Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Ahojte baby.
Ahoj sisi. Nechcel som uz pisat, ale kedze chces, pisem. Nemusis prosit, staci povedat :)
Nebudem pisat, ako sa citim, nestoji to za to. Momentalne nevidim svetlo na konci, v tom zmysle, ze ked dana osoba nema zaujem, co som mal cierne na bielom v icq aj v telefonate, tak tam uz nemam co riesit. Dakujem za drzanie prstov. Dufam, ze mi pomoze pri najdeni mojej skutocnej lasky, aj ked som nezanevrel...
Dakujem Ti a prajem Vam vsetkym dobru noc.
a Milan,nieze budes dnes smutny,pekny den a ak sa da aj s usmevom aj tebe...
Ahojte
ex-priatelka,smunte nadherne...ake by to bolo potom jednoduche a vsetko krasne,keby vzdy a vsetci na to mysleli pri tej osobke,ktora nie je lahostajna nasmu srdiecku...
Mademoiselle,drzim palce,nech ti to dobre dnes vsetko dopadne a potom "povinne" oddychovat,dobre?:)
...a vobec,pekny a usmievavy den vsetkym
pekne...
velmi pekne si to napisala :)
Keď stretneš niekoho,koho sa oplatí milovať,,bud vdačný za tento dar a nedovoľ,aby v jeho očiach boli iné slzy ako slzy šťastia.Pretože ak ho raz stratíš,už nikdy nemusíš dostať druhú šancu niekoho milovať.Lebo láska nie je ani sen,ani klam,ani domienka,ani vidina.Láska je pôda,ktorú treba preorávať,obrábať,zbavovať buriny,hnojiť,kypriť,láskať a občas zavlažovať slzami.Taká je skutočnosť.Život je krutý,ale má to tak byť.............. Láska to nie je len bozk na pery, aby sa Ti zovreli...láska to nie je len usmiata tvár, že vidíš očí pár...láska je viac...keď cítiš, že Ťa niekto má skrátka rád................
Envy no tesim sa na tie tvoje novinky:-)