pokaslala som to

tinka_26

envy1234, je potrebné tomu nechať čas. Sama uvidíš, ako sa bude správať ďalej a či si ťa zaslúži. Možno vtedy len trucoval, keď si ťa nevšímal, tak, ako si si ho nevšímala ty teraz. Držím ti palčeky.
ex-priateľka a milan, myslím si, že budete opäť raz spolu, z vašich slov necítiť ani v najmenšom nenávisť, skôr len sklamanie ale najmä veľkú lásku, ktorá vo vás stále je. Určite to dopadne dobre, ako u sisi i ostaných.
Držte sa..

MilanM3M

Dakujem Ti, leila, si zlata. Ani nevies, ako som rad, ze aspon niekto mi veri, podobne, ako mi verila sisi, dokonca aj ked niekto napisal nieco za mna, ona mi verila a zostane to v mojej pameti. Dakujem aj Tebe. A verim, ze to, ako ju milujem, budem moct dokazat jej a nie inej..
Ja mam zase muznsku intuiciu (ked taka vobec je :) ), ze na nej je nieco velmi dobre a aj to, ze ma miluje. Nemusi to byt pravda, je to moj vnutorny pocit..
Este raz diky..

MilanM3M

Dakujem Ti, mademoiselle, napisala si to velmi pekne a velmi spravne. Aj ja Vam prajem, aby vam to vydrzalo navzdy.
A dakujem aj za prianie. Dufam, verim, ze budeme opet raz spolu. A ano, neboj sa, viem a uvedomujem si, ze je to aj pre priatelku tazke. Pre nas Oboch. Urcite som iny, snazim sa byt iny. Ale o tom netreba rozpravat, tak treba konat. Ja to velmi dobre uz viem, neboj, aj moje vnutro to vie, nie je to len obalka. Ta by to vydrzala robit a cakat mozno 2-3 dni...
A viem, ze ona sa boji, ale to by sa nemusela, keby sme boli spolu a videla by a citila moju lasku k nej a ja jej lasku, na ktoru tak cakam. A je jasne, ze by to polozilo nas oboch, keby a to niele ja, ale ktokolvek z nas znova nieco vyviedol (uprednostnoval kamaratov, zdvihol hlas ci ruku na svoju Lasku alebo nasiel si ineho/inu)!
A ja jej uz ublizit nechcem nikdy a viem, ze ani ona mne a to, ze sa mi ozve, nie je z vypocitavosti, ale z lasky, ktorej sa aj boji, ze ci to nebude opet zle. Ja mozem len povedat, ze jej to viem a chcem dokazat a dokazovat cely zivot. Ine spravit nemozem bez jej suhlasu, teraz ste vy zeny na tahu a bud nam date sancu, alebo nie. Skuste to, a budete vidiet, ake to je, date si vediet, ktory z nas to slubene dodrzal a ktora z vas bude stastna.. Urcite sa poznazim na 130%, aby moja bola stastna a ja s nou samozrejme.. A toto prajem aj envy z celeho srdca. Tu uz netreba nic hovorit, chodit okolo horucej kase. Bud je slovo Laska a s nim spojene slova (odpustenie na jednej strane a olutovanie na strane druhej), alebo je tma a prazdnota, smutok a samota.
Neviem, ci som taky hlupy, ale ja STALE VERIM, ze Laska zvitazi.

leila

Milan,ja viem,ze len ty a ex-priatelka,len vy obaja viete najlepsie,co bolo dobre a co zle,ked ste boli spolu.Ja si netrufam byt na strane nikoho,nevidim do vasho vztahu,cim vsetkym ste si obaja presli,ale jedno ti chcem napisat...Mozno som naivna,ale ci je to zenska intuicia,alebo neviem,ako to pomenovat,ale verim ti,ze ex-priatelku skutocne milujes,a ti zelam,nech si raz skutocne a dokonale stastny(bud s nou,alebo mozno sa ti to podari s niekym inym,aj ked teraz tu druhu moznost asi odmietas)...Kazdy robime chyby,velakrat dokazeme neskutocne ublizit,a nemozem sudit tvoje ciny minulosti,ale myslim,ze si clovek,ktory vie aj ohromne vela davat a to sa ti raz v dobrom vrati,urcite:)....

