Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Karsny den vsetkym,Envy vidis,asi nieco na tom bude,ze clovek si velakrat uvedomi,co v druhom ma,az ked ho strati...mozno to aj tvojmu exovi pomalicky zacina dochadzat:)
aj teraz rano mi pisal....
zeby sa nam karta obratila?
nedam, nedam.... najma nie po dnesku :)
envy -nedaj sa obalamutit :-))))
preboha
prave mi na nete pise moj ex....
ci sa nanho hnevam.. a ze ma depku....
:)
no ja umriem
a nie, nie som opita ani sfetovana, len mam strasne dobru naladu a chcem, aby sme sa vsetci usmiali :)
baby... mne sa dnes nieco stalo:)... ale to sem nebudem pisat, lebo ma nekto este prekukne :)
ked uz, napisem vam to zajtra na mail... no ale posledne dni su nenormalne zaujimave a zamotane... ja dnes asi nezaspim...:)
decka moje, vy ste taki uzasni, az mi je luto, ze je slovensko take velke :)
teraz vam zelam vsetkym bru nocku a krasne snicky, lebo uz asi vacsina z vas haja.. a zajtra v skole/praci vela uspechov a nech nam svieti slniecko tak ako dnes...:)
zajtra piseme/vidime... a vela lasky vam vsetkym zelam...
ps: spravte pre mna vsetci teraz nieco- sisi, mademoseile, leila, milanko- uuuuuuuuuuuusmev, decka, usmejte sa na mna :)
vycikat, a sup do postielky, pa zajtra :)
ahojte babenky a Milan, no dnes soms em velmi neprispela, ale chcem vam len popriat dobru noc a pekne snicky. Idem spinkat, lebo na dnes mam toho dosta rano mam prednasku . ZAjtra sa sem budem snazit zakotvit a babenky vam poslat mailik. No dufam, ze s apodari, o v utorok musi odovzdst semestralku a anvyse mam zapoctovku zo statnicoveho predmetu, z ktoreho po 3. tyzdni uz nic nechapem:-( tak pekne snicky papik
ahojte
sisisissi,dakujem aj tebe,za privitanie vo vasej stvorke
...a na tvoju otazocku?Ja prave prezivam svoj prvy vztah,je to vztah na dialku,ale na ktory sa mi aj napriek tomu oplatilo cakat si myslim- zatial mi je krasne,zalubene a tesim sa zo vsetkeho,co obaja do nasho vzathu davame....klop klop klop,aby som si to nezakrikla
...envy,ja som to uzivanie si a tesenie sa z malickosti nemyslela tak,ze teraz sa mas hodit okolo krku prvemu muzovi,co stretnes na ulici-juj od toho by som ta skor odradzala:)
...Milan dnesne slniecko a hudba k tomu-uzasna kombinacia
...mademoiselle-tak zajtra,alebo kedy budes mat tu pracu,tak vela obkecavania prajem,si idem brat z teba priklad a aj ja sa este trosku poucit,ale v noci vas este tu navstivim aspon na chvilinku zatial vsetkym pekny vecer