pokaslala som to

MilanM3M

rodrigez:
CINY su to, ze jej mesiac vyznavam lasku, ze som za nou siel, ze som ju niekam pozval. Ze neprisla, neprijala, je jej vec, JEJ rozhodnutie.
SLOVA su to, ze mi stale, uz mesiac vypisuje, ze aky som bol predtym zly. Stale to pocuvam dookola..
Takze takto vyzera rozdiel medzi slovami a skutkami. Ci to len jeden sa ma spravas slusne a vyznavat lasku? A ten druhy je akoze "na koni"?? NIE! OBAJA ak nieco chcu, ak chcu jeden druheho, tak obaja sa k sebe maju spravat pekne a nic nevycitat. Ci to len ja od nej nieco chcem? Len ja chcem zit s nou? On so mnou nie? Ak nechce, niet co riesit. Ak chce, tak slovo Laska ma vychadzat od oboch..
CHLAP SI STOJI ZA SLOVOM - Ano, stojim si za slovom, ktore som jej vyriekol pred 6 rokmi! To slovo je MTN a za nim si stojim! Ostatne nech sa rozhodne ona, co citi ona..
-
paradajka:
Dookola neopakujem to iste len ja, ale aj priatelka. Ja vyznavam lasku, ona pise o mojich chybach. A co je lepsie? Furt dookola len pisat, co bolo zle, alebo stale, cely zivot dokazovat lasku? Ked budes aj ty, aj ktokolvek stale tomu svojmu hovorit, ze aky bol zly, tak jasne, ze to nie je dobre a ze fakt aj ten tvoj bude raz potrebovat terapiu, ked ine pocut nebude. Ale mozme sa bavit donekonecna, co bolo. A co nam to pomoze? Hmm? NIC. Takto sa este nikto z miesta nepohol. Az ked si povedal, ze fajn, tak chcem to zmenit alebo nie? Ak by som ja osobne nic na sebe menit nechcel, tak idem za kamaratmi, uzivam si a na priatelku z vysoka kaslem! Spravil som to? NIE!
A ze boli opakovane slova navzdy a nikdy... k tomu len tolko, ze JA som od NEJ pocuval tieto slova nie mesiac, ale 6 rokov!! A som im veril! Tak sa zase neplet a neurazaj to pekne, co bolo niekedy medzi nami, co by aj mohlo v buducnosti byt a o com vie len priatelka, co bolo...
Raz pisete, "vypisujes tu vela, nepis tolko", raz ze "povedal si ze uz nenapises a neverime ze uz nebudes bojovat".. Koho pocuvat? Ja pocuvam IBA svoje srdce a viem, ze ma nesklame, ako ma NIKDY nesklamalo. A ja kamaratov nepocuvam. ked sa ona chce riadit podla kamaratiek alebo nejakeho fora, je to jej vec...
Ale iba ONA a JA vieme, co medzi nami bolo, co citime prave teraz a hoc este nevieme, co bude, len MY mozme rozhodnut. Aj ja sa mozem rozhodnut, ze casom zanevriem a bude sa chciet vratit ona, ale bude neskoro. Rovnako moze byt, ze sa budem chciet vratit ja a ona uz nie. A rovnako, ze sa vratime obaja k sebe alebo ani jeden. Vsetky 4 moznosti su k dispozicii a ja nikoho neohovaram, tak mi tu prosim nepis ze potrebujem psychologa ci neviem koho. Ja mam teraz dost vela prace, priatelka este viac, a este popri tom pocuvat, co nam radia vsetci, co mame robit a tak. Ty pises, ze drzis pri nej. To je jasne. Mne kamarati hovoria, ze uz po prvom odmietnuti, ked som isiel za nou jak somar 600km a ma odmietla, som s tym mal seknut.. Vidis, keby sme pocuvali kamaratov a sa nimi riadili, tak sa uz tu ani na tomto fore spolu nebavime! Ale vidis, ze to, co citime a to co je v nas, nam hovori predsa len, cez to vsetko okolie, ze asi mame konat inak, ako to pocujeme. Ja neviem, co a ako bude. Ja uz nemam moznost rozhodnut o nicom. Len cakam a ako spravne mademoiselle napisala, ja ju neotravujem, ziadne sms, maliy, telefonaty, nic! Tak nepis o lekaroch a neviem com.. Zjavne nepoznas detaily. Nechodili sme spolu dva tyzdne, ani tri mesiace, ani 1,5 roka, ale 6 ROKOV! To nie je, ako ked sa niekto rozide po 2 tyzdnoch! Keby sme sa k sebe nehodili, tak po 2 tyzdnoch by sme sa rozisli. Ale trvam na tom, co som pisal nizsie, ze za tuto situaciu mozem JA. Chcem, aby sme boli spolu a bolo dobre, ako kazdy normalny chlap. Ale rozhodnut musi Ona...

