pokaslala som to

vitana

a vies, ze som nad tym istym rozmyslala aj ja teraz? kym som si umyla pohar od kavy :) ze ti asi krivdim :( do kelu, niekedy si JA pripadam ako blazon. normalne rozpoltena osobnost :) a vies co Milan, to ze ta nemam rada, to nieje pravda. Ja nemam rada svojho byvaleho a niekedy Ta v nom vidim :( to je vsetko

MilanM3M

Neboj nic. Ja som ten zly Milan, ty zla vitana :).. Ale nie. My vieme, ze si to nepisala Ty a na mna tiez ked niekto napise nieco zle, ma smolu, ja to ignorujem. Ved su tu rozni ludia..ako v zivote.. Ty zla nie si.

mademoiselle

Ale ludia, krote sa! predsa sa tu neurazajte ako male deti. KAzdy ma svoj nazor a moze si ho napisat,ale slusne. Ved sme inteligentni ludia. Nemyslim si, ze za to, ze sem pise Milan, musi byt hned chory, cez vyjadrovanie to clovek nezisti a ani podla pisania jeho ex-priatelky by som netvrdila na zaklade toho, ze je chory ani psychopat. Milan ma taku povahu, mozno tazku, komplikovanu,ale podla mna pisat na niekoho, ze je chory, ked ho osobne nepozname nie je spravne. Ja som zazila psychopata, ktory bol chory a verte, to sa prejavuje uplne inak. To, ze sem napise a aj ked pise dokola to iste, to je jedno, potrebuje to dostat zo seba von. A co je na tom? Tymto si Milana nezastavam, zastavam si ho akurat v tom, ze lepsie ked tu pise,ako keby mal stat pri dverach svojej ex a vyhrazat sa jej, ze ked sa k nemu nevrati, ze sa zabije. Ano, mozno niektorym to ide krkom, ze dokola vyznava lasku a pise. Ale ved nikto to citat nemusi. Urobil paradne velku chybu, mne sa to nepaci a nestotoznujem sa s nim, stojim za jeho ex-priatelkou. Ale neodsudzujem ho, pretoze to ma pravo robit iba ona. Jej ublizil, ona sa trapila. Ked sa s nim rozisla, zbadal o co prisiel, tak uz zablikali kontrolky. Mozno uz je neskoro, mozno este nie. To sa rozhodne ona sama. Je to vec medzi nimi dvomi a myslim, ze aj ked sa psraval ako sa spraval, tak nepekne spravanie si zasluzi akurat tak od priatelky. Tu neurobil nikomu nic a my nemame pravo mu nadavat a urazat, ze je chory. Mozno sa neustalym pisanim chce zbavovat toho, co citi, lebo sam si je vedomy toho ze to pokaslal. A to, ci sa zmenil,alebo nie my tu nemozeme vidiet. Niekto neznesie kritiku, niekto ju znesie. JA tiez obcas vyletim na niekoho, ked sa mi nieco nepaci (a to kritiku beriem, lebo tak sa clovek posuva dopredu),ale od niekoho si nedam do svojej osoby kecat,ale za to hned nemusim byt chora. Ci s azmenil alebo nie posudi jeho ex sama, a je to jeho problem, ci sa naozaj zmenil,alebo si to len mysli, to ukaze az cas a forum na to nestaci. Mozno je nervak,ale uprimne, takych ludi je na svete vela. Je len na nom ci to vsetko dokaze urdzat na uzde- to ze raz za cas vyleti nic neznamena. Tak vsetko s mierou. Da sa vraviet aj slusne.

tinka_26

Zdravím všetkých.
Mali by ste sa krotiť poniektorí. To, čo tu dokazujete, už nie je debata, ktorá ma pomôcť, či poradiť, ale skôr si ponadávať jeden na druhého.
Milan, nevšímaj si to. Ja to čítam od začiatku, poznám to celé a viem, čím si s ex-priateľkou prešiel. Nestojí Ti to ani za to, aby si reagoval na poniektoré individuá, aj keď ich reči sú sladké, že oni chcú pomôcť. Ty poznáš tie dievčatá, ktoré Ti chceli pomôcť.. A ja sa prikláňam na ich stranu a verím Tebe. Viem, že si spravil chybu Ty, ale aj ja vidím tu zmenu, hoc ešte nie úplnú, ale je tam, tak, ako videli ostatné, hoc len zopár percent. Pokračuj v tom i naďalej a dokážeš to a budeš aj s ex-priateľkou opeť spolu šťastný, ak vytrváš! Nevydávaj to kôli neprajníčkam, tak, ako ani ex to nevzdala a stále píše a stále je cítiť, že tam v jej srdci si TY! Ako to bude, je len a len na Vás, hlavne nej to rozhodnutie a na Tebe to správanie, aby si ho stále ešte zlepšoval. Ja som podobnú zmenu zažila a som rada. Viem, že človek to dokáže. A viem aj pochopiť Tvoje niektoré krytické reakcie, lebo niektorí ľudia tu na fóre si ozaj veľa dovoľujú a myslia si, že oni môžu všetko a Ty nič!
Držím Ti palce, aj Tvojej Ex. Čauko.

vitana

Milan, az taka hlupana zasa niesom :) odteraz, ked tu bude nieco napisane vitanou1, tak to nebudem ja. budem sa STALE PRIHLASOVAT!!!! ak si dobre pamatam,stalo sa to aj tebe a ja som ta vtedy obvinila, vidis aka ironia :)

vitana

no to snad nieje pravda, cloveku sa nechce prihlasit, a hned to tu niekto zneuziva!!!!!!!
paradajka, to som nepisala ja!

MilanM3M

Pekne vitana1, len tak dalej. Uz nenadavas len mne, ale aj ostatnym. Aj Tvoje prispevky potom maju taku vypovednu hodnotu. A este aby Ta pocuvala priatelka. To by dopadla..
Nevravim, ze ma pocuvat niekoho. Nech sa riadi sama sebou a tym co citi, ale urcite nie tym, co tu dokazujes Ty...
Ide Ti dnes...