pokaslala som to

sisisissi

ahojhte všetci, ako sa mate? Aky bol vikend? U mna studijny... a este neviem ani polovicu co musim stihnut do utorka- ach jaj zivot si kruto zahrava...
Ako sa mate? Milan, co tie citatiky? Envy, ja som nestihala dnes napisat- kvoli uceniu.

MilanM3M

Ahojte. Prajem vsetkym peknu nedelu..
Pridavam zopar myslienok :)
- Ženy nevedia, čo chcú, ale nedajú pokoj, pokiaľ to nedostanú.
- Nikdy neopusť niekoho koho milujes, pre niekoho, kto sa ti pači, lebo ten kto sa ti paci ta opusti pre niekoho koho miluje.
- Snažím sa vychutnať si život,aj keď nie je skvelý,idem si za svojím cieľom a neprestávam veriť,že sa mi oplatí veriť,že to márne nie je a všetko čo bolo zlé na dobré sa zmení!
- Život bez lásky je ako svet bez slnka.
- Nie je dôležité koľkokrát ťa život zrazí na kolená, ale koľkokrát ťa prinúti vstať.
- Odsudzovat iného je vždy nesprávne, lebo nikto nemože vedieť, čo sa odohrávalo a odohráva v duši druhého.
- Chod za svojim cielom aj ked ho nemas na dosah ruky. Wždy lepsie akoby si ho nemal vobec.
- Ľudia mi vravia mlč keď veta ešte neskončila, stoj keď ešte vládzem ísť, miluj keď ma už nikto nemá rád a raz povedia mi ži keď ja už budem umierať.
- ti najlepsi priatelia su anjeli,ktori nas zdvihnu k vyskam vtedy,ked nase kridla prestavaju lietat Su tu,a letia s nami.su ako puzzle.ak stratis 1 dielik,nikdy uz nebudu uplne!chcem aby si vedel,ze ty si 1 z tych dielikov,ktory si nemozem dovolit stratit.
- Život je ako hodina matematiky.riesis dany priklad,pomylis sa, chces chybu opravit ale už sa neda.zvoni.
- Ozajstny priatel je ten, ktoremu mozes otvorit knihu svojho zivota na hoci akej strane. Je ten, ktory prvy prichadza, ked vsetci odisli.
- Nikdy nelutuj to co si spravila,pretože v tej chvili si si to zelala.....a nikdy nevypusti slzu z oka preto co sa stalo,pretoze v tej chvili sa to tak stat malo.
- milovať neznamená len mať rád, milovať je veriť a pravdu znať. Milovať je odpustiť a znovu podať ruku, milovať je darovať srdce i dušu.
- Usmej sa na toho kto ti ublížil,aby nevidel ako ťa to bolí...

envy1234

caute, ako vikendujete? vidim, ze ste asi vsetci vonku.. ja trcim doma, pripravujem do skoly prezentacie a podobne hovadinky..

sisisissi

Ahojte...
Ja som taka utahana, ze idem radsej spat. dufam, ze vsetkym vam nový den prinesie len pekné a pozitívne veci. Sladké sny

envy1234

a neviem, ci je zrovna 2x spravne byt v kontakte, ja sa ho snazim obmedzit na minimum, samozrejme, ze ho nechcem dmietat uplne, ale viem, ze po rozchode casty kontakt nerobi dobrotu...

a nevravela som, ze sa k nemu vratim... ze ho lubim je jedna vec, to, ze mu nedoverujem a bojim sa je vec druha..a to, ci sa posnazi ziskat si mojich rodicov, je ver tretia... no ma vela roboty kamarat...

envy1234

ohoho, ilan, brzi, nepisala som ze si lepsi ako ten moj ex.. len som napisala, ze u teba vidim vacsiu snahu...

nemyslim si, ze tvoja expriatelka niekoho ma.. vies, ono nie je jednoduche vstupit do akehokolvek vztahu, ci noveho alebo predosleho, pokial clovek strati doveru.. chapem, ze si mozno uz aj nahnevany, ze si v pasivnej roli, ale skus pochopit aj ty ju.. ublizil si jej, nemozes cakat, ze po mesiaci bude mat jasno... netlac na nu, tlacenim sa len veci kazia.. podla mna sa jej mozes pokojne raz za cas ozvat, ze ako sa ma a ci nechce vybehnut von.. ale daj jej cas, pokial si sa fakt zmenil, sama to spozna :) neboj

sisisissi

Milan, spravil si všetko čo sa dalo- ak to nevidí, ty jej oči neotvoríš.
Skús sa pohnúť dopredu, skoč s niekým na kávičku, nemusí to byť hneď veľká láska, len sa pomaly odpútavať- a ktovie možno začne žiarliť :D
Držím palce a neboj, všetko jedného dňa bude dobré a pekné aj pre teba.

MilanM3M

Ahojte.
Sisi, je dobojovane. Vidis, pisal som Ti, ze ja uz nespravim ani krok. A teraz som zobral telefon a jej zavolal - pozval ju na kavu/caj. Prave bola na ceste do prace. Povedala mi, ze ona po praci sa ponahla domov robit bakalarku, robi ju kazdy vecer aj do 2.00.. Tak som sa jej spytal, ci by vobec prisla, ak by cas mala. Tak mi povedala, ze "co tym poriesime? nic"
A este mi hovorila, ze som toto a tamto robil zle.. Stale len o tom, co dakedy bolo..:(( Ja som sa premohol a pozval ju, zavolal, a vidis, nic z toho, odmietla. Envy sa aspon stretla.
A este mi povedala, ze je kopec inych dievcat. Ale ja nechcem ziadny kopec ani ziadnu inu. Lebo ja chcem len ju.
Boji sa, ze po tomto by som ziarlil. Ale aj sama priznala, ze aj ona by "trochu" ziarlila, keby u mna vtedy bola ina. Ako ju poznam, tak by to nebolo trochu. A ja by som ju obmedzovat nechcel, keby sa vratila, to nie, akurat ze podkopana dovera sa tazko ziskava spet. Ale da sa to. Tak isto, ako aj sa da vratit a milovat toho isteho. A ona si mysli, ze sa neda.. Podla nej sa uz s tym neda robit nic :((
A este som sa jej na koniec spytal, ci mi aspon niekedy da nejaku sancu na navrat k nej, tak mi povedala ze nevie.
A ze ona uz nie je ta, co bola. No a co, ani ja niesom ten co som bol..Vsetci sa menime, starneme a dospievame, ako v nazoroch tak i v spravani. Mne toto odlucenie velmi pomohlo vazit si ju, ale co z toho, ked uz sa to neda dokazat. A ja ju chcem akakolvek bude a ju chcem taku aka je.
Envy, sisi, leila, madem, dakujem Vam za prejavenu doveru-ze sa vrati a bude to dobre, ale ja mam tusenie, alebo to citim, ze ona je chladna, citovo mrtva ku mne. Aj ked nieco tam citim pekne, ale nechcem si to ani pripustit, lebo zase budem zbytocne mat nejaku nadej v sebe, z ktorej ma trafi slak takymto sposobom..
Snazil som sa maximalne, po kazdom mojom vyroku ze koncim s mojou iniciativou, zacala iniciativa nova. Aj teraz som zavolal, hoc mi bolo tazko na srdci. A vidim vysledok..
Naco sa mam snazit, ked to ten druhy nechce vidiet, nechce prijat a nevie ocenit..
Este raz drzim palce tym, co studuju. Ahoj.