Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Sisi, neviem uz ani co a ako vyzera.. Mozno to chce este viac casu, ako u envy, aby sme obaja zistili co a koho chceme. Bolo mi povedane, ze si radsej nemam robit nadeje, aj ze ma ma rada. Je z toho kocurkovo v hlave. Ja neviem na to odpovedat, ci miluje ci nie.. Asi nie. To vie len ona. Ja viem iba to, ci ju este po tom vsetkom milujem ja.. Jednoducho cas ukaze. Treba casu. Ale cas cakania je blby, a ked je to dlho, tak sa to prejavi aj na zdravi..teda ak to clovek mysli dobre a uprimne. (ak ho nic netrapi a na druhu osobu kasle, tak uz ani nezavola, nic ho neboli..).
Moj zaujem bol dennodenne. Nepomohlo. Ak nema ani po tomto o mna zaujem, uz nemam co riesit. Sama si ma vybrat, co chce. Nech je spokojna s tym, co si vyberie. A potom budem aj ja.
Prajem vam este pekny den.
Milan, neviem ci ta to potesi, no zda sa mi ze je ti lepsie- uz aspon pripustas moznost, ze tvoja zivotna laska nemusi byt tvoja ex. Ozaj uz sa to nedalo vas spojit? Ved to vyzeralo ze ta miluje, co sa stalo?
Mademoiselle. kedy nam napises ten mailik?
ahojte babenky, vcera som tu nebola lebo som celu noc nespala a to sa na mne podpisalo, vcera som bola ako matoha, som skoro zaspala posediacky v skole:-)
Envy vidis, ja som ti vravela, ze bude chciet naspät. Sama musis vediet co citis a ci ti stoji za to vetko. TY ho poznas najlepsie a hlavne pozeraj na buducnost, ci chces s takym clovekom stravit svoj zivot. Premysli si za a proti a hlavne sa riad svojim srdcom. Ale ked sa rozhodnes, ze ho chces, trochu ho ponatahuj, nech to nema zase az take lahke. Ty si sa trapila dlho, tak nech sa potrapi trochu aj on, lebo ked ho vezmes naspät hned, tak to trapenie mozno nemalo vyznam. Alebo sa s nim stretni a urob si taku mensiu srandu. A povedz mu, ze Vies ja som nniekoho stretla a asi ho mam rada a podobne blbosti. NO chcela yb som vidiet jeho vyraz v tvari a hned na to mu povies ze zartujes a chces byt s nim:-))) NO nech sa rozhodnes akokolvek, tak drzim ti palceky aby si bola stastna, ci uz s nim,alebo bez neho:)
no pruser je, ze ja neviem, co je spravne, nie to este najspravnejsie rozhodnutie...
ahojte:)
...envy,tak nech sa rozhodnes akokolvek,ti prajem,nech to bude to najspravnejsie rozhodnutie,musim este naspat do skoly utekat,tak zatial papa
a ja neviem, co mam robit....;-(
aspon vam vsetkym zelam krasny den..
u nas sa karta pekne obratila... chce ma naspat