paradajka

ja priebezne kliknem, necitam vsetko, ale mam pocit ze milanovi pomoze uz jedine terapia. kolko ludi tu dobre radi a on si nic nevezme k srdcu, dokola opakuje to iste...
ex-ka, som na tvojej strane, nenechaj sa oklamat. od zaciatku nevidim ziadnu pozitivnu zmenu. snazi sa chlapec co-to zakryt sladkymi recickami ale vidis - nahnevala si ho a zase tu boli urazky a vyhrazky a opakovanie slov ako: nikdy, navzdy...
fakt sa mi nechce verit ze ma 28 rokov ci kolko. pripada mi veeelmi nevyzrety...

rodrigez

Milan prestan sa uz spravat ako male decko. Stale sa len lutovat ti nepomoze. Si chlap, ci ovca. Ako sa ma citit byvalka? Myslis ze chce urevaneho slabeho dilinka? Tak bud mas svoju hrdost, alebo nie. Ale potom sa necuduj ze nema chut s tebou cokolvek riesit. Ak bude chciet, sama sa vrati, ale garantujem ti ze sa nikdy nevrati k urevanemu blbeckovi, ktory sa len lutuje. Co tu chces pocut? Aky si chudacik? Sa trochu spamataj a navstiv psychologa, alebo sa zacni spravat ako chlap. Jo EX-PRIATELKA ja sa ti vobec necudujem, ked toto tu citam, tak mi pripada ze on potrebuje mamu a nie priatelku. Chlap by ti mal byt oporou, co si za slovom stoji a nie urevanym deckom co len place a potrebuje aby ho niekto lutoval. Milan zmena su ciny, nie vypisovanie stale toho isteho dookola. HOWK prepac ze som to napisal takto, ale vidim ze jemne slova ti nepomahaju...

MilanM3M

Dakujem mademoiselle, suhlasim so vsetkym, co si napisala a stotoznujem sa v plnej miere s tym. Dodam niekolko mojich vlastnych nazorov:
1. Ano, viem, ze som tento stav zapricinil ja a ze nie je to jej chyba.
2. suhlasim, tento rozchod mi dal vela.
3. suhlasim s Tebou, ze rozchod nemusi znamenat, ze nebudeme raz opet spolu.
4. Viem, ze ona to urcite nechcela. Aj to viem, ze aj jej je to velmi luto. A ze by bola skoda toho, co tam bolo pekne, lebo tam to pekne bolo.
5. Viem, ze nestaci povedat "zmenil som sa". Uvedomujem si to!
6. Mas pravdu aj v tom, ze aj ked som napisal ze koniec, ze to nevzdam! Ale nech sa uz len vrati nie doliehanim a recami, ale az vtedy, ked sama pociti moju zmenu.
7. Tuzim po tej poslednej poslednej sanci. A este ovela viac tuzim po priatelke.
8. Budem sa snazit byt mily a spravit, co sa da. Ale ked pozvania odmietla, pozyvat ju uz nebudem. Ine navrhy odmietla. Tak neviem, co mam robit este.
9. Pises, ze nech mi na rovinu povie, ze koniec a to uzavrime, ak to tak chceme. Pytal som sa jej to aj dnes, podobne ako vcera. Dnes povedala, ze momentalne sa nechce vratit, ale co bude dalej, to nevie. A ani ja to uzavriet celkom nechcem. Ako by som aj mohol, ved ju Milujem...
10. V ostatnych veciach plne s Tebou suhlasim, do bodky si to napisala presne. A mas pravdu, trapim sa. Aj to mas pravdu, ze sa trapila ona. Viem a uvedomujem si to! Este raz velmi pekne dakujem. Dufam, ze raz budeme stastni a Spolu. Ahoj.