mademoiselle

Milan, ja som nepovedala, ze mu nadrzas stranu,ale mne sa napr. nepaci, ze by mala chodit von len s kamoskami. Napr. ja mam skoro vsetko len kamaratov, kamosku mam len jednu. TAkze asi tak by som to povedala. A keby aj niekto vyletel, ze by mal o nu zaujem, ona ho este nemusi chciet. A myslim, ze ked je clovek sklamany a zraneny, tak je trochu ostrazitejsi. No je to strasne tazke, ja som sa zalubila, ani neviem ako a sme spolu 2,5 roka. Nie je to vzdy ruzove,ale mame sa radi a to je najpodstatnejsie. Ale byvaly mna prosil a robil vselico, aby som sa vratila, ale uz by som to neurobila nikdy. Lubila som ho a on mi 3 roky ublizoval, na to sa neda zabudnut. dostal x-sanci, prepasol, jeho vuina. JA som teraz spokojna, a som vdacna za mojho milacika, ze ho mam, aj ked ma obcas hneva,ale to patri k zivotu. Milan ja ti len prajem, aby si nasiel svoje stastie, ci uz s byvalou,alebo bez nej. Pre nu je to tiez tazke, vedela by som ti rozpravat o pocitoch, ked sa dlhdobo koli niekomu trapis a ked to skoncis, potom sachce vrait naspät. Ale ty si sa zmenil, apson co pises- ja ta sudit nemozem a ani nebudem, verim, ze vies co robi sa co psies, takze to je iny pripad ako s tym mojim ex.Ale poviem ti, ex mojmu terajsiemu nesiaha ani po päty a jeho som lubila,a le terajsieho mam najradsej na svete. Neda sa to ani porovnat. No je to tazke rozhodne aj pre tvoju byvalu priatelku, hlavne ak k tebe este nieco citi. Chudatko,musi jej byt stasne. A to musis aj ty pochopit. Nie len ty sa trapis, ale aj ona a trapila sa ovela dlhsie ako ty, to bude chciet velmi velmi vela casu. Ak sa to este poadri, ze ti da este jednu sancu. Ale myslim si, ze sa boji, ze keby ti dala sancu a zase by si sklamal, ze uz by to asi nezvladla, ze by ju to polozilo. A tiez si myslim, ze sa na teba pozera uz uplne inymi ocami ako niekedy. No neviemale rozhodne ti prajem, aby si sa netrapil. JA si tiez myslim, ze kazdy si zasluzi sancu, ale su tiez urcite hranice, ktore sa nesmu prekrocit.

