Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Ahojte,envy,trosku exa nechaj potrapit sa,nech sa len snazi si ta ziskat,aspon zisti,co v tebe stratil a ty ziskas cas,na usporiadanie si myslienok...
...snad ste mali vsetci pekny vikend
moj ex ma chce naspat... a snazi sa..ale neviem, ci ho chcem naspat ja
ahojte, prave som sa vratila. vybalim sa, najem a poslem maily :)
peknu nedelu zatial zelam a baby, milan, drzte sa :)
Ahojte, no jasm dnes tiez upratovala,a si pred hodinou som skoncila a sisi ani mne sa nic nechce. A tiez je toho dost:-(,ale dnes na to nemam absolutne naladu. Mozno zajtra:-)
Trosu ma natahuje,lebo ja hram macherku pred nim,ze ja neviem ziarlit,teda ja zdielam ten nazor,ze partneri by mali vediet,co pre seba znamenaju,ale aj vediet to,ako by si vzajomne vedeli ublizit,takze aspon u mna je to tak,ze priatel vie,co vo mne ma a co moze stratit,preto neziarlim ale doverujem,a pravdaze aj ja viem,co v nom mam,asi divna,ze neziarlim,ale ako premyslam.....asi vlastne za to moze moja svagrinka,ta braceka hlida a kontroluje na kazdom kroku,xixi som si povedala,ze takou ziarlivkou,ked budem mat priatela nechcem byt:),sisi,ide vik,tak snad postihame trosku viac porobit do skoly...
ahojky,ako sa mate?A ako sa dari?Piatok vecer a ja sedim za notom a pisem seminarku a priatel mi popri tom pise,ze na Slovensku ide prave miss a uz ma svoju favoritku.Pravdaze bruneta(jeho vzdy to nejak k nim tahalo-ja blond,ach jaj),tak si ma dobera,ze vlastne aj nejaka blond,je tam kocka,nech netrucujem-xixi si zo mna utahuje,musim na neho nieco vymysliet,aby som ho aj ja troska ponatahovala:)
ahoj sisi, ak chces napis mi maila,a le ono je to cele obsiahlejsie,ale zase neda s avsetko napisat. Vies, ono to nie je take strasne, ale niektore veci ma fakt vytacaju. Ozaj ako skola? Zvladla si vsetko?