pokaslala som to

mademoiselle

Super, teda tak mame rovnaky vkus na knihy tusim:-) No ale citam rada a tiez nemam na to v poslednej dobe cas. Nasiel by sa jasne, ale ja som schopna knihu precitat za den a ked zacnem citat, neviem prestat, tak ked mam teraz povinnosti, tak necitam, lebo hodinka mi je na citanie malo. A zase ked citam vecer, tak som schopna aj do rana,a le cez leto si to dokonale vynahradim po statniciach:-)

leila

Mademoiselle ani ja na Cooka nedam dopustit,kedysi som bola aj ja na jeho knihach zavisla:),skoda,ze uz nestiham byt "zahrabana" v knihach ako kedysi-takze uplne viem,o com pises:)

mademoiselle

leila no necitala som, ja som precitala takmer vsetky od R. Cooka, a tak hocico, ja pridem do kniznice, naberiem 6 knih a za 2 tyzdne idem zase.Ale teraz uz hadam aj upomienku poslu, bo mam toho vela a nemala som ani kedy citat a uz mam dlho doma:-)

leila

mademoiselle-moc medicinska a hruba:),ale moja oblubena kniha-V sluzbach skalpela-Schogel Gilbert-aspon mna teda zaujala

mademoiselle

no envy vidis, ja na zakladke, baby tam boli take, ze len vyuzivali a ohovarali a tak som na to kaslala. Na strednej som mala iba spoluziacky s nimi som chodila na disco a na VS mam len samych chlapov:-)) a mam jednu kamosku,a le ta velmi klesla v mojich ociach, ked sa so mnou priatel rozisiel, tak mi napisala, ze ona nemoze za mnou prist, lebo s aopaluje pri bazene. Takze toto jej nikdy nezabudnem. ale ibcas mi to chyba, zase byt s niekym kazdy den a prekecat aj 2-3 hodiny, to mnusi byt super. :-)

envy1234

ja som mala vzdy kamosky, ale nikdy nie tu naj...

milujem maleho princa a sofiinu volbu (som zatazena na temy z 2.svetovej, aj koncentraky mam pochodene niektore)... ale som normalna... len ta bolest a to, ako ti ludia trpeli mi pride take strasne, ze o tom chcem stale vediet viac... akoby im to malo pomoct.. cim viac ludi o ich nestati bude vediet, tym je nizsie riiko, ze sa historia bude opakovat... ale inak som normalna...:)

telka ani mna nebavi, sice kvoli skole by som aspon televizne noviny mala kukat... najnovsie si kuknbem vecny svit neposkvrnenej mysle,uzasny film

mademoiselle

Inak ja rada detektivky, aj romatikus- ale to mi potom vzdy chyba moj drahy, tak to pomenej. Ale dost citam z medicinskeho rpostredia take detektivky. A velmi sa mi pacili knihy od D. Browna,a le nepohrdnem ani rozpravkami- apson sa odreagujem z tohto sveta. :-) obcas treba

sisisissi

Mademoiselle si presne ako ja, nikdy som si nenasla ozajstnu kamaratku na zivot a na smrt. Radsej citam knihy, najma romany historicke a tak, detektivky... Telku nepozeram a nudi ma. Este povedz ze si citala knihu mala princezna a ze sa ti pacila a si moja dvojicka :d

mademoiselle

sisi dobru nocku ti prajem, no a baby, boh vie, ci konecne nenajdm priatelky na zivot a na smrt prave tu, ke dosm ziadnu taku cely zivot nenasla:-))) ale ste zlate

envy, no mne sa nechce vypinat pc, uprimne, bo telku vooooobec ja nepozeravam,a ni sama nechapem,a le nepozeram uplne vobec nic. A ani am to nebavi, skorej citam knihy (nie som nejaka za opicami):-) ay ste si nemysleli, ja skorej nejake dvd si kuk, ale TV malokedy, lebo ked zapnem, tak su tam len same somariny:-)