MilanM3M

mademoiselle, mas uplnu pravdu. Je len a len na envy, ci mu odpusti a vrati sa k nemu. Tak ako je to aj na mojej priatelke. Proste osud nas muzov mate v rukach vy, zeny :) Ako vzdy...
Ale ja mu nepridrzam, vobec nie, ved som pisal, ze nemozem hovorit za neho, lebo ho NEPOZNAM. Len viem, ze ak za 2 dni povie, ze to a to slubuje, tak ze to je nedoveryhodne a ak nevydrzi cakat viac ako tyzden, tak ze to je nedoveryhodne. A ze ak caka dlho, samozrejme nie stvrt roka (lebo dostane rakovinu abo co), tak si sancu zasluzi kazdy muz. Ani som nepisal, ze sa envy ma doma zatvarat. Ja som len pisal, ze chlap ma byt s kamaratmi a zena s kamaratkami. V opacnom pripade hrozi, ze niekto "z davu" vyjde po nej a ked sa povodny zmenil a bola sanca prezit s nim krasny spolocny zivot, tak ju prekazi nejaky 90 percentny vyhovujuci kolega...
A ano, on chcel byt bez nej, rozisiel sa on s nou, ale ja som sa nerozisiel.
A pises, ze si dala sancu novemu. Aj moja dala sancu, aspon namatkovu inemu, 90 percentnemu (100 percent neexistuje :)), a nic z toho, oklamal ju a VRATIL SA ku svojej. Preto KAZDY z nas CAKA, ze sa vrati ku svojej laske. Teda len ten caka, kto miluje. Tie pary, co sa porozchadzali (a je ich kopa) aj po 2 tyzdnoch, aj po 3 mesiacoch, a ich to "nebolelo", to NEBOLA Laska..
Ale toto su ine vztahy...kde Laska prava bola.. treba jej dat sancu, otvorit dvere a chytit za ruku...
Nie hned a nie narychlo...
Ale u nas je to mesiac, zakial u nich tyzden, ja trpim uz dost dlho. A ak ma milovala pritelka, tak sa tiez neciti najlepsie, aspon tak by to malo byt podla logiky, ak ma milovala.. A nebude sa citit ani sama ani s inym, dokial nebude s tym, koho miluje a ktory miluje ju. Pre panaJana, sak mi sa milujeme...Ach....
Naco toto vsetko? Trapenie.. Naco? Kazdy den je horsi a horsi, dokedy este???
mademoiselle, a to co ti robil tvoj ex, s tym tehotenstvom, to bolo hnusne. To bez diskusie. Ja uz ani smsku nepisem. Ale nie preto, ze chcem zabudnut, zmierit sa s tym, ale ze som za ten mesiac dost ukazal, ako ju mam rad a co pre mna znamena. Nech teraz ona ukaze, ako ma ma rada ona.
A este tie spolocenstva kamaratok, bacha na ne, lebo ony vplyvaju a mozu "nahuckat" dievca, ze kasli na neho, je 10 lepsich a take bludy... Pozor na to, srdce neoklames! Hoci by mi 100 najlepsich kamaratov hovorilo, vykasli sa na nu, Nespravim to, lebo ju Milujem. Nie je aj toto vyznanim lasky? Urcite je!

MilanM3M

Ja som isiel s cistym stitom do jedineho mojho vztahu v zivote, ktory za to stal, stoji a bude stat. A ktory si to zasluzi, zasluzi si opet to pohladenie a objatie Lasky, ktore bolo volakedy a bolo tak nadherne, ze mraz behal po chrbte. A odlucenie, ked som isiel na internat a sme plakali, bolo velke a ta bolest teraz je ROVNAKA, aka bola pred 6 rokmi!! Teda aspon u mna. Nepoznam vas pripad ani Tvojho priatela. Ale my sme sa milovali velmi velmi a ja ju milujem stale a chyba mi. A asi aj ja jej, ked ma milovala. preco sa potom trapit? Alebo preco si najst ineho/inu a trapit toho povodneho, ktory/ktora sa bude suzovat pocitom, ze do tych jeho/jej nadhernych oci sa pozera ina/iny. Naco robit take peklo tomu druhemu a ublizovat laske? Jasne, ze ked sa ti dvaja nikdy nemali radi a po rozchode na seba zabudnu do dalsieho rana, tak niet co riesit. Ale skoda zahodit taku lasku, kde obaja citime a vieme, ze ten druhy ma v sebe pre nas nieco Extra, nieco hrejive, co iny/ina nema... Je to individualne samozrejme, ale daj si pozor, aby si nespravila zly krok. Najhorsia mozna varianta vyberu pre zenu je, ze najprv zacne plakat, ze je s niecim nespokojna vo vztahu, potom, ked muz to ignouje sa s nim rozide, potom ked si to muz uvedomi a chce sa vratit a dat jej to, co jej patri, ona si najde bud z trucu, alebo ozaj, ineho a ten prvy trpi velmi. Toto je najhorsi mozny scenar zo vsetkych kombinacii.. Tak ked uz sa sakra sekol a nebol dobry, ale ked si to uz uvedomil, a chce aby bolo dobre spolu obom, tak vtedy ho treba podrazit? Ked konecne mozete mat to, po com ste tuzili? Otazka je, ci to muz mysli vazne. Toto je podla mna najpodstatnejsia vec. Je jasne, ze ked povie po dvoch dnoch, ze hura, ja som iny, tak to je malo doveryhodne...
Ale ja cakam a trapim sa mesiac a trapit sa moje srdce bude dokial nespocinie pri jej, a tiez ani jej nebude spokojne s nejakou nahradou, ked ma milovala skutocne a uprimne. Tak, ako neexistuje nahrada, ked nam zomrie mama, je to aj so zivotnym partnerom. Takze, ked sa nezmeni, tak jeho chyba, ale ja taku chybu uz nemienim spravit, ale jedine co muz potrebuje po svojej zmene, je priestor, aby to mohol DOKAZAT.

