pokaslala som to

sisisissi

Urobíme čisto babskú jazdu niekedy v lete - to bude najsuper vec , pekne sa vyspite.
Mademoiselle chod spinkat, potrebujes si oddychnut.
Sladke snícky

mademoiselle

no mne saci ten moj, len keby uz trosku dopel, lebo obcas ma nalady ako decko, mama vravi, ze chlapi su strasne nenormalne pozadu, ale ma uz vek na to, aby sa spraval normalne, ale jeho asi este puberta plieska. Ale ved to je jedno. Volala som s nim a bol taky chladny, neviem co mu dnes je.

sisisissi

No asi už pôjdem spinkať, som uťahaná a presúva sa čas či čo, to je podľa mna blbosť - čo už nie?
Prajem vám krásne sníčky s dokonalým fešákom :D

envy1234

podla mna by mali chlapov zakazat......

mademoseille, pekne vypni pocitac, sprav si cajik a bud pusti hudbicku, aku mas rada, alebo si len tak pre zvuk pusti telku... a sprav si pekny vecer...

no sme rady, ze je lepsie, predpokladame, ze nasou zasluhou :)

sisisissi

Mademoiselle no neviem, možno ho z videnia poznám.
jasne, protest by bol super, to by sa pridal aj moj priatel, lebo niektoré týpky nemôže zniesť- namyslených nafúkancov. Ja sa tesim na stretnutie. Bolo by super, keby sme už všetky tri mali priateľov nie?

mademoiselle

no a inak taka babska zurka by bodla, zase by som sa aj tesila:-)
Mailik vam poslem zajtra, dnes uz som tak mimo, ze nedokazem uz pomaly ani pozerat, ale uz som celkom v pohodicke, aj ked nie celkom tak ako by som mala byt,ale lepsie ako pred hodinou:-)

envy1234

alebo na nejakej akcii... co ja viem, ci chodievate na festivaly alebo .... alebo na proteste proti blbym chlapom, ja to zorganizujem :)