Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Hej, co sa to deje, nebudte ako male deti.
Vitana- nepozname ich osobne tak nehovorme ze su presne takí ako niekto...
Milan, skús sa pohnúť ďalej, zabudnúť a zapamätať si svoje omyly- mám pocit, že ten vzťah by nefungoval, je v ňom príliš veľa výčitiek. Prosím skús ísť ďalej, ak potrebuješ poradiť, vyrozprávať sa, utešiť, napíš mi mail, kľudne, ja ťa totiž pokôladám za zraneného a nie chorého ako vitana.
Ex, držím ti palce, odpútaj sa, buď šťastná - viem Milan bol istý dlhý čas súčasťou tvojho života, tvojou láskou a tak, ale keď už ho nechceš pustiť späť nedávaj mu falošné nádeje, zranený človek sa chytá slamky, v jeho prípade tej pesničky. Skús urobiť aj ty bodku a budete obaja v ďalšom živote šťastní, ktovie možno dokonca kamaráti, lenže už dosť bolo výčitiek, chyby robí každý. Ex, drž sa aby ti všetko vyslo. Vela stastia
Myslim, ze mas pravdu, ex-priatelka..
Tak Ti velmi pekne dakujem. Nemozem za to, ze milujem niekoho, kto mna nie.
Uz nepisem nic zle na nikoho. Drzim Ti palce v zivote. Ak si nebola stastna so mnou, budes stastnejsia s inym..
Ahoj.
aby si si ju vypocul, na co asi???
a mozes si za vsetko sam, vobec si sa nezmenil, obvinujes vsetkych a sam seba len lutujes, ty stale budes ten naj a my vsetci ti len ublizujeme, namiesto toho aby si si fakt vstupil do svedomia...tiez si pisal ze mi nebudes vycitat to ze som bola s niekym na kavu a kazdy dne ked piseme mi to vytknes!!!takto dodrziavas svoje slova??tak isto dlho potom vydrzi aj tvoja zmena..a mam pocit ze ta zmena u teba uz aj skoncila...chod a najdi si inu lepsiu, tvojich snov, a nerev , lebo za vela veci si moze s sam a vzchop sa, nikto ti nechce ublizit, ublizujes si jedine sam!! a fakt tymto sposobom skoncis na cvokarni!
EX-Priatelka:
Fajn, tymto definitivne koncim svoj zaujem o Teba, aby si vedela, ze sa Ti nemienim pchat do zadku a ako Vitana pisala, nechem robit to, co jej ex, teda citovo vidierat.
Naco si mi dnes poslala MP3 Milujem? Naco? Ked ma uz nechces, nepis!
Ste vsetky uz SPOKOJNE??? :((((((((
Z B O H O M !
A este vitana, nehnevaj sa na mna, prepac, ja Ta nepoznam, ani Ty nas, tak nas nehodnot. Ak Ti tripominam Tvojho ex, a ostalo medzi vami nieco nedopovedane, tak sa nesnaz si to vynahradit na mne. Ja som Ti nic nespravil a budem rad, ak budes tolerantna. Lebo ak sa tu bavime o mne a aky som bol, to neznamena, ze Ty mozes tu byt hocijaka a pisat hocico..
Lebo spozname aj Teba, aka si...
Nehnevaj sa, je to len moj nazor, ako tamto bol Tvoj. Mame snad narok na nazor, nie? Ak si nebola Ty zla, tak sa nemas coho bat, len neublizuj inym, ak nevies, co citia! Ja som T nenazval chorym clovekom, tak si to vyprosim. Takto zdravy clovek neohovara.. Skusme vychadzat tu na fore spolu dobre a snazit sa sebe pomoct a nie uskodit.. Ja proti Tebe absolutne nic nemam. Ale ked ma nepoznas, tak nehodnot a neurazaj.. Vdaka.
milan ja som taneohovarala, vitana sa ma pytala ako sa mam tak som jej to napisala..a ani som nekydala, ani som nepisala o sesternicinych detoch ale o nasich detoch... ty si vsetko beries tak ako ti to vyhovuje, rob si co chces...ale fakt si uvedom co pises, sem tam si to aj za sebou precitaj a aj 5 x a porozmyslaj...