mademoiselle

ahoj envy, poslala som ti mail. Inak nestihla som sem prist a precitat vsetko a zabudla som ti napisat, teda vyjadrit sa k tomu, ze sa ohana tym, ze ako si ty trpela a ze aj on tak trpi. NO a co, je to psychicke vydieranie, nedaj sa. Sa mas zlutovat, zato, ze ty si trpela koli nemu a aby on netrpel? No to ma podrz, fakt sila. A suhlasim s tebou, ze je dobre, ze si vyjdes von a nemyslis na zle veci, nemylsim, ze samota by ti prospela. JA ked mam nejaky problem, nikdy nechcem byt sama, aj ked vňcsinou som, ale to je druha vec, ja tiez potrebujem mat okolo seba ludi.

A Milan, tebe by som odkazala, ze viem, preto pises Envy to, co pises, pretoze ty sa na to nedokazes pozerat objektivne, lebo v podstate si na tom, ako jej ex. TAkze je jasne, ze mu drzis v podstate stranu. Ja si myslim, ze ked on urobil chybu a trapil ju, je len na nej, ci mu to dokaze odpustit alebo nie. To mas ako napriklad- cisty priklad, ze niekto vie odpustit neveru a niekto to jednoducho neodpusti. No kazdy z nas je iny. A preco by sa mala doma zavierat ored svetom. Ved on chcel byt bez nej, nie ona bez neho. Keby sa on s nou nerozisiel, tak by to takto nebolo. Boli by spolu a stastni. Milan, ja viem, ze sa trapis. ALe moj ex, mi tolko poublizoval a mal x sanci a raz uz voda pretiekla, povedala som si dost a dala som sancu novemu vztahu, dovtedy mi vsetky sance na normlany vztah zmaril. lebo som s nim boal rozidena pol roka a on stale doliezal, vyvolaval, sms-koval, cakaval ma pri dome. Dokonca mojmu terajiemu trepal, ze sm s nim tehotna, ako psoedne pkusy o zachranu. JA dakujem mojmu zlaticku, ze mi bol oporou a ze nepocuval tie jeho dristy a obcas sa cudujem ako mohol so mnou vydrzat, ked byvaly robil ako psychopat- on aj bol. Ale tym chcem povedat, ze obcas je dobre nechat tens tray vztah a ist do noveho. Aj ked nikdy nebude mat nikto dokonaly vztah,ale zase naco sa trapit, ked sa nemusis. Envy ak si nie si ista svojimi citmi, tak zatial bud sama. Mas na to pravo a nie si povinna byt s nikym ak sa na to necitis

MilanM3M

envy, envy. Nemam pocit, ze si prelietava, Boze chran. Ved som aj pisal: "nakolko si tu uz pisala dost a citit z Tvojich slov, ze si dobre dievca, ktore vie milovat a nie je prelietava ci nezodpovedna."
Takze? ;) Si velmi dobre dievca...