Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Ahojte baby.
To pekne slnko vonku asi fakt ucinkuje na vsetkych. Az je teplejsie aj vnutri nas.. :)
Sisi, neprechadzame sa spolu, priatelka pracuje skoro kazdy den 12h, teraz len nastupila do novej prace po zaskoleni a je ich malo, ma toho vela..
Ale na prechadzku s nou by som nevahal ani sekundu, keby sa mi ozvala..
Velmi rad pocujem, ako je to uz s Vami na lepsiej ceste. Konecne. Presli sme tymto vsetci a bolelo to. Aj jazva ostane. Ale to na oboch stranach. Vidis envy, aj u Tvojho on tu jazvu citi, aj zodpovednost.. Idealne by to bolo bez tych jaziev, ale idealne asi neexistuje. Berme to tak, ako to je, svieti slnko :) A zasvieti aj v nasich srdciach. Prajem este pekny nedelny vecer. Ja pocuvam radio (niekedy idu fakt piesne, kde sa srdce rozbusi) a popritom idem upratat veci a poumyvat riad..
Sisi, pekny versik, aj pravdivy. My sme sa napr. nasli nie koli peniazom, ci inemu, ale laske. Vsetko bolo poprve... a bolo super a viem ze aj Ona to citila z lasky. (aj citi..)
Zatial ahooj.
No mne danove robil otec a mam ho uz podane nastastie davno:-) len robim zadanie do skoly a urobila som ho v pohode,len netusim ako to obkecam,:-( ale no ved idem nieco povymyslat:-)
Sisi ja studujem technicky smer, takze nic pre zenu:-) ale nevadi, su aj horsie veci:-)
Envy, neboj urcite najdes, alebo on si najde teba:-)
Ahojte babenky a MIlan,
No envy, blahoželam, vedies a bodujes, to ho musi riadne stvat. Vidis, ze si to zvladla- sikulka.
Mademoiselle- ty co studujes?
Milan, si tisko, co ste spolu vonku?
leila, vitam ta medzi nami, tebe ako vo vztahu?Klape to?
All: Ak lubis karsu , nelub ma- je vela krajsich odo mna.
Ak lubis peniaze, nelub ma- je vela bohatsich odo mna.
Ak lubis lasku- lub len mna, nik ta žtak nelubi ako ja :D
Pjekne nie? Skaoda ze nie z mojej hlavy.
jejo,to pekne pocasie a slniecko na nas asi vsetkych posobi blahodarne a optimisticky ako citam :),sa dnes tesim ako mala,a ani neviem z coho...
ja som si spravila danove konecne, zeleninovy salat a o chvilu idem so spoluziakom robit ulohu do skoly...esteze je tak pekne vonku, inak by som len frflala :)
a zasa az taka skvela nie som... len sa s tym snazim nejako svojsky vyrovnat... a to, ze mam na lepsieho, viem..ale ci ho najdem....ved kolko je miliard ludi... no nic, toto ma bude trapit v tridsiatke, teraz je vonku pekne a to je moja starost teraz :)vecera sa vidime fesandy a milan :)
Envy si jedna skvela, inteligentna baba. Fakt. MAs na lepsieho ako je on, takeho, ktory by ta miloval a takeho aj najdes a nebudes mu musiet trpiet tie jeho sprostosti. Ale ver tomu, ze sa este doplazi, teda je to moj nazor, nemusi sa tak stat, ale ja si to myslim.
Jaj mne sa tak nic nechce a tolko toho mam,e ste som dokopy nic nezacala, ale idem si nejake veciciky porobit do skolicky, bo zajtra zase budem nadavat, ze si to necham na poslednu chvilu:-)
mademoseille, uvaovala som nad tym.. ale hned po rozchode... to som bola zdrvena, ale zasa moja hrdost bola dotknuta.. a vtedy som si pomyslela, ze s tazkostami, ale urcite by som ho chela naspat.....
teraz?
to, ze sa so mnou rozisiel, to by som este vedela odpustit a vratit sa... ale to, AKO sa so mnou rozisiel.....
nie som ziadna handra.... nie som sice najkrajsia baba, ani najmudrejsia, ani najvtipnejsia...
este sa moze stat, ze za mnou pride a bude prosit... aby som potom al eja nepovedala- vies milacik, mam chaos v hlave, musim si upratat.. neviem, co chcem...
boze zivot je fakt sranda....
pred dvoma tyzdnami by som neverila, ze toto napisem :)
ahojte kočky:-), no ja som este nestihla poslat mail, pretoze dnes ani neviem, kde mi hlava stoji a mam este kopu povinnosti. Ale ak sa zadari tak vecer poslem a ak nie, tak v pondelok:-) ale neva, tu s vami mozem kecat pori robeni veci do skoly, takze v pohodke.
Envy, no to je super, vidis to, urazilo sa jeho ego. :-) A kamoska ti povedala spravne, ale tak mu treba, nech ho to stve:-) Mozem sa ta nieco opytat? Keby sa chcel cisto teoreticky vratit, chcela by si ho naspät?
Inak ja som zemiaky nesadila snad 1é rokov:-) my sme vzdy chodili na pole cela rodina a sadili od rana do vcecera(uprimne, nenavidela som to.:-)))). Hej, dnes je krasne vonku, aj by som vypadla nekam, ale nemam s kym.
Sisi sa asi venuje priatelovi, no komu lespie:-)
Milan, ty sem chodis nejako pomenej, ved snad sa tu dnes este objavis. Pekny dnik vysetkym
noo... dnes je uplne uzasne pocasie, bola som sadit zemiaky u babky na zahrade a hrabala som sa v kvetinkach... uf, musim do vane :)
nooo.... mam news.. serie ho, ze mam v statute "single" a ze som vymazala nase spolocne fotky(ale to on urobil prvy... sisi, ved ty dobre vies, ako ja som ich nechcela mazat zo svojich profilov..).. neviem, ci mu tie jeho nadhery vraveli, ze ma videli sa bavit s kamoskami- a to ho stve, ze doma neplacem do vankusa, alebo to, ze nepisem zufale maily, ze mu nedoliezam....
kamoska mi povedala- vedies, moja :)
Ahojte všetci, ako sa máte? Ja sa chystám vonku s priateľom :D
Mademoiselle- tvoj mail mi nedošiel, poslal si ho?
Milan, tvoja ex ťa ľúbi, nevie zabudnúť no bojí sa vrátiť, zrejme budeš musieť urobiť prvý krôčik. Skús ju pozvať na kávu vonku alebo na prechádzku a porozprávajte sa o všeličom, len nie o vás, daj jej čas, potrebuje ho. Hlavne buď už navždy milý a dobrý, pozorný a láskavý a nikdy nie zlý.
Envy, teším sa, že sa večer ozveš, dúfam, že tráviš príjemný deň.
Sisisissi