mademoiselle

ex-priatelka moj pribeh je dst iny ako ten vas, ale vo velkej podstate,som sa aj ja dlho trapila,aj ked tam boli ovela zavaznejsie veci,ale to nie je pisanie sem na forum. Len som chcela povedat, ze som napisala,asi zhruba co som myslela, ze citis, co som citila aj ja, aby to Milan precital a skusil sa s tym stotoznit a podla toho sa mozno aj spraval. Ja vas nepoznam, nikoho nesudim. Ale prajem obom,aby ste boli stastni, ci uz spolu,alebo bez seba.

ex-priatelka

Dakujem mademoiselle, myslim ze si ma vystihla na 100% ..presne taketo pocity zazivam, len ten kto to zazil vie co prezivam alebo co som si prezila...

mademoiselle

Ahojteeeee, som tu po 2 uzasnych dnoch:-) sisi, envy napisem maila,ale asi az zajtra, lebo sa snazim dorobit bakalarku, uz ju mam takmer hotovu, tak snad zvladam:-) aj ked dnes to urcite este nebude hotove,ale uz s ami straaaasne chce spat.

Envy, ako pokracujes? Ex sa snazi???
Sisi ako s tvojim studiom? DAri sa v pohode???

Milan tebe by som len povedala, ze viem, ake to je trapit sa niekolko rokov a ver, ze snazenie mesiac, je velmi malo, kedze si mal uz x sanci, ktore si prepasol a ako napisala tvoja ex-priatelka, poslednych. Teraz ja nemylsim nic v zlom,aby si si to nemyslel,alebo nezobral zle. Neviem ako sa citi ona,ale ja si myslim, ze raz pride to stadium po tych poslednych sancach, ze uz pretecie pohar a uz nie je sanca na navrat. Neviem ako je to vo vasom pripade. Ja ti len poviem, ze ona ma urcite väcsi zmmätok ako ty, podla mna este nieco k tebe citi, za tie roky co ste boli spolu, stre vela toho azzili, a urcite sa aj ona trapi, to ze to nedava najavo a nepise o tom, nemusi znamenat, ze sa z toho tesi. Urcite nie. Vies, tebe sa lahko hovori, ze odpustit, ale ona sa trapila 3 roky, a co je oproti tomu mesiac? Asi nic, asi to chce iny dokaz, ze si sa skutocne zmenil. To ti nikto nenapise, ze aky, ale podla mna ak si sa zmenil, tak nebudes mat problem dokazat jej to. Sam musis prist na sposob, ako to urobit. Ona je sklamana a ja sa necudujem, ze aj ked uvazuje, ze by sa vratila, ze si to hned potom rozmysli. Ked sa niekto tak dlho trapi, je to prirodzene. A nepaci s ami, ze si napisal, nebudem pisat doslova,ale ze ona ma nejaku vinu, ja si nemyslim, ze sa niecim previnila. To, ze sa s tebou rozisla, za to nemoze byt vinna. Aj ked si myslim, ze ti tento rozchod nieco dal, ze si sa o nejake percento zmenil, myslim si, ze si to zapricinil ty tento stav. Ona to urcite nechcela, kedze dokazala tvoje vrtochy trpiet nie mesiace, ale roky, tak si povedz, nie je toto laska? Ano je. Sice ty vravis, ze laska je aj odpustat,ale ked bolo tych odpusteni velmi vela, raz to prestane cloveka bavit. Nevravim drobne hadky a podobne. Ale podla mna, ked su dvaja spolu, nemali by si vyhadzovat na oci, co nie je na tom druhom dokonale a dobre, ale mali by sa respektovat a pochvalit sa. nik nie je dokonaly. A je to strasny pocit cakat, ze niekto ti vynada, ze nieco sa mu nepaci. Uznaj sam. Ty s ateraz bojis, ked ju chces pozvat na kavu/caj, ze co povie. Ona s atakto bala velmi dlhu dobu. Milan na toto mesiac nestaci. Ani nahodou, ty to vzdavas ako si napisal, hoci ja si to nemyslim, ze to vzdas, ale skus jej dat dychat. Ak mate byt spolu, tak spolu budete. Staci ak budes k nej mily, privetivy. ja si myslim, ze vie, ze u teba ma dvere vzdy otvorene. Nemyslim si, ze si chory, ja som zazila psychopata a toto choroba nie je, kedze ju neobtazujes denno denne sms, telefonatmi a nechodis za nou vsade. Takze to, ze napises sem na forum je normalne, chces sa vykecat. Ale nepoznam vas, je toto vsetko na tvojej ex, ci sa rozhodne dat ti este tu sancu, uplne uplne poslednu,alebo nie. A Milan poviem ti, zmenil si sa vtedy, ked ti to povie tvoje okolie, ked ti to povie ona sama. Ked si nebdues musiet davat pozor na usta, co povies, na ciny co urobis, len aby sa k tebe vratila. Iba ked to budes ty sam prirodzeny. Vtedy si sa zmenil. Za tie roky bolo toho urcite aj velmi vela dobreho, keby nie, neboli by ste spolu tak dlho. Len ono niekedy clovek uz nevydrzi, ked sa dlho dlho trapi. Ona to prezivala, ty nie. Ona to ukoncila. Predstav si, ze ty by si sa takto trapil 3 roky, a potom by prisla ona za tebou, ze sa chce vratit. No ved uvidime co bude o 3 roky. V kazdom pripade, nechcem vraviet, ze si zly ani nic take,ani to v zlom nemyslim, ale myslim, ze by si mal chapat aj ty ju. Neprevinila sa nicim. Len sa boji dat ti este sancu a sam vies preco. Nie je to pre nu take lahke, ze ty si povies, ze ved si sa zmenil. Ona sa boji, a mozno uz ani nechce, lebo sa nechce viac trapit. Neviem ci je tu sanca na zachranu, ale podla mna ak ste sa rozisli, nie je to nic neukoncene. Ano ste v kontakte,ale ak potrebujes pocut, ze ci je este sanca na nieco, alebo nie, tak myslim, ze ti povie narovinu. Ak si je ista, ze nikdy viac ti sancu neda, tak urobte za tym vsetkym bodku. Obaja. Budes sa s tym musiet v tom pripade zmierit, aj ked si sa zbadal,ale obcas uz byva neskoro. Bohuzial. No snad sa to nejako doriesi. Chapem, ze s ateraz trapis ty, je mi to luto,ale je mi luto, ze si trapil tak dlho svoju rpiatelku. Musel si byt velmi slepy, ked si to nevidel. Viem co je to po nociach plakat do vankusa a ani sa netesit zo zivota a ked to je tomu druhemu jedno, teda ani si nic nevsima. Mala som take 3 roky, takze ver, ze pre nu je to tisic krat horie ako pre teba. Takze hlavu hore a ak si sa zmenil, tak stary Milan musi byt uplne prec. Drzim palce, nech sa netrapite ani jeden ani druhy. Ste este mladi, cely zvot mate pred sebou. TAkze zite naplno. A dalsia vec, ked uz yb ste spolu neboli ako partneri, mohli by ste byt priatelia apson. aj ked k tej priatelskej urovni mate este daleko, lebo este ste nevychladli z vaseho vztahu,ale casom by slo aj to. A priatelstvo je dobry zaklad. Ten najpevnejsi. Tak vam drzim palce.Obom

