Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
envy poslala som, snad ta to neunudi.
mademoseille, ak chces, napis mi na mail, ja som takto riesila nejake veci so sisi, aby ma jiekto uplne neodhalil :)))
no neviem ci prave teraz, on sa mi pacil uz na strednej.. ale nemienim teraz absôlutne nic riesit, vztah nechcem, najprv sa musim dostat z drapov toho predchdzajuceho..aj ked je pravda, ze ked viem, ze sa mne /ja niekomu pacim, necitim sa uz ako handra, ktoru niekam pohodili, lebo dosluzila... citim sa ako plnohodnotny clovek a pekna baba :)
ale som rada, ze tebe je lepsie, a ze sa ti zacal aj nejaky chalan pacit. Je to super.
ahojte,precitala som si tu len par prispevkov,ale urcite ak vam to nebude prekazat,sem na vas obcas kuknem:),mam pocit,ze ste sa tu stretli zlati ludkovia s dobrymi srdieckami,juj ste mi usmev dnes vecer privolali:)
envy, ja nechcem zo tu rozpisovat, lebo nechcem aby sem nahodou zabludil a precital si to. To urcite nechcem
mademoseille, co sa stalo???
sisi- hej, jedla som, dnes ako maly dabel :)
bola som na plavarni s kamoskou, jej brat tam robi, hodil ma domov- je straaaaaaasne zlaty, mne sa pacil uz na strednej:)
az teraz si uvedomujem, kolko peknych chalanov som prehliadala a kolki mali o mna zaujem...
ten moj byvaly sa mi vobec neozval, totoalne na mna kasle.. neviem, ako chce byt kamarat :)
no envy asi sa co nevidiet k tebe pridam, lebo ten moj,...skoda hovorit,ale o chvilu sa utrapim na smrt fakt. Normalne uz nevladzem.
mozno ste si vsimli, ze nam dnes na chvilu zrusili temu, lebo sa tu spominalo nabozenstvo.. amdrej ju dal naspat, lebo posledne strany boli ok, ale vraj ak sa bude nabozenstvo spominat dalej, zrusi ju... tak si radsej dajme bacha, ja o tuto temu nechcem prist, su tu fajn ludia a mne tato terapia pomaha :)