Snazim sa vitana vzchopit, no nejde to.. Citaj cele texty, lebo potom aj tak vyzeraju niektore neuplne a mylne reakcie (nepisem o tvojej), a za druhe, neodpovedaj za Nu.. Diky. Ahoj.
Ak sa rozhodne Ona tak, alebo tak, nech je to JEJ rozhodnutie. Ked nemam ja jej nic diktovat a na nu tlacit, tak nech to nerobi ani nikto iny. Ma svoj ROZUM a svoje SRDCE!
Ked sa na mna uplne vykasle, potom to budem vediet a citit aj ja. Ale ako pise sisi, ak by nechcela, tak uz nenapise ani ciarku a bude jej vsetko jedno a ani sa mi neozve... Ale ona taka nie je a nikdy nebola necitliva.. Len teraz si zaslepuje oci a Ty jej pomahaj. Mne to jedno nie je, lebo Tebe ona nechyba, ale mne hej! Ale ked ja jej nechybam ani trosku, tak nech si ide zivotnou cestou k oltaru kdekolvek a s kymkolvek chce.
Milan, vzchop sa preboha. Ona uz nieje tvoja priatelka!!!!
Ty si normalne chory clovek!!! a to som precitala len par riadkov...
Ahojte baby. Ked toto tu citam, je mi do placu. :(
- Som vodnar a ona ryba. No a co. neposudzujeme predsa ludi podla horoskopu, co niekto napise pri kave. Veriaci clovek na to verit nema...
- Priatelka - pises, ze Tvoje pocity su zmiesane.. Aj moje. Stale len pises co bolo, aky som bol zly, toto a tamto bolo zle. To budeme donekonecna pisat o tom co bolo niekedy? A ja sa zase hnevam, ako sa spravas Ty ku mne posledne 2 mesiace a co si mi spravila. U mna ina nikdy nebola! TOTO je vernost! A niekto by uz po prvom Tvojom odmietnuti s tym sekol a ja sa trapim, lasku Ti vyznavam cely cas uz vyse mesiaca. Tak predsa som sa nezmenil, ako pise vitana?? Ona ma pozna, aky som tu a teraz? Ja ju nehodnotim, nech nehodnoti ona mna. Len ja viem, ako sa citim a co chcem. Ja nechcem nikomu ublizit, mojej priatelke toboz nie. Ja chcem len byt opet spolu s tou, ktoru milujem..
Pises, ze rozmyslas dat sancu a vzapeti si to zamietnes. Ano, chces si zakazdym ospravedlnit Tvoje rozhodnuitie, aby si sa necitila vinna. Ale ta vina sa prekryt neda. Ja nelutujem, ze som sa snazil zmenit, lebo ma to posunulo niekde inde a keby nie toto vsetko, tak som taky, ako predtym. Som vdacny, ze to je tak jak je. Ale sebe samej a laske nedokazes zaslepit oci, ze si to ospravedlnis.
Ale uistuj sa aj nadalej, ze je spravne to, co robis. Ja som sa uistoval, ze je spravne sa koli Nam zmenit a byt normalny. Snazim sa k tomu dopracovat na 100% dennodenne. Ale Ty naopak sa od toho vzdialujes. A nehovor o detoch zle, ved sme s nimi boli u Vas, u nas, v CZ, a bolo SUPER. Uz si zabudla?? Ano, radsej zabudnut. A nepis PROSIM stale, ako bolo zle. Ja tiez uz nechcem pisat, co bolo. Bud sa pozrieme dopredu a povieme si, ze chceme kracat spolu a tak, aby sme boli spolu radi a stastni, alebo nie, a budeme stale hovorit o zlom co bolo a zaslepovat si oci a ospravedlnovat rozchod. Na to, aby sa dvaja rozisli, je u kazdeho paru tisic dovodov, ale na to aby boli spolu, len jeden: LASKA. Uz som to pisal..ale na Lasku sa stale zabuda.
