnejšia sasanka
na svete.. Zhodili ma. Zlomili mi
krídla... umierala som...
No vstala som, oprášila som si zadok,
utrela slzy a idem ďalej.. pešo a po
vlastných. Aspoň dočasne. Kým mi
nezlepia nanovo krídla...

som si vymyslela, nech vyzeram byt silna :)

ex-priatelka

tu pusu som myslela zo srandy..ale ty srandu asi fakt nikdy nepochopis...a ja na teba kydam?? pre pravdu sa kazdy hneva ale konecne si priznaj aky v skutocnosti si bol...a uz som ti x-krat povedala ze ked je zle tak ta asi vychvalovat nebudem..vychvalovala som ta ked bolo dobre a ked bola na to vhodna situacia, je jasne ze niesi n ajhorsi clovek na svete, no momentalne ked si m i ublizil tak asi o tebe pekne pisat nebudem...len si konecne priznaj tie svoje chyby a nie tu teraz pre zmenu hovoris ty na mna ako keby vsetky tie veci boli iba vymysel aty si bol celych 6rokov anjel...

MilanM3M

envy, drzim Ti palce.
Dakujem svojej ex, ze zase na mna pise len to najlepsie a kyda. Ja uz nevladzem. A nic zle na nu nepisem. Neviem, preco to robis. A este chces, aby som s Tebou cez ICQ pekne pisal a posielal Ti pusy! Preco? Takto sa mam trapit? Envy, ja som nechodil za kamaratmi ani kamaratkami, ziadne som nemal 6 rokov, ani som nechodil po diskotekach ani sam po krcmach ci baroch, ale kazdy den som po praci vecer isiel do priatelky. Aj tak je to malo. :(
envy, citim sa rovnako, ako Ty. Ja nechcem ist von, hladat si ine...

envy1234

ex-priatelka, dakujem... ja som vzdy povazovala za moju chybu, ked mi povedal, ze "zlatko mas volny vikend, ja idem v piatok aj sobotu na zury" a mne to vadilo.... ked si pisal s inymi, ked mi vravel, ako kvoli mne sa vzdal vsetkych svojich kamaratok... pritom to bola blbost.... kamarat mi teraz vysvetluje, ze on mysli len na seba, na seba, na seba, ..potom az mozno na inych..ze nie je schopny hlbsie mysliet, inak by mu to uz davno doslo.. a ze je zurovaci typ... aj ja idem rada von, s kamoskami, do kina, na drink... ale nepotrebujem to zivotne... zaujimalo by ma, ako bude zurovat o rok, dva, par, ked vsetci jeho zurovi normlani kamarati budu mat rodiny...

envy1234

viete co by bolo pekne? keby tato tema ostala zachovana, obcas by sme si pisali, co nove... a sisi nam mozno casom zasle oznamenie o svadbe :)

ex-priatelka

AHoj envy, ja som milanova ex-priatelka...
toto co prezivas ty som prezivala ja - 3 roky mozno aj dlhsie..uz sa mi to nechce pocitat , strasne ma bolelo ke dmi ublizoval, lebo ja som sa snazila a bola som len vzduach, vobec nam to neklapalo, vobec som ho nezaujimala , bol taky isty ako ty opisujes svojho chlapa, no aj tak som ho milovala a plakala za nim ako ty , tiez s ami nechcelo zit, bolo mi na odpadnutie, vracala som, chodila som vyrevana do skoly, no potom som si uvedomila, ze toto neje ten pravy chlap ak mam koli nemu tolko plakat lebo ak by ma fakt tak lubil tak by nebol schopny mi tolko ublizovat, no on lubil len sam seba a mna nejakou divnou laskou...ja verim tomu ze sa raz z toho dostanes tak ako ja, ze sa ti otvoria oci ze to nebol ten pravy, ked ta nechal tak trpie t a pr enic...ze nic si mu nespravila...vzchop sa a zij dalej , nikdy na to nezabudnes, lebo ani ja nikdy na milana nezabudnem,to sa neda..prezila som s nim kus svojho zivota, no zivot ide dalej a musim zit, neda sa len prezivat...drzim ti palce a verim ze este spoznas toho praveho a dufam ze aj ja, a ze aj milan a ze bude statsny...

sisisissi

Nadpis sa hodil pre moj problem, a pre Milanov- pre tvoj by bolo presnejsie pokaslalo sa to, alebo pokaslal to. Neboj, bude dobré a opäť budeš šťastná a bude to s niekým, kto si ťa zaslúži.