pokaslala som to

sisisissi

Ak máš vo vzťahu trpieť, tak to radšej žiaden vzťah...
ex, nenahnevaj sa, no neverím, že už milana neľúbiš, nechodila by si tu, bolo by ti to v podstate jedno čo píše, ako sa cíti a ty by si sa tiež cítila podstatne lepšie. je ťažké odpustiť, možno v tomto prípade nemožné. nepoznám tebA ani Milana- no cítim, že je veľmi zranený, že sa aspoň troška polepšil, ešte to možno nie je obrat aký si čakala, no smeruje ku nemu, neviem.
Dúfam, že budeš šťastná s iným, to je jedno s kým, len buď šťastná a svoje rozhodnutie nikdy neľutuj.

ex-priatelka

moje pocity???
moje pocity su zmiesane...
momentalne mam strasne malo casu rozmyslat nad tym co sa stalo, lebo v praci taham 12nastky a mam tyzden na dokoncenie bakalarky...plus idu skusky a pod...
cize nepremyslam.. no ked mam cas , stale ma napadaju divoke myslienky, niekedy aj uvazujem ze fakt som ta bestija ze som mu nedala tu POSLEDNU sancu..ale potom ked si pospominam, co vsetko som si prezila a kolko POSLEDNYCH sanc uz bolo , tak ma hned prejdu take myslienky.. proste je asi normalne ze sem tam ma napadne ze co som to spravila po 6 rokoch...ale ked pospominam co vsetko bolo tak sa usitim ze je to spravne riesenie, lebo lepsie teraz ako potom... co by bolo keby boli deti??? trpeli by este aj oni , keby videli ako sa hadame...a hoc on tvrdi ze sa zmenil, ja tomu neverim, proste stale citim ze to je ten stary milan, mozno nejake percento sa zemnilo, ale ta povaha mu zostane navzdy ,..to sa zmenit neda... a vies, suseda kazdy den vyckava svojo ozrateho chlapa a si hovori ze co zase bude, aky boordel bude robit..a ja som tak posledbnu dobu tiez zila, ze som ho cakala bno cakala s obavamy ze co zase zle som sparvila, ze som sa neusmiala, ze som nezhasila svetlo, ze som sa nepozdravila tak ako si ton predstavuje, ze som nedoniesla ovladacku, proste na vsetkom si nachadzal chyby a ja uz som tak dalej nemohla existovat..aby kazdy den niekto prisiel ponadaval mi ako bolo zle a odisiel a ja som si kludne mohla revat a jemu to bolo jedno, lebo on doma spal alebo bol s kamosmi.. no nechcem tu na neho kydat, lebo bolo aj dobre, no za posledne roky uz bolo asi fakt viac zleho..a co jeto potom za lasku???kde dvaja trpia?? alebo jeden..lebo podla neho to bol normalny vztah ...

vitana

neboj, ja som sa neurazila, ja som vodnar-zena. takze spoko :)
chcela som vediet, ze ako sa citis po rozchode s nim, ci si okej a tak :)
ja som citala prispevky, ale milan mi pripominal mojho byvaleho :) takze s nim som nesuhlasila a ani nesympatizovala. to skor s tebou :) takze preto sa pytam :)