pokaslala som to

mademoiselle

ahoj leila:-) no nc moc, citim sa ako keby ma tank presiel, potrebujem este neco dorobit a spat s ami potom neoplati na hodinu, asi ani to by som nespala, ved uz je dost hodin. juj ale sa dnes odpalim, mne byva zle od srdiecka ked nespavam, takze budem mat krasny den. Dufam, ze to apson bude stat za to:-(

leila

...mademoseile,dnesnu noc ti robim partacku,tiez planujem tahat to nad knihami do rana,ach jaj...ale ak by ti to co i len trosicku pomohlo,tak nie si v tom sama-tahame minimalne dve:).A ostatnym krasne snicky

envy1234

mademoseille, neva, napiseme si zajtra..aj ja mam novinky, tiez radsej do mailu :)

bruu noc, drz sa so skolou zajtra

mademoiselle

ahojte vsetci, babenky prepacte, ze som vam nenapisalamail, ale zajtra mam odovzdat projekt a vyzera to tak, ze nebudem ani spat aj ked som strasne moc unavena, uz neviem co mam robit:-(Ale co narobim, budem to nejako musiet vydrzat,aj ked zajtra neviem ako budem fungovat. Envy vidis, ja som vravela, ze sa zbada,len uz neviem ci mu to pomoze. Sladke snicky a ja idem dalej pracovat:-(

envy1234

ahojte, aj ja som mala dnes ok den.. rano v skole, teraz som dosla z fitka :)

cize endorfinov mam na rozdavanie.. zajtra bude masaker, ale nejako to zvladnem...prajem vam krasne snicky a zajtra podareny den :)

sisisissi

Ahojte,
Dnešok bol fajn.
Leila- skus sirupcek nesmie sa tu púisat cely názov ale je to taky pre deti, sladunky a zacina na t, konci na l . Ten je mnamka aj keby ti nic nebolo :D

leila

ahojte vsetci,tak ako ste prezili dnesny den?Ja som dnes nejaka chora a kaslem ako stary tuberak:),tak som nabehla do lekarne.Takze ja sa dnes pokusam nejak liecit,este ze ten sirup,co som kupila je sladky,xixi mnam

sisisissi

Ahojte všetci,
Envy, zaujímavý zvrat udalosí a teraz to zrejme našťastie nie si ty, kto trpí :D
Mademoiselle- držím palce nch to postíhaš.
Leila- veľa šťastia vo vzťahu, nech ti to vyjde.
Milan, ty ako sa máš?

envy1234

no o to horsie, ze mu to dochadza az teraz.. nejaky je spomaleny, ked to nevedel, ke dma mal....:D

kraaaaaaaaaaaaaaaaaaasne ranko vsetkym, zasa svieti slniecko, danove som dnes podala asi v priebehu piatich minut :)