pokaslala som to

leila

Ahojte,ja dnes unavene a trosku zacinam stresovat za skolu-to som cela ja.Inak dnes sa mi prihadilo nieco,co mi pripmenulo to,ze babenky,nech mame kazda akekolvek problemy,ci nas trapi skola,praca,chlapi,ci cokolvek,hlavne,ze sme zdrave-juj uz pisem ako nejaka premudrela a svetaskusena,ale po dnesku-som rada,ze som zdrava a moja rodina tiez...posielam usmev

sisisissi

Ahojte, ako sa darí? mademoiselle, dúfam, že ti to dobre dopadne.
Milan, ty píšeš ešte skormútenejšie ako na začiatku. Ver si, ver tomu, že všetko dobre dopadne, neboj.
Envy, už si sa rozhodla čo s ním spravíš?
Leila, ako sa darí tebe?

envy1234

uz ho maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :)

moja, idem ale teraz prec z domu, kuknem sa nan zajtra a odpisem, yo? a budem ti velmi drzat palce, aby si stihla s bakalarkou vsetko nacas :)

pekny vecer vsetkym..

mademoiselle

envy mala by si ho tam mat, mam ho medzi odoslanymi, posielala som ti ho len koli tomu, aby si mala moj mail, takze vela sa nenacitas, ale ked dopisem veci do skoly tak naopisem dnes tebe aj sisi mailika:-)

mademoiselle

envy ja som ti dnes poslala mail, len mi nevrav, ze ti neprisiel. JA uz som 3x pozerala do schranky ci si nenapisala.

envy1234

milan, skus co najviac casu travit so svojimi kamaratmi, rob nejaku cinnost, skratka cokolvek, co si vyzaduje koncentraciu a sustredenie... alebo si povedz:"budem na to mysliet az zajtra".. mne to vsetko pomohlo.. a aha, kde som...

uz ked som sa dostala do stadia, ze som sa zmierila, ze ma nechce a budem bez neho. odrazu pride a chce ma naspat... ja neviem, ci mu dokazem doverovat, ci mi to nesparvi znova.. mysli, ze by sa mal zmenit, aby nebol taky egoisticky.. jeho kamarat mi povedal, ze ak sa rozhodnem sa k nemu vratit, a budem schopna ho "soferovat" a usmernovat, mohlo by to byt ok..

ale musi sa snazit, ja mam sialeny chaos, je mi neustale na vracanie a do placu, neviem, co je spravne a co nie... ak ma chce, musi o mna zabojovat a ziskat si moju doveru...

mademoseille, keby som mala tvoju mailovu adresu, vedela by si, ze v tom ak trochu niekto teraz uz aj je-moj kamarat... cize mam bordel umcneny na druhu...

co som ja, na baterky?

mademoiselle

Ahoj sisi, neboj mailik napisem pravdepodobne dnesk,ale babrem sa este s bakalarkou, musim ju zajtra odniest svojmu konzultantovi a nemam ju dopisanu, teda to je od toho este daleko,ale aspon to, co by malo byt musim dopisat. TAkze ak nezalomim,tak dnes napisem, slubujem:-)

Milan citit z toho co pises, ze si deprimovany. Vies, tazko to e, ked sa trapila taku dlhu dobu, tak nedkaze len tak rychlo zabudnut. Ale snad to zle prejde a vsetko sa na dobre obrati. Aspon spolu komunikujete, to je dobre. :-) Hlavu hore a hlavne davaj pozor na svoje zdravie, lebo to mas len jedno. A ked sa mas trapit a mat k tomu aj tdravotne problemy, to nie je dobre. Uvidis, vyjde slnko aj pre teba. :-)

masemoiselle

Ahoj sisi, neboj mailik napisem pravdepodobne dnesk,ale babrem sa este s bakalarkou, musim ju zajtra odniest svojmu konzultantovi a nemam ju dopisanu, teda to je od toho este daleko,ale aspon to, co by malo byt musim dopisat. TAkze ak nezalomim,tak dnes napisem, slubujem:-)

Milan citit z toho co pises, ze si deprimovany. Vies, tazko to e, ked sa trapila taku dlhu dobu, tak nedkaze len tak rychlo zabudnut. Ale snad to zle prejde a vsetko sa na dobre obrati. Aspon spolu komunikujete, to je dobre. :-) Hlavu hore a hlavne davaj pozor na svoje zdravie, lebo to mas len jedno. A ked sa mas trapit a mat k tomu aj tdravotne problemy, to nie je dobre. Uvidis, vyjde slnko aj pre teba. :-)