Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Envy, zazila som nieco podobne, vratila sa k byvalemu a olutovala. Teda, pravdou je, ze som to zazila niekolkokrat a z nejakej nevysvetlitelnej zalubenosti a zaslepenosti som nevidela, aky je. Lutujem to, pretoze som prisla o dvoch uzasnych ludi, ktori po tom, ako som sa k nemu vartila, viedli svoj zivot mimo mna. Obaja boli a su omnoho hodnotnejsi ako moj teraz uz konecne ex. Zvaz to. Ale podla mna je to len zvyk, co ta k nemu taha. Radsej zacni nieco nove, ako vstupit do tej istej rieky. Malo ta on odprosoval, mlo sa kajal. Ked sa bude plazit a zobrat o tvoju lasku, az vtedy zacni uvazovat, ci sa vratit.
envy1234 poslala som ti postu
envy1234,nie si bestia bezcitna.Len si mala uz tolko zlych skusenosti so svojim priatelom,ze mas prirodzeny strach sa s nim dat znova dokopy,lebo sa bojis,ze sa to znova zopakuje.Ani sa ti necudujem.Ja by som tomu dala volny priebeh.S tym,ze sa polepsi by som velmi nepocitala.Kazdy je taky aky je,moze do urcitej miery ovplyvnit svoje spravanie,ale otazka je,ze na ako dlho.Mala by si si polozit otazku,ci mas rada toho cloveka takeho aky je aj s jeho kladmi a zapormi,alebo ti vela veci na nom prekaza a to potom nema vyznam.Neviem ti v tomto inac poradit.
ale ked ja mam pocit, ze cas pomoze len mne, ale kamarat sa postupom casu do mne zalubi a ze ex nevydrzi byt bezo mna!!! ved nie je ani tyzden co sa uvedomil a uz "je na dne"...
expriatelka, nebola by si taka zlata a nenapisala by si mi mail? neviem, ci mi nejaka rada pomoze, ale aspon keby som to riesila s niekym, kto v podobnej situacii bol.. nemala som problemy to pisat sem, ale teraz je to az prilis zamotane a ani sa to sem nehodi... dakujem
cas... slaka, ked ja som bola v haji, lebo ma nechal, netankovalo ho, ako sa citim.. teraz ked ho nechcem naspat, ja som bestia nezcitna...
envy1234 ja som milanova ex , presne to iste som zazivala aj ja...presne, ako keby si pisala o mne...
envy, nechaj to voľne bežať. Nech to vyrieši za teba osud.
Naozaj to vyzerá ako v telenovele, lenže tie končia happyendom. Realita nemusí.
Užívaj si slobodu, zatiaľ čas niečo porieši. :o)
uz som mu povedala, ze toto spravanie sa mi nepaci... ze sa mi nepaci ze do toho zatahuje x inych ludi a ze ja vyznievam ako ta zla a on ako chudacik, pritom kopacky dal on mne... dohodli sme sa, ze sa o par dni stretneme, dnes by to nebolo dobre, lebo chcem, aby sa upokojil.. stale na mna naraza tym, ze ved aj ja som robila chyby a ze on mi odpustil a ked sa na mna vykaslal, nech si spomeniem, ako som sa citila ja- tak sa teraz citi on. ale on nemyslel na to, ako mi je nanic, ked mi dal kosom, teoreticky by to aj mne mohlo byt fuk.. ale ja nemam taku povahu.. mozno je to zle... rano som mala od neho strasne vela mailov a sms... a asi mi ho je neskutocne luto... viem, ze trpi, aj ja som trpela. (ale nikdy som mu nepisala- kvoli tebe vraciam a schudla som, lebo nic nejem) ale na druhej strane som az teraz, ked som sama a bez neho, zacala vac chodit von, som s kamaratmi, stretavam sa s ludmi (aj chalanmi), co som ich videla len parkrat a teraz zistujem, ze su to super ludia a mame strasne vela spolocnych veci(vcera som bola s jednym kamaratom vonku a zistili sme, ze z tych veci, o ktorych sme viedli rozhovor, mame asi 90% spolocnych- normalne som nechapala, ako je to mozne).. nechcem sa hned namocit do dalsieho ( toboz nie vazneho) vztahu, mozno teraz ja chcem byt sama a uzivat si slobodu a chodit kazdy vecer s kamaratmi na biliard, do kina alebo len tak na kavu.. no na druhej strane to, po com som vzdy tuzila pri byvalom- ze nas bude brat vazne, ze bude chciet raz spolocnu buducnost a natrvalo.. teraz mi tvrdi, ze sa zmenil, uvedomil si, ako ma miluje a nechce byt bezo mna ani jeden den..
ludia, ja NAOZAJ NEVIEM, co sa v takychto situaciach robi.. pripadam si ako v telenovele. on sa s nou rozide a ona je uplne na dne, pomozu jej z toho kamarati, s jednym z nich je jej neskutocne dobre a mozno by to mohlo nieco byt, zacne si uvedomovat, ze vela inych -mozno lepsich- by malo o nu zaujem, ale do hry vstupi ex a chce ju naspat..
nevie, ci ho este lubi, ale nema povahu, ze dokaze ublizit inym.. vzdy myslela najprv na inych, az potom na seba. nevie, ci ku kamaratovi uz nieco citi, nevie, ci k ex este nieco citi. nevie, ci sa ma k ex este vratit, pretoze sa boji, ze to su len recicky, ako ju dostat naspat a o nejaky cas sa to nezmeni.. a tym padom ublizi kamaratovi.. nevie, ci ma dat sancu kamaratovi,(s ktorym to nemusi vyjst) tym padom uplne odrovna ex, ktory sa mozno naozaj zmenil...
neradte mi pouzivat srdce alebo rozum.. uz vypovedali sluzbu. mam taky bordel ako na smetisku.. na hentych dvoch sa spolahnut uz nemozem. preco sa to nemoze vyriesit za mna...?
myslim, ze to, co mi robi, zachadza dost do citoveho vydierania..... zacinam sa JA citit ako zbity pes... pritom on dal kopacky mne ;-(