Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
bruuuuu nocku babeny moje :)
no mne saci ten moj, len keby uz trosku dopel, lebo obcas ma nalady ako decko, mama vravi, ze chlapi su strasne nenormalne pozadu, ale ma uz vek na to, aby sa spraval normalne, ale jeho asi este puberta plieska. Ale ved to je jedno. Volala som s nim a bol taky chladny, neviem co mu dnes je.
dakujem:),juj aj ta pesnicka,fnuk,ale s usmevom-nadherne-ten klavir,juj
podla mna by mali chlapov zakazat......
mademoseille, pekne vypni pocitac, sprav si cajik a bud pusti hudbicku, aku mas rada, alebo si len tak pre zvuk pusti telku... a sprav si pekny vecer...
no sme rady, ze je lepsie, predpokladame, ze nasou zasluhou :)
no a inak taka babska zurka by bodla, zase by som sa aj tesila:-)
Mailik vam poslem zajtra, dnes uz som tak mimo, ze nedokazem uz pomaly ani pozerat, ale uz som celkom v pohodicke, aj ked nie celkom tak ako by som mala byt,ale lepsie ako pred hodinou:-)
No kamos ma 25 a netusim ci ho mozes,alebo nemozs poznat, ale poviem ti, ze ma rysave vlasy dlhe:-)
alebo na nejakej akcii... co ja viem, ci chodievate na festivaly alebo .... alebo na proteste proti blbym chlapom, ja to zorganizujem :)