Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Sisi, Leila, Milan? NIC?
Vladimir, ked to nechce ukoncit, neponizuj sa a prejdi na radikalne kroky. S kym by chcela byt dcera? Ten, s kym ostane dcera, ostane v byte a ten druhy nech sa zbali a ide rovno do podnajmu. Jej chovanie je arogantne, nasla si milenca , dozvedel si sa to a odmieta to ukoncit - je to voci tebe velmi nekorektne; neponizuj sa, nebojuj,; ako mozes povedat, ze chces len ju; mozno si ju mal rad, ked bola ta tvoja dobra mila starostliva zienka, ale teraz z nej ostala len egocentricka sebecka hnusoba; jej milenec si ju zrejme k sebe nastahovat nechce, tak jej vyhovuje,ze budes platit ucty. Sex vo vasej vlastnej posteli je posledna kvapka. Toto keby moj manzel urobil, vyhodim ho von oknom (byvame len na prvom poschodi, nebojte). Nepristupuj na jej nefer hru.
caute, np sorry, dnes som bola kapanek busy.. bola som teraz so spoluziakmi vonku, bolo uplne super, s kamsokou sme nad kamaratmi vyhrali 2:0 na zapasy v biliarde :) ale smrdim od cigariet, bleee nechutne tam bolo nafajcene
no ten moj ex ma chce spat, ale nejako velmi sa nesnazi.. asi caka ze sa nu hodim okolo krku a budem dakovat nebesiam, ze sa uvedomil, ale taku este nehrali... kamaratovi povedal, ze som nedostupna.. ale on vie byt aj romanticky, nechcapem, rpeco sa nesnazi teraz, ke dmu ide o vela..,. v podstate to neriesim, kaslem na to.. ja sa trapit uz nebudem, dost som sa natrapila...
som narodena v znameni leva, cize je uuplne logicke ze od neho ocakavam nejake velke gesto- kytica ruzi, trapny list v schranke, kde mi vyzna lasku a poziada ma o odpustenie...to je jedno, len nech vidim, ze sa snazi.. ale mozno takto lepsie, aspon mam jednoduche rozhodovanieä
zajtra idem prec, pridem az v nedelku veecr a neveiem, ci budem mat cez vikend pristup na net
keby neico, pekny vikend vsetkym, hlavne hlavu hore... milan, ty sa drz, sisi, ty s uzivaj lasku a mademoiselle, ty sa netrap a hlavne teraz dospi to, co si premakala na bakalarke...
mam vas rada decka..papa
babenky mate mailiky, envy ty si sa ani neozvala, co s tebou je? Dufam, ze si v pohodicke:-)
sisi, to bud etym, e som este ziadny neposlala, ale idem pisat az teraz. Skor sa mi nedalo, takze asi ho aj tak precitas az zajtra.
babenkyyyy, Milan, kde vsetci ste???? :-( Inak dnes budete mat ten slubeny mailik, konecne mam trochu volnejsie, teda nemam,ale urobila som si volno:-) Apson na hodinku, dve:-)
Vladko, ja viem, ze na zachranu vztahu treba dvoch, ja som mala na mysli konktertne, ze co si jej povedal pre to, aby ho nechala, urcite si jej nieco vravel. No je to este cerstve, ale urcite ti asi povedala, preco to urobila. Nepovedala ti, ze mas z domu odist ty? Alebo aj neviem, podla mna je to strasne, ked je neverna a este ti povie, ze to neskonci, nechapem to. Ja ti nadeje nedavam,a le keby mozem povedat nieco jej, tak by som jej povedala. Aspon koli dcere by sa mala snazit. ale toto je na strasne dlhu debatu. juj,ale neboj yvsomarime sa z toho nejako a ked nic ine,apson sa vykecas. A nevadi, odkedy si si vypil, ide o to, aby si viac nepil. Alkohol je svinstvo, mam taakeho v rodine, nezbavis sa toho, a dcera ta bude potrebovat. Lebo ak to manzelka bude dalej takto tahat, tak sa to dcerka dozvie urcite. Nie je hlupa a nie ej ani male dieta aby si nevsimla ze sa nieco deje, dlho sa to neutaji.
Čo môžeš urobiť na záchranu vzťahu, keď na to treba dvoch? Ten alkohol je len od tej doby, čo som sa to dozvedel, ale si zlatá, že my dávaš aspoň troška nádeje a ďakujem Ti zato. A ešte raz Ti hovorím, vzťah ukončiť nechce a doma chce byť...ja som z toho takisto jeleň/ a už to cítim aj hlave:-))/