pokaslala som to

mademoiselle

cafte baby a Milan:-) no ja som len teraz vyliezla z postele a idem neco urobit na obed. Skoro ma vystrelo, ked som zbadala kolko je hodin a potom mi prislo, ze sa posuval cas:-)

Milan, myslim si, ze ked sa priatelka ozve a tak, tak ta este stale miluje. Vies ja som mala pri byvalom 4 roky tyrania, fyzickeho a psychickeho. 3 roky som s nim bola, lebo som ho lubila a stvrty len koli vyhrazkam. Mal velmi vela sanci doomna, vravel ze sa zmenil a podobne a vzdy som sa k nemu vratila. Hadam aj 20x. Ale raz sa to vo mne zlomilo a povedala som si dost a uplne ho znenavidela. Ale ten pribeh je strasne dlhy a komplikovany, napisala som len uplne malicku podstatu veci. Chcem tym len povedat, ze ak si jej ublizil, tak ked ta miluje, je to dobre, ale viem pochopit, aky ma strach aby sa to vsetko uz nezopakovalo. Vies, ak by ste spolu travili cas, tak by to mala sancu uvidiet. Len tak nezaväzne, skus je navrhnut nejaku prechadzku,alebo tak. Ale nerozoberaj na nej nic ohladom vas dvoch. Len sa s nou rozpravaj o beznych veciach a podobne. Netlac na nu, uvidis, casom by to mohlo byt lepsie. Len aby ona mala zaujem, teaz je problem ten. NO za vyskusanie nic nedas. Ale drzim ti palceky:-) Velmi:-)

envy1234

leila, vies, ja ja som si myslela, ze je to laska na cely zivot, ze je to ten pravy... a strasne mi ublizil... ale viem, ze prava laska by sa takto skaredo a bezcharakterne nezachovala...
snazim sa nemysliet na to, konecne svietli slniecko, parada, vonku je krasne, mme uz aj leptny cas...zasa az taka hrdinka nie som, prve dva tyzdne som bola mimo uplne...

milan, neboj sa, cas vsetko vyriesi alebo vylieci:) mne to povedal tatko a je to pravda....

nooo..... leila, nepojdem teraz zurovat a balit nezadanych chlapov, ale do fitka a na kofcu s kamosmi sa rozhodne vyberiem ...:)

decka, idem babke na zahradu, majte pekny vecer, vecer vas dojdem zas pootravovat:)

leila

...uz sa mi nejak pismenka pletu,hadam konecne prisla na mna unava:),drzim Milan M3M aj tebe palce,drzte sa a inak pekny dnesny den:)

leila

Ahoj Milan M3M,dakujem za privitanie,ani ja neviem nejak dnes buvat-som si tu citala vase odkazy a spravicky...juj az mi smutno prislo,ked citam o vztahoch,kde bolo tolko lasky,planov a viery v spolocnu buducnost a naprik tomu...asi k laske a vztahu patri i to,ze sa clovek musi o svoju lasku bat,kym ju ma a tym si ju vedel cenit,aby si ju dokazal chranit...ja som kedysi tvrdila,ze nedovolim,aby som si na niekoho tak velmi zvykla,prave preto,lebo som sa bala,ze mi potom velmi ublizi,ked lasku stratim,la eje to nemozne,teda podla mna aspon podla mna,ked ides do uprimne vztahu,tak na 100% a to so vsetkym,aj s pripadnym sklamanim...ale ako citam,vsetko sa da prekonat,tak ako to zvladne a zvlada napriklad aj envy:)

MilanM3M

Ahojte baby. Kamosky sisi, envy, mademoiselle...
Prepacte, ze Vam prekazim Vasu damsku debatu, kedze ste napisali predtym, ze muzov treba zakazat :)
Uz je neskoro, ale nemozem spat...
Ja si myslim, resp. to tak citim, ze moja priatelka ma este stale miluje. Nie som si isty, ale vnutorne to tak nejako citim. A myslim si este stale, ze je to ta prava. Proste na cely zivot.
Aj dnes mi zavolala, sice len na sekundu, ale ozvala sa. Ak by ma chcela vymazat alebo zastrelit, tak to spravi uz davno. Nieco tam niekde je medzi nami, medzi nebom a zemou..
Ale inak sa citim uz lepsie. Viem, ze co ma prist, to pride. Ak ma niekto miluje, tak sa objavi sam...
Drzim Vam palce aj dakujem. A vitam leilu, nie si votrelec, toto je tema pre kazdeho s dobrym umyslom a dobrym srdcom.. Dobru noc Vam. Sisi vdaka za Tvoj zaujem. envy, madem, drzte sa..

leila

Envy,a este som zabudla ti napisat,vychutnavaj si teraz vsetko,co si dosial nemohla,alebo nevnimla-vsetky malickosti okolo seba a velky usmev:)

leila

Envy,tak ako si tu ty sama napisala,raz tu lasku najdes,ty v to zatial len asi dufas,a ja som si v tom ista,raz si ta urcite nikto zasluzi a urobi ta stastnou :),ja myslim,ze kazdy ma niekde tu svoju druhu polovicku a chce to len cas,kedy ju stretneme pekne snicky

envy1234

vymazala som si vsetky rozcitene poznamky v profile na nete, nastavila statut single..

BABY JA SOM SINGLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

a viete, ze mi to uz ani netrha zily?
nechapem...

spite sladko dalej..myslim, ze uz aj ja budem dnes..