Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
envy, je dobre, ked si to nepripustis, a super ze s amas o koho opriet, ja by som v tomto mala velky problem, bo pokial by som bola s ludmi na ktorycvh s amozem spolahnut a viem ze su tu pre mna aj 24 hod denne, tak ok, ale pokial v podstate nemam nikoho, tak by som to takto nezvladala. Ale som rada, bud silna a nepripustaj si nic. A chybu si neurobila ty urcite,ale fakt mas moj obdiv.
mademoseille, mozno sa na silnu iba hram a o tyzden sa zosypem ako domcek z kariet.. ale aspon sa snazim.. nestoji za to, aby som plakala a trapila sa kvoli niekomu, kto mi takto ublizil.ajked nevravim, ze ma to vnutri neboli...
toto som nasla na nete a je to veeelmi vystizne.. aj vdaka tomu som si uvedomila, ze to nebola moja vina:
envy som na teba hrda, vazne, dostavas sa z toho pomalicky, a to je super a este aj takto radis Milanovi. No si silna osobnost, normalne ta obdivujem, ja by som toto nedokazala. :-)
u mna to je mozno tazsie tym, ze mi vsetci vravia, ze moja vina to nie.. ze ja som nikde chybu neurobila.. cize teraz uz viem, ze nech sa akokolvek snazim, nech do vztahu davam vsetku svoju lasku, energiu, nadej... chyba moze byt na druhej strane... ved pozname "laska je chyba v programe" :)
boze, som mudra jak radio :)
milan, co ti teraz napisem, ta asi nepotesi... vykasli sa na to. zabudni. teraz sa snaz na nu nemysliet, je to tazke, ale da sa to. potrebujes si uvedomit, ze je KONIEC. prve dni bude strasne, bude to nenormalne boliet, poplaces si.. ale o par dni to bude len a len lepsie.. pozri- vidim to na sebe... nechcela som si pripustit, ze je koniec, ze ten, s ktorym som si planovala, kam pojdeme cez leto na dovolenku a ako stravime leto spolu, ktore miesta navstivime.... planovala som si s nim nielen buducnost, ale najma najblizsie obdobie.. a teraz uz nie je pri mne. ci zuruje s inymi babami, ci si hlada nejake baby na sex, ci huli od rana do vecera- neviem to a ani nechcem vediet. proste NECHAL MA, ale stale som verila, ze je tu sanca, ze si uvedomi, aku chybu spravil a vrati sa... ale len to zbytocne bolelo.. potom som si postupne uvedomovala, ze je NAS KONIEC. plakala som znova, prve chvile boli otrasne, ale vies co? teraz mi je lepsie. ked zbadam vonku auto rovnakej znacky, ako ma on, jasne, ze to so mnou este nieco urobi. ked ho vidim online na nete, este so mnou "cukne", ale uz to tak neboli... a citim, ze postupne sa z toho dostanem. mam skvelych kamaratov a to radim aj tebe- upni sa na robotu, kamaratov, chod si sadnut.. mne to nahodou vcera strasne pomohlo- bola som s kamaratmi vonku- nieco osm popila, vyplakala sa, spolu sme si ponadavali, oni ma povzbudili a mne je dnes lepsie (odhliadnuc od mojho zaludka :)))) jasne, ze ste spolu prezili vela krasneho, ale teraz na to nemysli.. ja sa snazim najst na nom vsetky mozne chyby a v duchu nanho nadavam. vies, ako to pomaha? mozno o par rokov budeme kamarati, ale teraz ho nechcem vidiet, pocut , nic... ublizil mi a NIE JE TO MOJA CHYBA.. on si pokazil zivot sam, ze s ana mna vykaslal... nikdy som nebolo sebavedoma, aj ked mi vsetci vraveli, ze by som mala byt, lebo som "skvela baba" :) a teraz si mozno konecne zacinam uvedomovat svoje hodnoty... a keby prisiel, uz ho ja nebudem chciet, so mnou zametat nik nebude, nie som handra... mozno som sa teraz nevyjadrila presne a uz vobec nie jasne, ale mam tolko myslienok :))))proste si 1.uvedom, ze je uplny koniec
2. pokojne si poplac, ponadavaj...
3. zarucujem, ze ti bude lepsie
Dobré ránko prajem.
Envy , to je dobre , že si si vyrazila s kámoškami. No a tie kámošky-herečky si nevšímaj, nestoja ti zato, aby si sa trápila aj kvôli nim. Skús začať nový život, myslieť pozitívne a neobzerať sa za minulosťou- viem že sa nedá na všetko zabudnúť, pretože to boli aj pekné chvíle, lenže myslím, že tie zlé za posledné dni ich prevýšili, tak zabudni a choď ďalej...
Milan, ty sa ako máš? Cítíš sa už o troška lepšie? Z toho ako povzbudzuješ envy sa mi zdá, že ty si to najhoršie štádium prekonal- blahoželám. Skús sa aj ty riadiť tým, čo radíš envy, sú to dobré veci. Aj pre teba raz príde tá pravá a ty už nikdy neurobíš také chyby. Ver mi.
Ex- priateľka Milanova- ak chceš zabudnu tak zabudni, no je to zrejme pre teba ťažké, však? Už nikdy nechceš trpieť, neveríš mu a bojíš sa mu dať ďalsiu sancu. Je to normálne, chápem tvoje pocity, obavy a rozpoloženie. Snažíš sa sama seba presvedčiť, že takto to je lepsie- no ozaj je??????? Možno áno, ja ti veľmi prajem, buď šťastná a nájdi si chlapa , ktorý si ťa bude ctiť a bude ťa milovať. Držím palce, v ďalšom živote či už s Milanom, alebo bez.
envy, viem Ta velmi dobre pochopit, je to tazke. Ale neboj. Nebudes trpiet. Prava laska si Ta najde sama. Trpiet bude on, ked zisti, co stratil. A ked sa bude chciet vratit, ale Ty uz budes usmiatav naruci lepsieho chlapca. A mozno ani nebude chciet sa vratit. Potom dobre, ze odisiel, lebo by to spravil skor ci neskor. V tomto pripade mozes byt len rada, aj ked teraz to vnimas inac, je to cerstve..
Zrada a sklamanie velmi boli.. Ale je na to liek. My sme tu pre Teba ale aj Ty si tu pre nas. A mas kopec inych dobrych kamaratov doma a ani sama nevies, ku komu Ta to zavedie..
Drzim palce.
dnes som bola s kamoskami si sadnut a v tom istom podniku sedeli tie dve jeho nadhery-kamosky... s prehladom ma ignorovali aj ked som dosla k nim.. chcela som sa ich spytat ci aspon ony vedia preco ma nechal..ale uz boli prec, kym som si objednala drink.. podla mna o tyzden sa dozveim, ze s jednou z nich chodi...ja uz nechcem trpiet... uz na to nemam sil..