- Nepripominaj mi vasho suseda. Ani mne sa nepaci jeho spravanie! A ja taky niesom a ak som chybu spravil, tak som ju olutoval a davno to uz nerobim, len to nechces uz vidiet ani pocut.. :((
- PREPAC MI MOJKO, ZE SOM TI UBLIZIL A BUD STASTNA S INYM, A UZ MI VIAC NEVOLAJ, NEPIS, VYMAZ SI MA Z ICQ, ZO ZIVOTA A UZ MA NEBUD V NOCI ZO SNA!
Ja som Ta miloval od pociatku, celych 6 rokov a budem Ta milovat az DO SMRTI, ale to uz je moj problem, lebo ja zabudnut neviem a nedokazem a ja ked som Ti povedal MTN, tak ked nieco poviem, tak to plati a si za tym stojim! Zbohom a piste na mna dalej tie pekne veci. Boze, mozem za To, ze ju nosim v Srdci????? :(( Zbohom.
Sisi, dakujem, Ty jedina PRESNE vies a si to vystihla, ako sa citim. A nie preto, ze pises o mne pekne, to nemusi nikto, mne je to uz po tomto vsetkom jedno, nakydalo sa na mna uz dost, mozu nakladat dalej, uz sa to na tej kope strati. Ale preto, ze ked to citam, co pises, idu mi slzy po tvari, lebo presne to citim, co pises mne, co odporucas priatelke, ako to vnimas a ze vidis nejaku zmenu a tu kvapku mojej lasky k nej, ktora je za tymito slovami ukryta. Len ju treba najst, ale niekto si zakryva oci. Zakryva tym, co niekedy bolo. Dakujem Ti, aj ked to jej neotvorilo oci a nepomohlo sa rozhodnut (ona sa musi sama), ale mne to velmi pomohlo a viem, ze to pracovanie na sebe vyse mesiaca, od prvej kytice kvetov pre Nu az po toto jej ohovaranie mna, malo svoj zmysel. Ahojte a zite v Laske vsetci, ktori si to zasluzite. A nehram na city! Toto ma najviac stve, taka veta. Ja pisem, co momentalne CITIM. Ak mi neveri, je to na nej. Ja som jej veril! Veril, ze s tym druhym nic nemala, veril, ze ma ma rada a ze ma lubila. A veril som jej niekedy, ked povedala ze "Milacik, milujem Ta NAVZDY!"
ex-... ako keby si hovorila o mojom byvalom :( fuj, este teraz mam pred ocami situaciu, ked prisiel z roboty, bol nahnevany a ja som sa na neho ani pekne neusmiala ani milo nepozdravila a uz bol ohen na streche. bola som bezcitna, nechapava a podobne prkotiny. ked som sa nespravala tak ako chcel on (jasne ze vsetko co som spravila bolo zle) tak vrieskal, ze som rozmaznany spratek a co bolo najhorsie, ked som mu za to dala facku, tak som ju dostala 3krat takou silou spat !!! Neviem, ci milan bol az takyto extrem, ale normalny sa mi nezda...presne to iste robi, co moj ex. citovo vydiera a stale caka ze sa vratis! Chvalabohu, ze si rozumna a ze to beries tak ako si pisala. Jasne, boli pekne chvilky, mas na co spominat, ale nedaj sa znova vlakat, ani keby ti sluboval modre z neba. Nikdy, ale nikdy sa nedokaze zmenit, potlaci len svoj hnev a svoju povahu, ale ta raz opat vyjde na povrch. Najdi si druheho a zabudnes rychlejsie :)
mne to velmi pomohlo, moj ex bol uboziak a neskutocny slaboch, ja som to bohuzial nevidela...ale teraz je vsetko ine. je tomu uz rok a ja som rada, ze som vtedy nabrala odvahu a nechala ho. neviem ako by to dopadlo, keby som si ho vzala a mala s nim dieta....Drzim ti palce, bud silna a nedaj sa oklamat tym co tu vypisuje. Su tu len vykriky zufalstva. Teraz mas aj tak ine povinnosti :) este raz, drz sa, papa