Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
tak ja sem urcite nakuknem-bru noc papa
no uvidime kde ma burliva rieka zivota zanesie, len dufam, ze nestroskotam:-))) no a s tymi prstami, tak to hej, ale je to pravda, a ak mam byt presna, odsekla by som si ich 4:-))) ale radsej to nebudem realizovat, lebo nemyslim, ze by mi bolo dobre bez prstov:-) ale ved v zivote su aj horsie veci, ako skola, co ta nebavi:-) snazim s ato brat z tej lepsej stranky. JAj pojdem ja uz o chvilu spinkat, lebo uz som unavena,a j ked sa asi budem prehadzovat v posteli, ale uz potrebujem vypnut. Ale zajtra som tu zas:-)
ved uvidis,bude,ako ma byt a musis verit,ze to bude len dobre,co ta caka-po vsetkych strankach-si ma rozosmila,ako si to napisala o tych prstoch,xixi
no, neviem , ci mi to laska vynahradi, to sa dozviem az casom,a le ja dufam, ze som urobila spravne rozhodnutie. Aj ked obcas mam pocit, ze nie, ale asi nic nemoze byt dokonale, inak by nas to omrzelo.:-) tak, som zvedava co bude zo mna ked uz dostudujem, lebo to si vobec neviem predstavit:-) ale uvidim, co zivot prinesie. TAk zase nieco ma na tej skole bavi, ale za tie roky by som to spocitala na prstoch jednej ruky, aj to by som si nejake mohla odseknut:-)
fuha,tak to obdiv,ze studujes,aj ked ta to nebavi,ale snad ti to laska vynahradi:)
hej, som studujuca, aj ked nieco co ma vobec nebavi. moj sen som vymenila za chlapa, len dufam, ze to nikdy v zivote neolutujem. Vtedy som si povedala, ze za to stoji, , ale to ukaze buducnost, ci to bolo spravne,alebo nie. JA tie nase "odborne knihy" zo srdca nenavidima som rada, ked apson niecomu z toho rozumiem. A je super, ze aj ludia, ktori sa nepoznaju sa vedia podrzat. :-)
vorelec len preto,ze so mi to pacilo,ako ste sa vy 3 tak uz pozante/nepoznate a viete sa tak podrzat a myslim,ze te na rovnakej vlne-zlate-mno aj mne tie moje odborne knihy daju zabrat,ale ja citam aj tie rada,len keby v tek hlavicke z nich aj v nej nieco zostavalo-xixi,takze aj ty studujuca:)
preco by si tu mala byt ako votrelec? Yco si blazzon? Podla mna je super, ze sme sa tu tak stretli:-)
No knihy su super a to som ich neznasala ked som bola mala (ale zboznovala som ich, ked nam ich zvykol citavat otec:-)) ale teraz na knihu nedam dopustit (len nie skripta, tie nenavidim zo srdca:-))
ja sa tiez utesujem,ze si to vsetko vynahardi raz-snad aspon na dvochodku:) a budem len citat a citat a citat,juj ale to si este par vela rockom budem musot pockat
...:)rovnaky vkus aj na dalsie veci,ako si tu citam,ale nechcem tu posobit medzi vasou mini partiou ako votrelec:)