Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
ale uprimne, neviem si predstavit, byt s clovekom tolko rokov a ze by ma potom podviedol. Pocuj Vladko, viem, ze to je tazke, ale alkoholu sa ani nedotkni, ked nie koli sebe, ale koli svojej dcerke. Je akurat v takom veku, no potrebuje otca, takze aj ked trpis, tak mas ju, hlavne ju neopusti. Chuda, vies ako by sa trapila? TAkze drz sa hlavne koli nej. Rada by som sa spytala, ako by si si to predstavoval do buducnosti? Kedze manzelka sa zachovala ako sa zachovala. CO by si chcel? Viem, ze teraz ti to je velmi luto, ale casom budes na zenu nahnevany, ze toto dokazala urobit. Ale neviem co si uz podnikol na zachranu vaseho vztahu, vies napisat podrobnejsie? Tazko sa nieco vravi ked nevieme podrobnosti. O chvilu sa urcite pridaju aj ostatni a uvidis, zvladneme to spolu.:-)
tvoja dcera vie o tom, co sa stalo?
oh Vladkom to mi je fakt strasne luto. Tazko nam bude radit, kedze nikto z nas tu este nie je a ani nebol vo zväzku manzelskom,ale myslim, ze za vsetkych mozem povedat, ze sa budeme snazit ta podrzat. Musi to byt velmi tazke pre teba a asi ju velmi lubis, ked pises, ze inu nechces. Ale cim skor si pripustis pravdu, tym lepsie. HLavne prestan pit, pretoze problemy´ riesit aslkoholom, je najväcsia somarina,aku mozes urobit,. Takze kasli na alkohol, ten to iba zhorsuje, ked si vypijes, si citlivejsi a mas potom aj depresie. Nezavidim ti tuto situaciu,ale pozeraj sa na to realistickejsie. Takze odloz poharik a hore hlavu. Pises, ze manzelka odmietla vztah s tym chlapom ukoncit. Mozem sa spytat, ako dlho ste spolu a ci mate deticky?
Asi 12 dní som zistil, že manželka mi je neverná, vzťah s druhým mužom ukončiť nechce, ale aj napriek tomu chce bývať doma, resp. spoločne so mnou. Ja to osobne nezvládam a od tej doby sa pozriem na dno pohárika viac, ako je to únosné dokonca sa spoločne vyspali v našej manželskej posteli. Ja nemám kde ísť ani ona, nijakú inú len ju ja nechcem...Bol som u psychiatra, tal mi nejaké lieky FRONTIN a tým to pre ňom haslo, kto by vedel ako sa v takej situácii zachovať????
Drz sa..
mademoiselle, mas mail odo mna :)
Ahojte vsetci! chcem vam popriat dobru noc a envy a sisi sa ospravedlnit, ze dnes nestihnem poslat mailik, aj ked som slubila. BAbenky velmi ma to mrzi, ale nestihla som dopisat ani bakalarku. Este mam 10 stran a uz nevladzem pozerat do pc, chcem ist uz spinkat. A to nevravim este o zapoctovkach a ze riadny semester je uz len 3 tyzdne a o dalsie 3 statnice, ja uz som na nervy, stres ma chytaju, ze to nestihnem, a cela som nervozna. Jaj, keby tak den mad aspon 40 hodin, obcas by bodlo. Ale posnazim sa napisat hned ako to bude mozne, lebo som slubila a tak to aj bude lepsie cez mailik, budete mat objasnene neiktore veci:-)) No nic, idem ja buvat,lebo rano o 7mej mam prednasku a ked si to predstavim, tak ma ide roztrhat a to nevravim, ze v skole som do 17TEJ, asi ma klepne. Peknu nocku a babenky pjosim nehnevajte sa:-(