Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
mademoseille, opovaz sa trapit... chlap, kvoli ktoremu sa trapis alebo dokonca vyroni slzu, za to nestoji....(jezisi som nejaka premudrela odrazu, prepacte)
ja som z BA
Mademoiselle chod si oddychnut, nech ti je aspon na ocka dobre. Mailik pocka do zajtra ale kludne kedykolvek napis, rada pomozem ak budem vediet, alebo aspon vypocujem. Vy milí ludia- ty , enyv , milan a dalsi ste ma povzbudili v mojich tazkych chvilach a preto vám teraz rada pomozem vo vasich a dufam, ze dopadnete tak dobre ako ja :D
Ste zlaté, sú tu super ľudia, dakujem
Inak ma napadlo, z kadial vlastne ste baby?
jaj babulky, no envy, ja pozeram akurat odoslanu postu a ete aj ten sprosty mail mi lbne vobec tam nemam odoslanu spravu, ze som ti to poslala, nechapem ako s ato moholo neodoslat a nikde s ato neulozilo. FNUK
Oki napisem vam obom mailik, len neviem ci este dnes, lebo ma priserne bolia ocka. Ale ved dam vediet ci este dnes alebo az zajtra. Ale ste zlate:-)
Och mademosille- to je mi ľúto, ve´d si tak užasne mudra a tak si pekne radila nám všetkým, co sa stalo, ak chces sa porozprávať, alebo aspon vyliat si svoje pocity, kludne mi napsi mailik. Budem rada.
Envy, mam jednu dobru spravu- ako to tak citam tak si na najlepsiej ceste sa z toho dostat
baby, skoda, ze nebyvate blizsie alebo ze nemame expresnu postu k dispozicii... prave jem cerstve kolace, co mamina napiekla, mnaaaaam su uzasne (tvarohove s ceresnami a marhulami ci co to je :)) poslala by som vam
mademoseille, este mui to nedoslo, skus poslat este raz... envy1234@azet.sk
to je super, ze si vysmiata, len tak dalej, :-)
hm, este to tam nemam, azet je pomaly, len co je pravda....
kks ja neviem, co mam dnes taku vysmiatu naladu :) zeby tym plavanim? :)
blaznis????? ak ti nebudem vediet poradit, minimalne ti pomoze, ze si to zo seba dostala... idem citat :)