envy1234

caute, dufam, ze kazdy z nas, co sem prispievame, budeme raz stastni a spokojni... ci mila, sisi, madeoiselle, ex-priatelka, leila... aj ja :)

stale sa zmietam v protichodnych pocitoch... rodicia su proti druhej sanci pre ex.. ja by som do toho mozno aj sla, ale ako som spominala, najprv to chcem mat "odobrene" rodicmi, lebo nedokazala by som pocuvat ich poznamky kebyze sa dam s ex dokopy(dnes vecer prides z rande este zadana alebo uz single?).. a kamarat rspektuje moje rozhodnutie nechat veci plynut, ale je na mna skvely :) no problem je, ze ma asi nepritahuje.. proste ho mam rada... jeskovi voci. to su ale problemy.. bru noc moji zlati :)

sisisissi

Ahojte decká,
Milan- verím, že sa ti to podari a budeš šťastný a takisto verím, že tvoja priateľka raz zabudne na všetky zlé veci čo si jej spravil a bude naozaj šťastná s nejakým supermužom.

MilanM3M

Vdaka sisi. Nie, nechcem sa vyrozpravat ani rozpravat uz o tom. Presne tak, netreba si nic jeden druhemu vycitat.
Ked tu bodku za tym chce urobit iba rozum..srdce to nechce a nedokaze.
Diky, ahoj.